Autor |
Poruka |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
Istina, no nije neostvarivo
eh, kada bi svatko imao rider kao NoMeansNo...
Osobno, najzahjtjevniji rideri koje sam vidio bili su od Karamelo Santo i Zdob Si Zdub ( mislim da sam ti bio i poslao njihov )... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
 |
mengeskas Ukupno postova: 99 Lokacija: Eszek Spol:  Nebitno
|
ne sjećam se. znam samo da me se dojmilo kako su to uspješno u Koprivnici pokupovali im sve do u detalje. ne mogu reći da je to glupo, bolje bih rekao da sam se na neki način uplašio, i da sam se čudno osjećao. kao oni imaju to sve, a mi samo vruće zapjenjeno pivo iz bačve. najzanimljivije su specijalno pivo, viski, ovo- ono, a dečki pili samo vodu i to običnu janu. |
|
_________________ HIHIHIHIHI |
|
|
 |
besprizorni Ukupno postova: 65 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
drago mi je da UFO konačno počinje napredovati i jako sam sretan da nema TBF, LET 3 i ostalih stoputviđenih bendova. Elvis Jackson je pun pogodak, a vjerujem i Behemoth za metalce. prst gore i vidimo se tamo! |
|
|
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
ne sjećam se. znam samo da me se dojmilo kako su to uspješno u Koprivnici pokupovali im sve do u detalje. ne mogu reći da je to glupo, bolje bih rekao da sam se na neki način uplašio, i da sam se čudno osjećao. kao oni imaju to sve, a mi samo vruće zapjenjeno pivo iz bačve. najzanimljivije su specijalno pivo, viski, ovo- ono, a dečki pili samo vodu i to običnu janu.
|
pa zanimljivo je da to sa ridera inače koriste tek svaku 10tu svirku otprilike...ali bitno da je sve na popisu... |
|
|
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
|
|
 |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
svidjaju mi se i headlineri a i cijena  |
|
_________________ There can be only one, and that one is me  |
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
ajme ajme ajme. Svaka čast svim organizatorima i onima koji se tako osjecaju  napokon nakon par godina da ce bit prejebeno, jedva čekam. Vidimo se  |
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
odlično, svaka čast, ma ne znam kak da vas pohvalim, napokon UFO postaje UFO
50kn za jedan dan je odlično, ak dođem samo u subotu isplati mi se za to što ću vidjeti i čuti
80kn 3dnevna, bolje od očekivanog
VIDIMO SE  |
|
 |
b0nez
Ukupno postova: 98 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
Zivi Ukupno postova: 63 Spol:  Nebitno
|
Pero Deformero  znaci bit ce i turbo folka  |
|
|
|
|
 |
hidin Ukupno postova: 39 Spol:  Nebitno
|
Ovo svaka čast. Ufo je napokon nešto ozbiljnije.
Cijena je bagatela sam takva. |
|
|
|
|
 |
Zivi Ukupno postova: 63 Spol:  Nebitno
|
sve super , jedino mi vrijeme održavanja manifestacije neodgovara pa cu nazalost propustit :/ |
|
|
|
|
 |
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol:  Žensko
|
Bravo organizatori, cijena dobra, jedva čekam!!! |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
 |
firesoul
Ukupno postova: 3 Spol:  Žensko
|
Svaka čast na organizaciji ovogodišnjeg UFO-a. Samo tako nastavite, Osijek treba ovakve događaje.  |
|
|
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
Uz onu pohvalu sam zaboravio pitat kako će biti sa cugom? |
|
|
 |