Autor |
Poruka |
tijuana
Ukupno postova: 54 Lokacija: Osijek / Donji Miholjac Spol: Žensko
|
|
|
|
eddie Ukupno postova: 31 Spol: Nebitno
|
Jel to oni jadnici Sound d.d ozvučuju,razglas je katastrofalan,bio sam na 10 koncerata od Hladnog Piva i znam kako oni trebaju zvučat ali ovo je bila sprdačina. |
|
|
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
O da, razglas je bio jako loš. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Anastazija je napisao/la ( Pogledaj post): ›
O da, razglas je bio jako loš.
|
o da, kad cujes kako neko prica 2 metra od tebe na punk rock koncertu znas da nije bas dobro |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
eddie je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jel to oni jadnici Sound d.d ozvučuju,razglas je katastrofalan,bio sam na 10 koncerata od Hladnog Piva i znam kako oni trebaju zvučat ali ovo je bila sprdačina.
|
mislim da ove godine radi onaj stari iz vinkovaca (jos gore i JEFTINIJE) od sound d.d.. |
|
|
|
|
|
|
Strava.Baš sam se cijeli koncert koncentrirao na razglas jer se dosta kontam u to s obzirom da sviram gitaru i gotovo svaka pjesma je bila tonski drugačija,te malo gitara preglasna,pa malo bas bubanj preglasan pa onda malo tih pa snare bubanj u nekim trenucima ne čuješ i još dosta.
Ma kad sam vidio one kutije pobacane znao sam ja da to neće bit dobro,jedino Tobler radi kak spada tj.popravio se.
Slušao sam ne tako davno Prljavce i Hard Time i stvarno me iznenadilo ugodno da može tako dobro zvučat. |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
a tobler je jedini koji prati opremu i ima kako treba kutije i eventualno bojan, samo što on nema toliko jak, bar mislim |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
Malisha
Ukupno postova: 378 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
ajme jučer na Vatri i na njihovoj predgrupi je tonac strašno brljo..došlo mi da ga gađam s nečim xD |
|
|
|
|
|
|
ma nek se nosi u kujac on i kutije,danas idem na Pušenje a uopće mi se neide zbog tog. |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
Malisha
Ukupno postova: 378 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
Sto puta se dogodilo da pjevac hoce nesto reci a mikrofon mu pocne stekat, onda ovaj pored njega proba a ne radi ni njemu xD |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Šta će biti ako kiša padne? A izgledno je. |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
nake_rado je napisao/la: ›
Šta će biti ako kiša padne? A izgledno je.
|
Valjda onda sele u Bastion... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
Evil Poodingh
|
Pola 2, koncert jos nije gotov...a neki ljudi bi spavali jer imaju obaveza ujutro, te zbog toga niti nisu osli na koncert, kao ja npr.
Sjecam se onih dobrih starih OLJMova gdje je trebalo u ponoc biti gotovo, a ako bi se i produzilo, jer u 12 i 20 bi murija prekidala...No ovi izgleda imaju stvarno prejak vjetar u ledja... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
|
|