Autor |
Poruka |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
|
|
 |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
da nema veze ne bi predstave bile u HNk,ne bi probe bile u HNk i ne bi plesali plesaći koji opslužuju operu i dramu,ne bi radili kazališni tehničari...očito da ti pričaš o nećem o čemu nemaš pojma...
|
da ja nemam pojma o cemu pricam, zato i radim vec trecu sezonu na oljku...
probe su bile u hnk jer nema nijedan drugi prostor u gradu koji bi zadovoljio uvijete koje je zahtjevala predstava
tehnicari nisu svi iz hnk... ali normalno da ima i njihovih ljudi... pa njihova tehnika broji oko 40 ljudi i normalno je da ce od tamo povuci najveci dio ljudi koji ce raditi na oljku, nece sigurno zvati ljude iz zagreba
i opet ti ponavljam OLJK NEMA VEZE S NJIHOVIM STALNIM POSLOM ... oljk je zasebna manifestacija i svi koji na njemu rade su honorarno placeni za to  |
|
|
|
|
 |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
|
|
 |
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol:  Žensko
|
Mokro! Kiša padala u dva navrata. Ali obrade Queena je vrijedilo poslušati. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
 |
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
vrlo zanimljiv projekt....
puno je bolje bilo poslije pauze tj. poslije prve kise... i zbor i razglas kao da su otpustili rucnu...ipak je to rock! |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Stvarno dobro... odlican prateci band...
Steta sto je razglas bio u banani - stravicno zujanje iz zvucnika/pojacala/cega_bilo + band je znatno nadglasavao zbor...
Evo, vidim da najavljuju reprizu za rujan... samo naprijed! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol:  Žensko
|
koliko ranije ste dosli da uhvatite mjesto za lipin koncert? mene su u pola 9 (taman sam bila krenula prema tvrdji) obavijestili da u rektoratu vise nema mjesta ni za stajanje, a ne za sjedenje - pa cisto da znam za sljedeci puta (nosim onda sator, konzervice i dekicu - pa ce se kampirati  ) |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Toplo se nadam da ce sljedece Lipine koncerte raditi ispred Rektorata.... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Sve u svemu bilo je super, pohvala svima, organizatorima, gostima, bendu i naravno Lipi....trebalo je doći u 20.00 za mjesto....u 20.10 je bilo sve puno.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
pa mogla bi se repriza dogoditi i ovih dana kad je bilo toliko zanimanje
recimo subota, nedjellja, ponedjeljak, utorak... dvoriste je slobodno
mislim da bi za Lipu bilo daleko vece zanimanje nego za lutkarsku predstavu dj. kazalista koja ide tri puta  |
|
|
|
|
 |
tanja grganovic
Ukupno postova: 21 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Dragi forumaši,
članovi Lipe se razilaze na godišnje odmore nakon 6 mjeseci rada na projektu, a i prateći bend nema više slobodnih termina, repriza koncerta najavljena je već za jesen, no otkrili su nam da će ga izvoditi više puta tijekom slijedeće godine. Stoga budite strpljivi i zasigurno ćete čuti izvrsne lipaše na nekom novom koncertu  |
|
|
|
|
 |
dund0 Ukupno postova: 139 Spol:  Nebitno
|
...kocert odličan, ozvuka loša, bend vrhunski, pjevanje se jedva čulo, a to što se čulo bilo je vrhunski... |
|
|
|
|
 |
domagoj
Ukupno postova: 77 Spol:  Muško
|
Promašen je urednički koncept praćenja OLJK-a na osijek031, sve ste zgurali u jedan članak kojeg ažurirate, pa ja sad da bih vidio kako je prošao jedan događaj moram čitati sve komentare i listati program i skrolati, skrolati,...
Zašto lijenost? Stavite svaki događaj kao posebnu vijest, nije baš da nam grad vrvi novostima ljeti.
Uglavnom, Lipa i gosti su bili fantastični, svaka čast! Ponosim se što u gradu imamo kapacitete za jedan takav projekt. Šteta samo za loš razglas, glasovi zboraša su se preslabo čuli... |
|
|
|
|
 |
tanja grganovic
Ukupno postova: 21 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Osijek 031 vrlo ažurno i točno prati događanja na ljetu kulture i doista objavljuju sve izmjene kojih je ove godine na ljetu zbog katastrofalnog vremena stvarno dosta, a ako želite pročitati tekstove o svim događanjima posjetite i službenu stranicu http://ljetokulture.osijek.hr, stranica se ažurira više puta dnevno, a nakon svakog održanog programa možete pročitati osvrt već te iste noći  Budite nam dragi gost i na webu i na programima ljeta! |
|
|
|
|
 |
 |
|