Autor |
Poruka |
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Organizatori SAFT-a, na žalost iz godine u godinu dokazuju svoju nesposobnost organizacije ovakvog događaja... |
|
|
|
zri Ukupno postova: 30 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
nesposobnost? po čemu su tebi organizatori nesposobni? sinoćnji program je bio predobar..transglobal underground vrijedi poslušati i nije mi žao niti jedne lipe što sam platila upad. ozvučenje je predobro, cuga kao i svuda. moraju se od nečega i platiti bendovi koji dolaze i sve ostalo što ulazi u organizaciju jel tako? eh sad..to što bi ljudi u ovom gradu prije dali 180kn da idu slušati narodnu glazbu i ovaj neki kvazi zabavni narodnjački pop, tu ti nisu organizatori krivi..nego mentalitet. |
|
|
|
|
|
chosen
Ukupno postova: 587 Spol: Nebitno
|
|
|
|
agape007
Ukupno postova: 33 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ok, Osječani su grozni, ali ipak bi se zbog pismenosti izvještaja i ugleda organizatora SAFT-a (a i ove stranice) trebali pisati velikim početnim slovom. |
|
_________________ "Njezino je tijelo mamurna antena - ne miče se, već samo sluša."
Ivana Sajko |
|
|
|
destruct Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
ajde molim te "vrhunski" poznavatelju objasni.. |
|
|
|
|
|
agape007
Ukupno postova: 33 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
organizatori su majstorski odradili svoj dio posla, sve pohvale, pokazali ste da znate i možete... sve ostalo klasična je priča ovog "grada". |
|
_________________ "Njezino je tijelo mamurna antena - ne miče se, već samo sluša."
Ivana Sajko |
|
|
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol: Muško
|
Možda se radi o tome da su ljudi na moru, a oni koji su ostali u gradu nemaju za ulaznicu? Ili je ljudima već dosta festivala, koncerata, okrenuli se nečemu drugome, kao dosta mojih poznanika i prijatelja? |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
|
Kad nešto organiziraš par godina, a ljudi ti se ne pojavljuju to je zasigurni znak da nešto ne štima... Kao prvo marketing im je bio katastrofa, jedva gdje da se moglo čuti reklama, ni po gradu nije bilo nešto plakata, etc... Nadalje, koliko imam informaciju, hrpa izvođača od proteklih godina nije plaćena, a takva vrsta negativne reklame se pročuje. Što se lineupa tiče sve 5, osim Gadja koji je totalni marginalac s jednim hitom od prije nekih 6 godina, njega najavljivati kao veliku zvijezdu je totalno glupo. Samo zato što je izvana ne znači da je zvijezda. Kao dj, nije loš, ima solidnih playlista, ali opet ništa posebno da bi zaslužio status zvijezde... Slažem se da su ljudi u ovom gradu ukurcu što se tiče davanja nekog iznosa novca za nešto dobro, ali s druge strane, ako se nešto dobro izreklamira dođu ljudi iz malo daljih destinacija, pa popune domaće rupe. Nisu ni UFO ni Pannonian ništa jeftiniji, dapače skuplji su, a vidi vraga, svake godine hrpa ljudi dođe i na jedno i na drugo... A SAFT prazan... Dakle, nije stvar ni u čemu drugome do u organizaciji, koja očigledno ne zna kako organizirati ovakav događaj i kako privuči ljude... Toliko...
Dovoljno bilo ili da nastavim? |
|
|
|
chosen
Ukupno postova: 587 Spol: Nebitno
|
jučer je bilo dobro ali sve u svemu užasno loš festival.
Malo ljudi,Ništa specijalna glazba,Nema chillout zone i one vatre,Pivo je katastrofa,Jedna mala obična bina s nekim glupim light efektima....saft je prošle godine makar ga zatvorili radi nekih gluposti bio bolji.Ova godina je katastrofa bila i karata uopće nije bila skupa,100 kuna je sasvim pristojna cijena ali festival kao festival mi je čak i nakon flaše pelina bio ništa specijalno iako i ljudi grada osijeka su u većini dosta primitivni i plitki pa misle da bi ovakvi koncerti trebali biti 10 kuna za 15 dana najbolje.Ako vam je puno 100 kuna dati za 3 dana izlaska najbolje ostanite kući i odite spavati u 9.Nije bio problem u cijeni nego u ljudima što svi na forumima seru da nema ništa u gradu te ništa se neodržava a onda kad netko nešto napravi dođe 50 ljudi kao sva 3 dana festivala. Ugl smeće je bio ovaj "festival" iako neznam po čemu je ovo festival ali ajde.... |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
destruct Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
Da. nisam ni ja vidio reklamu na MTV-u, CNN, Novoj, RTL-u, ali sam vidio plakate svuda po gradu, još ih ima, ako nisu baš svi preljepljeni. e sad u kojem si ti smjeru gledao, neznam.
Za ovo neznam, tako da neću komentirat. Ali znam da uvijek postoji neki dogovor između organizatora i izvođača.
Gadjo je bi headliner isto kao i Kultur Shock i Transglobal i tako je najvljivano. Svaki dan po jedan. Osobno znam zašto Gadjo ne izdaje više stvari i koja je stvar oko njega, tako da ovo nestoji. Možda baš zbog toga ti razmišljaš na taj način, ali Gadjo svira po velikim festivalima i svuda po svijetu, te da nije zvijezda nebi bio tražen.
UFO i Pannonian puno duže postoje kao festivali te su stekli svoju publiku, a i imaju veći budžet za organizaciju. Na SAFT-u je meni uvijek bilo super i bilo je ljudi dok je bilo besplatno, čim se počelo naplačivat ljudi su se okrenili. Kao da je sve u organizaciji besplatno.
Ja sam uvijek bio jedan od malobrojnih koji jedva čekaju neku zabavu u gradu i idem na sve. Glazbu koja se svira na UFU i Pannonianu uopće neslušam, ali se idem podružit s ljudima, popit cugu i mogu poslušat svašta. Treba shvatit da se sve to organizira zbog zabave.
Nemoraš. Vidim kako razmišljaš. Sve 5. |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
|
To stoji, ja sam isto posvuda, bio sam i na SAFTU, iako ne volim elektroniku, al bilo je svega tako da meni super, glavno da nisu cajke i sranja. Zato sam i rekao da nemam prigovora na izvođače, bili su svi ok... Ali zato ti kažem da je stvar u organizaciji. Organizator mora biti kao prodavač. Jedno je imati dobar proizvod, a sasvim druga stvar je znati ga prodati... Žišku? |
|
|
|
Coca Cola
Ukupno postova: 394 Lokacija: n'djamena Spol: Nebitno
|
Neznam zasto je toliko bilo malo ljudi :/ |
|
|
|
|
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol: Nebitno
|
mislim da im je tajming pogrešan, trebaju se prebaciti iza panoniana kad ljudi dođu s mora |
|
|
|
|
|
daisy girl Ukupno postova: 19 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Zna netko što je sa SAFT-om, hoće li se održati i ove godine? Nigdje nema informacija... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
|
|