Autor |
Poruka |
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
sanjam u boji i upravljam svojim snovima - tak da u biti nikad nist strasno - samo uzivam |
|
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Uh, noćas sam sanjala velike zmije koje lete i love muhe u letu. Ajme, pukoh. I štakore, i bolesnike i ranjenike, i grozne stvari... |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
echoes
Ukupno postova: 345 Lokacija: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves Spol: Žensko
|
ja juče prvi put sanjala da letim!! zapravo, to je bilo nekako više plivanje po zraku, i to sam ja tako leteći pretjecala neke bakice koje se vozile na biciklu po cesti, jedva sam ih prestigla, hehehe...
obožavam kad se sjećem šta sam sanjala, a rijetko sanjam nešto loše, tak da mi super..jednom sam sanjala da sam zlatokosa i bilo je tak stvarno.. |
|
_________________ samo da nađem mjesto da je posadim, ona procvjeta brzo i dosadi, ljubav, pa zar i ljubav... |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
ja preksinoć sanjala moju radnu kolegicu kako ima sado-mazo sklonosti,,zapravo imala je ono njihovo odijelo kao sve u jednom komadu i to od crne lak kože i bič,,,i htjela me je razapet na križ i štipat nekim forama i rezat me,,,,bože sačuvaj.... |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Ja se uopće ne mogu sjetiti kad sam zadnji put sanjala.. ima tome koji mjesec, a i onda je san bio katastrofa.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
eldiablo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sanjam u boji i upravljam svojim snovima - tak da u biti nikad nist strasno - samo uzivam
|
blago tebi!
ja najčešće ili bježim od nekoga ili vozim auto, a ispred mene nestaje cesta... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
fairy
|
eldiablo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sanjam u boji i upravljam svojim snovima - tak da u biti nikad nist strasno - samo uzivam
|
..ma da....kako?...pomoću ruku? ...mislim naravno na Don Huana,,,,ako si čitao |
|
|
|
|
|
Loona
|
Ja sam neki dan sanjala puno malih crnih mačića koje mi je netko ostavio na čuvanje. E, da, i psa nekog s njima.. ali mačići su bili crni s bijelim šarama po sebi, koje su bile tako tanke, poput linija crtanih olovkom, i bile su okrugle, trokutaste, kockaste.. i samo su šetali naokolo a ja se nisam mogla izboriti s njima jer ih je bilo puno.. bez veze... |
|
|
|
|
fairy
|
Loona je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja sam neki dan sanjala puno malih crnih mačića koje mi je netko ostavio na čuvanje. E, da, i psa nekog s njima.. ali mačići su bili crni s bijelim šarama po sebi, koje su bile tako tanke, poput linija crtanih olovkom, i bile su okrugle, trokutaste, kockaste.. i samo su šetali naokolo a ja se nisam mogla izboriti s njima jer ih je bilo puno.. bez veze...
|
..e mačići su briga, a pas je vjernost...tako kažu,,,, |
|
|
|
|
|
Loona
|
Znači imati ću briga oko vjernosti? Još bi bilo dobro da znam čije.. |
|
|
|
|
jamas
Ukupno postova: 74 Spol: Žensko
|
nocne more su mi najcesce zadnjih mjeseci..
...mama i tata trce za mnom po nekoj velikoj knjiznici oboje sa nozem,ja se okrenem da vidim koliko su mi daleko..padnem preko nekog djeteta uhvatim ga za ruku i na kraju vucem i to dijete u trku....
to je jedan og gorih nisu li ti snovi smijesni |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Esi trudna??
Mene nije mučio san tolko nego kad god sam se probudio sam nešt skužio o svom snu, sanjao sam stalno kak sam si kupio motor i sjeo na njega i vozio, a nikad nisam stao, tj zaustavio se, čak ni na raskrižjima... Možda je to znak da ću zginit... |
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Esi trudna??
Mene nije mučio san tolko nego kad god sam se probudio sam nešt skužio o svom snu, sanjao sam stalno kak sam si kupio motor i sjeo na njega i vozio, a nikad nisam stao, tj zaustavio se, čak ni na raskrižjima... Možda je to znak da ću zginit...
|
možda samo da trebaš povući ručnu ajde odmah bi ginuo...
rjetko se sjećam što sam sanjala ako uopće i stignem to obaviti |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
fairy
|
Preksinoć sam po tko zna koji put sanjala Ivana Balića. Ovaj put me moj dečko upoznao s njim, pružila sam mu ruku, čvrsto stisnula i rekla: najbolji si, najbolji.
Eh da. bio je neobrijan, baš onako zapušteno...
Nemam pojma zašto ga stalno sanjam, od olimpijade prošle godine... |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
fairy je napisao/la: ›
Preksinoć sam po tko zna koji put sanjala Ivana Balića. Ovaj put me moj dečko upoznao s njim, pružila sam mu ruku, čvrsto stisnula i rekla: najbolji si, najbolji.
Eh da. bio je neobrijan, baš onako zapušteno...
Nemam pojma zašto ga stalno sanjam, od olimpijade prošle godine...
|
Žene |
|
|
|
|
|