Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
fatcat je napisao/la: ›
NHFT... kod starih minimalisticara nema pleksiglasa...
|
Damn... Odlično organizirano!
Zuhra, moramo spremiti i malkice preurediti sobe, inače ništa od forumaških trebica |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
fatcat je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Leteci mungos je napisao/la: ›
... Vjerojatno analni tip karaktera, ili mu komp sluzi da na njemu drzi iskukicani tabletic.
|
Poslije ovog bolje da ne stavljam fotku, gdje je tvoja leteci?
|
Uh, uh... ok, ok... evo ga, sastavio sam stol i police prije 10tak mjeseci, jos je sve uredno... klik na fotku za opscene detalje...
negdje na fotografijama se nalazi obnazeno musko tijelo! bez imalo odjece! golo spolovilo!
;-) |
Opis: |
|
Veličina: |
928.64 KB |
Pogledano: |
138 put(a) |
|
Opis: |
|
Veličina: |
723.81 KB |
Pogledano: |
133 put(a) |
|
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
NHFT... kod starih minimalisticara nema pleksiglasa...
|
Damn... Odlično organizirano!
|
Da imam Maca i njegovu jednu i pol aplikaciju, i meni bi sve oko kompa bilo organizirano i cakum-pakum. Zapravo, cak bi mi i zivot bio organiziran. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
bazooka_joe
|
Zapravo, cak bi mi i zivot bio organiziran.
|
Hehe, otprilike ovako:
http://davidweiss.blogspot.com/2006/04/tour-of-microsofts-mac-lab.html
Čak im i kablovi izgledaju (donekle) uredno složeni... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Da imam Maca i njegovu jednu i pol aplikaciju, i meni bi sve oko kompa bilo organizirano i cakum-pakum. Zapravo, cak bi mi i zivot bio organiziran.
|
Ni to nije losa stvar, onda bi upotrebljavao jednu i pol aplikaciju vise nego sada...
bazooka_joe je napisao/la: ›
[Čak im i kablovi izgledaju (donekle) uredno složeni...
|
Koji kablovi brate... kad dodju pee cee people uvijek gledaju ispod radnog stola, sad znam zasto... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
koko
Ukupno postova: 215 Spol: Muško
|
malo starija slika... al sve još izgleda isto tako... samo prljavije |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
|
Fino uredno... ukusno... doduse, meni ova soba izgleda kao muzej. Tu netko zaista sjedi i radi? ;-) |
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Fino uredno... ukusno... doduse, meni ova soba izgleda kao muzej. Tu netko zaista sjedi i radi? ;-)
|
jako lijepo,nego,šta su ono bomboni u posudici?
kao na recepciji nekog hotelčića |
|
|
|
|
|
fatcat
|
Fino uredno... ukusno... doduse, meni ova soba izgleda kao muzej. Tu netko zaista sjedi i radi? ;-)
|
Sve je u teoriji minimalistike, less is more... U poslovnom smislu, ovo je druga godina u kojoj funkcioniramo u absolutno bez-papirnom uredu, aka paperless office. Sa privatne strane hrpu dvd-a je zamjenio mali diskretni 3TB NAS, aka network attached server.
Znam da termin picajzla i anal retentive dolazi na pamet ali jednostavno ne funkcioniram u neredu.
@marrai, to su Jelly Beans... ima 50 vrsta, uvijek nesto novo... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Leteci mungos
|
Sve je u teoriji minimalistike, less is more...
|
Podrzavam minimalistiku. Funkcionalnu i pragmaticnu minimalistiku. Uostalom, to je i vidljivo na fotki mog radnog stola. ;-) Sve (ono najbitnije) je na dohvat ruke...
Citat: ›
U poslovnom smislu, ovo je druga godina u kojoj funkcioniramo u absolutno bez-papirnom uredu, aka paperless office.
|
Hm, dakle, to je radni stol/office? a radni stol doma? Ili je to jedno te isto? |
|
|
|
|
bazooka_joe
|
U poslovnom smislu, ovo je druga godina u kojoj funkcioniramo u absolutno bez-papirnom uredu, aka paperless office.
|
Pretpostavljam da su oni registratori u donjoj lijevoj strani stola atrapa, zapravo ulaz u podrumski tajni labos |
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
evo i mojih slika... mislim kako se u urednosti mogu ravnati sa zuhrom i bazooka_joe....
i naravno stvarcica bez koje nema smisla sjediti za kompom.... ubija dosadu za vrijeme kada nema nista novogo na netu...
Slike su lose posto sam slikao s mobom, al vidi se koliko toliko... a i bolje da se ne vide detalji.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
|
|
|
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
|
|
|
fatcat
|
Hm, dakle, to je radni stol/office? a radni stol doma? Ili je to jedno te isto?
|
Kucni ured... Na lijevoj strani u aeron chair se radi, na desnoj u eames lounge chair se odmara. Ako izgledaju poznate, House (TV Serije) ima i jednu i drugu na radnom mjestu. |
|
|
|
|
|
|