Autor |
Poruka |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Sinoć sam bila u vlaku, i bilo mi je dosadno! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Mrki_2004
Ukupno postova: 87 Lokacija: Nepoznata lokacija LOL Spol: Muško
|
Bio na promenadi,cugao sa ekipom,dosao u bastion tam se zajebavali mal,dj je katastrofa,nema pojma,osao u Q tamo ludnica,predobro,vratio se u bastion skoro umro,trovač super hambi i kuć |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Mrki_2004 je napisao/la: ›
Bio na promenadi,cugao sa ekipom,dosao u bastion tam se zajebavali mal,dj je katastrofa,nema pojma,osao u Q tamo ludnica,predobro,vratio se u bastion skoro umro,trovač super hambi i kuć
|
Sine tebi je alkohol totalno spalio sive čelije, kad ti je kod Trovača super hambi! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
stoka_unleashed
Ukupno postova: 639 Spol: Muško
|
je.....super je ........kad treba nečim potaknuti izbacivanje svih toksičnih tvari iz organizma |
|
|
|
|
|
Mrki_2004
Ukupno postova: 87 Lokacija: Nepoznata lokacija LOL Spol: Muško
|
stoka_unleashed je napisao/la: ›
je.....super je ........kad treba nečim potaknuti izbacivanje svih toksičnih tvari iz organizma
|
meni je dobar ,a za vas neznam, |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Mrki_2004 je napisao/la: ›
stoka_unleashed je napisao/la: ›
je.....super je ........kad treba nečim potaknuti izbacivanje svih toksičnih tvari iz organizma
|
meni je dobar ,a za vas neznam,
|
ma šta dobar, saaavršen, najbolji je kad uzmeš sve osim senfa, ajmee, pa ubijem se od toga, svaka čast kako ga napravi. |
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
trovač je prezakon... najboklji hambi od svih koje sam igdje jeo... McDonalds je ****** dim za trovača... |
|
|
|
echoes
Ukupno postova: 345 Lokacija: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves Spol: Žensko
|
ja sam jednom uzela sve osim mesa kod trovača, nije ni sir imao... i preživjela sam.. nisam se zbljuvala! al sam ipak rekla thx, nikad više.. |
|
_________________ samo da nađem mjesto da je posadim, ona procvjeta brzo i dosadi, ljubav, pa zar i ljubav... |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
sve osim senfa..pa dajjj fascantantanitican je |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
sinoc sam s frendovima oso prvo u west na cugu onda smo se prebacili u bastion gdje je bilo prilicno zabavno cak sam i neke forumase vidio i naravno, jozin hambic kao slag na tortu jedan sa svime osim krastavaca i spavao kod kuce ko beba
da bi ujutro ustao i isao na faks. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
bila neka mis tejk, tako nešto |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
jamas
Ukupno postova: 74 Spol: Žensko
|
u krevetu....malo pauziraj i vec ce ti bit opet bolje ili mozda jos bolje napravi nesto sto nikad inace ne radis mozda se iznenadis |
|
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
ex - Q - wega ( kohortin rođenda ) - bastion - trovač - kući... |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
vidim ja velika vecina ljudi bar ovdje s foruma prije nego ode kuci obavezno ode do joze,vrlo dobro..sinoc bio kod rade sa dragom i njegovom dragom,kasnije sa radinom sestrom i njezinim deckom..ma savrseno bilo.. |
|
|
|
|
|
|
|