Autor |
Poruka |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Pogledala sam galeriju na Lososu, fotke su jako dobre, bilo je baš gužvasto, a i prostor je navodno dovoljno akustičan.
Prisutni su imali zamjerku jedino na nedostatak sanitarnog čvora jer za vrijeme koncerata samo stanari smiju u dom ić piškit... |
|
|
|
|
|
Hadzo
Ukupno postova: 27 Lokacija: Zagreb, Osijek Spol: Muško
|
Hm, a kad su koncerti bili ovdje kod Stuca također nije bilo sanitarnog čvora pa se ljudi nisu bunili? Ali sinoć se popilo zbog repke, pa je pivo počelo raditi i onda je nastao belaj. A vani ograda duga od Vukovarske do Europske avenije, dušu dala za šoranje, kad sam odlazio vidio sam četvoricu postrojene u živi zid kako zalijevaju ogradu. A jedan je šorao po autu. Srećom ne mom. |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Hadzo je napisao/la: ›
A vani ograda duga od Vukovarske do Europske avenije, dušu dala za šoranje, kad sam odlazio vidio sam četvoricu postrojene u živi zid kako zalijevaju ogradu. A jedan je šorao po autu. Srećom ne mom.
|
Jesi ih snimio???????? |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Alana Bates
|
DanicaV je napisao/la: ›
Hadzo je napisao/la: ›
A vani ograda duga od Vukovarske do Europske avenije, dušu dala za šoranje, kad sam odlazio vidio sam četvoricu postrojene u živi zid kako zalijevaju ogradu. A jedan je šorao po autu. Srećom ne mom.
|
Jesi ih snimio????????
|
Da, neko treba nastavit dobru staru tradiciju foruma ovdje koju je ustoličio debeli...
A na žene nitko ne misli? Pretpostavljam da ne bi bilo zgodno da pokušaš sjesti u auto i potepeš se na žensku priliku koja čuči kraj vozačkih vrata... |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
@Alana,
Hadžo je manijak kad je u pitanju fotografija. Uvijek ima uza se fotoaparat, pa da je tako što vidio, već bismo svi znali.
Što ćeš, valjda smo malo kulturnije, stidljivije ili već nešto ....... (jedva čekam komentare na ovu izjavu) |
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
|
|
|
DanicaV
|
gazda777 je napisao/la: ›
no comment...
|
je li moguće??????
Inače, nije ih snimio, prema vlastitoj izjavi. Nije htio narušiti njihovu intimu, ali nisam sigurna da bi tako bilo da je vidio "žensku priliku". |
|
|
|
|
Alana Bates
|
Bili smo jučer na Pipsima, bilo je solidno, prilično ljudi je bilo za ono dvorište novog Doma, ali ambijent je prikladan za takve koncerte (srećom, nisam morala na wc, ali muški dio ekipe se snalazio...)
BTW, jučer je navodno bio i Bare u katakombama zbog Biker festa: jel bio tko? |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
I ja bila na Pipsima, poslije kazališta........ a Haždo je toliko cirkulirao da ga se nije moglo izbjeći. Kao ni fotoaparat.
Trebaš odjenuti majicu "Alana" pa da te skužim. |
|
|
|
|
yellowica
Ukupno postova: 272 Lokacija: haven Spol: Žensko
|
organizatori oljm-a su Boris Kiš, borbaš Kristijan i Bakša Marin. Akreditacije ti nisu potrebne je je upad na sve besplatan. |
|
_________________ www.panonius.com |
|
|
|
Alana Bates
|
Kad sam već tu, da se i pohvalim: mi smo dobili novinarske akreditacije za prolazak u backstage i slikanje iz backstagea... |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
Tko sutra dolazi na koncert Atheist Rapa????
@FatCat,
stvarno bih voljela imati Kalimero majicu, ako tako nešto ugledam, neću pitati što košta.
@Allein,
ja sebi naručila majičicu Atheista.... |
|
|
|
|
Aranel
Ukupno postova: 27 Lokacija: Istočna Anarhija Spol: Žensko
|
doći ću ja, ako ti to nešto znači...
nego, di će biti koncert s obzirom da je najavljena kiša s grmljavinom? |
|
|
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
NAČUO sam (a nisam u Osijeku da provjerim tocno) da je STUC predvidjen za zamjensku lokaciju u slucaju neprijatnih vremeniskih uvjeta. |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
ja sam tamo sigurno ipak mi je dom prekoputa...u slučaju loših vremenskih uvjeta, neam pojma što će biti....Danice, blago tebi za majcu - ja ovaj puta nemam para da kupim još jednu Osim u slučaju da bude onih s objašnjenjima iz rječnika (ateist i rap), onda bih se mogao baciti u avanturu besparice povest ću i neko društvo.... |
|
|
|
|
|
|
|