Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
na obali drave, prepio se (opet) |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
keka
Ukupno postova: 183 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
ufo.radila pa kod katakombi.omg.predobro.noge me bole od "plesanja",al nema veze,isplatilo se |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
u bastionu,NA TERASI...dolje na cajkama poluprazno ...u 4 h na terasi još ljudi a dolje ni žive duše...hehe...i onda ošao na tehnjaru na UFO...bilo odlično...došao ćikuriku u pol 7...malo spavanja pa kopika-odbojka...idemo dalje...zuk zuk |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
sinoc bio na rodendanu u josipovcu(texas) i bilo je predobro |
|
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
sa forumašimau Excu i poslije u Cadillacu...bilo super |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
heart3 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sa forumašimau Excu i poslije u Cadillacu...bilo super
|
samo super??? terevenka! |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Bojo
|
u vukovaru na blackout hip-hop festivalu...bilo super |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
|
samo super??? terevenka!
|
Yeap, trevenkica onako dražesna.... Još da Fairy nije zbrisala ranije, i da ste se ti i Zlusch pridružili bradatom dvojcu na masnom i vrućem bureku s jorgutima u konbinaciJi.... Ih, di bi nam biJo kraj |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
OligofreniDikobrazoid je napisao/la ( Pogledaj post): ›
MacaPapucharica je napisao/la: ›
|
samo super??? terevenka!
|
Yeap, trevenkica onako dražesna.... Još da Fairy nije zbrisala ranije, i da ste se ti i Zlusch pridružili bradatom dvojcu na masnom i vrućem bureku s jorgutima u konbinaciJi.... Ih, di bi nam biJo kraj
|
Još pola ure bi bilo previše,,,znaš ono,,,sa brije se odlazi kada je najbolje...
,,,,svaka čast ekipi,,super je bilo,,,, |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
potpisujem sve napisano od svih danas od sinoć što bijahu |
|
|
|
|
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
(budući da nisam spavala od subote ujutro, tehnički mi "sinoć" još znači subota... tj valdja, pospana sam pa sma možda krivo procjnila)
i ja sam bila u Vukovaru na hip hop festivalu i mogu reć da se nisam tak zabavila.....mjesecima.... woo-hoo!! |
|
|
Bojo
|
MissConception je napisao/la ( Pogledaj post): ›
(budući da nisam spavala od subote ujutro, tehnički mi "sinoć" još znači subota... tj valdja, pospana sam pa sma možda krivo procjnila)
i ja sam bila u Vukovaru na hip hop festivalu i mogu reć da se nisam tak zabavila.....mjesecima.... woo-hoo!!
|
kanđija napravio atmosferu...i onda još kasnije ajs nigrutin i connect...predobro ... da se još nisu potukli oni kohortaši i ultrasi bilo bi bolje...žao mi onog crnca zadnjeg...dečko pjeva u grupi sa Xzibitom i onda se ovi potuku i njega gleda 15 ljudi...a došao iz amerike |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
@MissConception ipak nisi izdrzala a da ne ides na net navecer... tctctc...
u Vukovaru bilo predobro samo sto sam pola izvodaca propustio (pa i tucu) sto zbog pijanstva i zujanja, sto zbog trazenja i cekanja hrane... |
|
|
|
|
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
adebisi-jug2 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
MissConception je napisao/la ( Pogledaj post): ›
i ja sam bila u Vukovaru na hip hop festivalu i mogu reć da se nisam tak zabavila.....mjesecima.... woo-hoo!!
|
kanđija napravio atmosferu...i onda još kasnije ajs nigrutin i connect...predobro ... da se još nisu potukli oni kohortaši i ultrasi bilo bi bolje...žao mi onog crnca zadnjeg...dečko pjeva u grupi sa Xzibitom i onda se ovi potuku i njega gleda 15 ljudi...a došao iz amerike
|
Ma J-Ro je u Hrvatskoj nekoliko puta godišnje (mislim da inače živi u Švedskoj), a i dobar dio ljudi koji su bili tamo su ga već gledali (uključujući i mene)... naravno šteta što se ispostavilo da on zapravo nije zvijezda večeri, ali eto... Meni je najviše žao što se Nered i Stoka nisu pojavili (baš su stoka ) jer sam se nadala čuti stvari s prvog albuma. Osječka trojka Kandžija, 3ki i Sett (+ Les) su definitivno imali jedan od najboljih i najzabavnijih nastupa, i još bih izdvojila Kingston Soundsystem, malo dancehall/reggae-a nikad ne škodi |
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
bio sam u velikoj na DOF-u i bilo je tako dobro za nepovjerovati,iako su prošle godine bili bolji bendovi (po mome),po danu kupanje a navečer cuganje,furenje i jebena zabava... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
|
|