Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Plan B: Doček Nove godine 2012. - Planet B

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
PsychoSoldier

Ukupno postova: 1719
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 22.12.2011. 9:19 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

svi ste digli prasinu oko plana b, ok, necemo ici i gotovo, kraj price... a sta je s ostalim ponudama od 350 kn pa navise (akse sjecam dobro hotel osijek, josic...), zasto se i njih ne pljuje???

ko nece ici, nece i cao... nema rasprave vise...

jbg, i ja necu ici jer mi je preskupo, pa ne pljujem... i garantiram da ce tamo biti preeejebeni docek i da mi je zao sto ne idem tamo

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
mariox

Ukupno postova: 685
Post Postano: 22.12.2011. 9:22 
Naslov:  

Mislim da ni organizatori iz plana B nisu očekivali ovakvu reklamu jer je i "negativna reklama dobra reklama". 350 kn je malo previše, ali tko ima para ili tko misli da ima neka ide. Dobru zabavu vam želim.

SheOs
Ukupno postova: 119
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.12.2011. 11:26 
Naslov:  

silence je napisao/la (Pogledaj post): › Evo mene si zaintrigirala Wink
Moj prijedlog je da ne ideš na doček ng bez pljoske, nikad ne znaš kad i gdje može pofaliti cuge.
Ili si kapacitet ili se oni nisu adekvatno pripremili za takve goste.
Sada imaš jedno iskustvo više. Hvala što si ga podjelila s nama.

Ako negdje platiš, onda ti pljoska ne treba, jer cuge ne bi smjelo faliti.
Hvala što si taj savjet podijelila s nama!!
Ja sam u samom startu pohvalila i navela samo jedan nedostatak, a svima želim odličan provod u Novoj gdje god pošli!

SheOs
Ukupno postova: 119
Post Postano: 22.12.2011. 15:51 
Naslov:  

avantgarde je napisao/la (Pogledaj post): ›
SheOs je napisao/la (Pogledaj post): › biraju se gosti i slično

Gosti se biraju na svim mjestima koja drže do sebe. Wink To je recimo praksa najzajebanijih svjetskih klubova za koje mnogi nisu čuli, a kamoli u njima bili. Uglavnom, nije to ništa čudno. Naprotiv, potpuno je normalno. Postoje ljudi koji se jednostavno u neke koncepte ne uklapaju i oni koji se uklapaju. Nismo svi isti.

Dali je ekipa Plana B dovoljno razvila svoj projekt da bi prodaji ulaznica pristupila na taj način, budemo vidjeli. Osobno mi se svidio interijer prijašnjih godina , dok je sve ostalo bilo žešće njesra.

Zapravo, u pravu si. Nitko tako što do sada nije radio u gradu. Uređenje je za prvu ruku bilo ključno, a nakon dobrih reakcija odlučili su povisiti ulog i podići se na još veću razinu. Zato i je ove godina veća cijena! Cijenim trud u svakom slučaju, a neke kritike nisu odraz negativnosti prema tom trudu, već naprotiv!

Gala_pia
Ukupno postova: 138
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 22.12.2011. 23:05 
Naslov:  

SheOs je napisao/la: ›
markonato je napisao/la (Pogledaj post): ›
Gala_pia je napisao/la (Pogledaj post): ›
SheOs je napisao/la: ›
Ne znam čemu pljuvanje i po organizaciji i cijeni. Ima sto drugih mjesta gdje se možete smjestiti za manje.

di to ima za manje novaca??? ove godine ko da su svi pukli sve neke cijene 300-400 kn. pa ne da im principa, za te novce si mogu kupiti nove cizme! jer popit i pojest sigurno ne mogu! bolje cu onda ostat kod kuce i buljit u laptop, nego nekom dati 300-400 kn

Pa pogledaj malo i ovdje na osijek031 i vidjet ćeš da je neki prosjek 250 kuna, a ima i za manje...

Netko se uopće nije informirao, a komentira Smile Sve su vas uvjerili da je to "normalna" cijena za jedan provod, pogotovo u Planu jer je prethodnih godina bilo suuuuper. Sada je to mjesto IN, biraju se gosti i slično, a ja ponavljam da je sve bilo super prošle godine, ali mi je u po' noći falilo jegera????! Zanimljivo, taj dio nikog nije zainteresirao!!!!!!!

dobro sam se ja informirala. jer mjesta na koja bi ja isla su sva oko 300 kn. ona koja su jeftinija nisu po mom ukusu, npr ne slusam takav tip glazbe ili ne zalazim po tim birtijama!!!! i btw nemoj gledat datume pocetkom mjeseca jer sigurno necu kartu kupit 1.12. jer tko ziv tko mrtav do 31.12.

markonato
Ukupno postova: 380
Post Postano: 22.12.2011. 23:35 
Naslov:  

Gala_pia je napisao/la (Pogledaj post): ›

dobro sam se ja informirala. jer mjesta na koja bi ja isla su sva oko 300 kn. ona koja su jeftinija nisu po mom ukusu, npr ne slusam takav tip glazbe ili ne zalazim po tim birtijama!!!! i btw nemoj gledat datume pocetkom mjeseca jer sigurno necu kartu kupit 1.12. jer tko ziv tko mrtav do 31.12.

Ma naravno, uvijek logično objašnjenje Very Happy ako ti je puno novaca nemoj tamo ići ili kupi ranije kartu, ne očekuješ valjda da kafići ili birtije kako ih ti nazivaš glume caritas i da rade sa gubitkom, a od dočeka mogu lijepo zaraditi. Ako negdje želiš ići, ići ćeš tamo bez obzira na sve, u suprotnom ostaje ti privatni tulum ili odlazak na trg, bitno je da si sa ekipom koja ti odgovara. Iznajmi neki prostor sa svojim istomišljenicima, kupi cugu, organiziraj doček onako kako se tebi sviđa, ako ti je sve preskupo i bezveze.

Sretni blagdani svima i na kraju nije ni bitno gdje ste, već sa kim ste, a ako idete negdje samo kako bi bili viđeni, onda je i 50 kuna previše, i imat ćete milijun primjedbi na organizaciju Very Happy

dadadadada
Ukupno postova: 32
Post Postano: 29.12.2011. 19:36 
Naslov:  

Kako su ljudi bezobrazni,pa to nema nigdje! Sva sreca pa nece bit takvih sunkera i klosara kojima je puno dat 50kn vise nego u ostale rupetine,ovdje bar dobijes nesto drukcije za Novu,a ne da slavim kao i svaki drugi vikend... Mogli su napravit ko prosle godine za milijardu ljudi i zaradit hrpetinu para,ali nisu i bas mi je drago!

mali od čače
Ukupno postova: 413
Post Postano: 29.12.2011. 19:58 
Naslov:  

dadadadada je napisao/la: ›
Kako su ljudi bezobrazni,pa to nema nigdje! Sva sreca pa nece bit takvih sunkera i klosara kojima je puno dat 50kn vise nego u ostale rupetine,ovdje bar dobijes nesto drukcije za Novu,a ne da slavim kao i svaki drugi vikend... Mogli su napravit ko prosle godine za milijardu ljudi i zaradit hrpetinu para,ali nisu i bas mi je drago!

Pa i ti si bezobrazan nazivajući druge osobe "sunkerima i klošarima" a uopće ne znaš o kome pišeš, a čak i da znaš, opet je bezobrazno vrijeđat druge ljude. Ocrnjuješ druge, a automatski sebe pokopaš, to treba znat! Wink

dadadadada
Post Postano: 30.12.2011. 15:39 
Naslov:  

Neka,sad cu i bit najbezobrazniji/a!!! Muahahaha

zeros

Ukupno postova: 2887
Post Postano: 01.01.2012. 12:28 
Naslov:  

Galerija 031: Doček Nove godine 2012. [Trg, Matrix, Bastion, Medium, Plan B]
[Foto: Dino Spaić [Osijek031.com][31.12.2011. Trg, Matrix, Bastion, Medium, Plan B]

U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV
tux

Ukupno postova: 2376
Post Postano: 02.01.2012. 12:30 
Naslov:  

Hajde pošto se vodila ovol'ka rasprava neka se javi netko tko je bio pa da nam lijepo fino objektivno kaže kako je bilo. Vidim ja da nema komentara nikakvih pa reko da nije tko ostao u svemiru slučajno? Very Happy

tamna strana

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 02.01.2012. 12:47 
Naslov:  

a cuj....s obzirom koliko su ljudi isplunili love....nitko nema muda sad još napisati kako su ispušili u izboru za docek....ovako se stvara privid kako je svima bilo odlicno Smile

no dobro....uvijek ostaje mogucnost da je stvarno bilo svima ok....tako da ce ove godine svi oni željni naslađivanja tuđom mukom...ostati kratkih rukava.....

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
markonato
Ukupno postova: 380
Post Postano: 02.01.2012. 13:09 
Naslov:  

tamna strana je napisao/la (Pogledaj post): ›
no dobro....uvijek ostaje mogucnost da je stvarno bilo svima ok....tako da ce ove godine svi oni željni naslađivanja tuđom mukom...ostati kratkih rukava.....

Ove godine se samo pljuje po Cammeu, ali tu su si ljudi sami krivi, jer možeš nekoga prevariti jednom, ali kada ti to naprave još jednom i ne tražiš račun, onda si moraš priznati da nešto sa tobom nije u redu Very Happy

dadadadada
Post Postano: 02.01.2012. 13:14 
Naslov:  

moje pljuvanje po hejterima je bilo i opravdano iako je svacije misljenje subjektivno naravno,bilo je super,nije bilo guzve i guranja,jacka je bilo cijelu noc,klopa je bila vrhunska (rizoto plodovi mora,rolana piletina,strukle,razni umaci i egzoticne salate,sarma i jos hrpa sto nisam probala),mjuz dobar i naravno najbolje uredjenje! ali eto,to je samo moje misljenje i uzmite u obzir da ja novu tamo slavim zadnje 4 godine... svima sve naj i nadam se da je i na ostalim mjestima bilo ok!

fatalni_cevap

Ukupno postova: 541
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 02.01.2012. 15:45 
Naslov:  

jel se to meni cini ili je cuga tocena u plasticnim casama?

Skoči u forum: