Autor |
Poruka |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
zlusch je napisao/la: ›
Khm.. za pozive i poruke ti je dobar i mobitel proizveden prije 10 godina
|
Ma dobar je on...za hrpu slika,sms,pozive,...krivo sam se izrazila...kao i inače.... |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
vučica
Ukupno postova: 160 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
dobila sam novi... samsung e900 |
|
_________________ ...kad sam dobra, dobra sam, a kad sam zla, onda sam još bolja...
|
|
|
|
ožiljak
Ukupno postova: 170 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
sony ericsson k310i...bolje mi i ne treba hehe |
|
|
|
|
|
Korina
Ukupno postova: 416 Spol: Žensko
|
imam jedan stari SE, radi super, ali bih voljela novi reda radi
i ne dam više od 500kn za mobitel! glavno da ima neku pristojnu memoriju i malo bolju kamericu da mi budu lijepe fotke dragih ljudi koji mi se javljaju
ima za kupiti SE K510i za 498kn u simpa paketu i taj mi se čini super! |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen? |
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
Eto, da se "pohvalim" - uletio black berry(službeni,naravno). A, sad, kakva je firma ne bi me čudilo da ima i GPS (da znaju i kad sam u klonji)
Iako,u biti, ne shvaćam čemu mi može služiti-pokraj laptopa i normalnog moba kojeg imam. Ali,eto - ima se, nek´ se vidi raskoš!!??
Strašno, dođe mi da se prekvalificiram u pastira! I živim bez brige i pameti... |
Zadnja promjena: sexyback; 20.12.2007. 13:32; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
sexyback je napisao/la: ›
Eto, da se "pohvalim" - uletio blue berry(službeni,naravno). A, sad, kakva je firma ne bi me čudilo da ima i GPS (da znaju i kad sam u klonji)
Iako,u biti, ne shvaćam čemu mi može služiti-pokraj laptopa i normalnog moba kojeg imam. Ali,eto - ima se, nek´ se vidi raskoš!!??
Strašno, dođe mi da se prekvalificiram u pastira! I živim bez brige i pameti...
|
Blago tebi.. moja ogromna firma nije u stanju osigurati svojim komercijalistima službene mobitele, nego nas četvero već godinu i nešto dana trošimo svoje pare i mobitele dok svi ostali oko nas imaju službene a prisiljeni smo javiti se na svoj privatni mobitel i u pola noći kad zovu. Kad smo poslali zahtjeve u Zgb, dobismo odgovor: "Trenutno nije u realizaciji"!?!? Ali bitno je da su svi ostali šefovi dobili mobitele.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
jel ima za kupit u trgovinama iPhone ? |
|
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
zlusch je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Eto, da se "pohvalim" - uletio blue berry (službeni, naravno). A, sad, kakva je firma ne bi me čudilo da ima i GPS (da znaju i kad sam u klonji)
|
A zamisli da si tek dobila BlackBerry - onda bi tek bila u banani
|
Jebo te, sad sam otpakovala-stvarno black!!!??. Ja to čudo inako mislim ostaviti u kutiji(nije žvaka za seljaka), a svi su se sprdali foxy-berry,teddy-berry, blueberry-ostalo mi zvoniti u ušima!! Borovnice!! Evo,neću više niš´pisat nalivena nit´mamurna - časna pionirska!!!
Imaš kikače za ovo (mogla sam se negdje uživo prosrati-al´bi bilo veselja)!!! |
|
|
|
|
|
zlusch
|
Jebo te, sad sam otpakovala-stvarno black!!!??. Ja to čudo inako mislim ostaviti u kutiji(nije žvaka za seljaka), a svi su se sprdali foxy-berry,teddy-berry, blueberry-ostalo mi zvoniti u ušima!! Borovnice!! Evo,neću više niš´pisat nalivena nit´mamurna - časna pionirska!!!
|
Ako si za neku zamjenu, mogli bi se dogovoriti... šteta je da takva opaka stvarca stoji u kutiji.
Imaš kikače za ovo (mogla sam se negdje uživo prosrati-al´bi bilo veselja)!!!
|
Cmok za kikače! Evo mi toplo oko srca junačkoga... |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
zlusch je napisao/la: ›
Valjda će tvoji šefovi jednog dana u ovom mileniju shvatiti da je bolje da vam uzmu službene mobitele i ubace vas u VPN pa da vas zovu džabalesku, nego da vas zovu s fiksnih na privatne mobitele i plaćaju 2,5 čune po minuti... ili u najboljem slučaju 1 čunu ako imate GSM gateway na centrali.
|
Pa jebe se njima što će oni nas zvati ovako ili onako kad oni imaju službene mobitele i ne plaćaju račune za telefone (niti fiksni niti mob). Nama je problem kad smo na terenu jer sve moramo svojim telefonima obavljati ili čekati da se dovezemo do negdje pa da koristimo fiksni tel. A kao što rekoh moramo se javiti na svoje privatne mobitele kad god nas netko s našeg dijela terena zove jer nikada ne možeš znati što se dogodilo.. Da li su nekoga opljačkali, ozlijedili, problemi s istakanjem i sto drugih čuda koja mi moramo znati čim se dogode - jer takva je procedura... |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
|
|