Autor |
Poruka |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
chupko
Ukupno postova: 169 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
a ja sam mislila da misliš na ovaj video što je ovdje bio.. pa mi nije bilo jasno.. al okej |
|
_________________ fali mi koja daska u glavi i fali mi jedno dugme na šlicu al zato imam novu ideju i jednu polovnu ljubavnicu |
|
|
|
chupko
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
ma ja mislim da ova dvojica imaju isti problem :
Digao im se dok je Tamara plesala, pa im bed i zato moraliziraju
|
aaaah kako sam popularna:) WUHU moje ime u tvom potpisu... fala ti puuuuno |
|
_________________ fali mi koja daska u glavi i fali mi jedno dugme na šlicu al zato imam novu ideju i jednu polovnu ljubavnicu |
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
chupko je napisao/la ( Pogledaj post): ›
aaaah kako sam popularna:) WUHU moje ime u tvom potpisu... fala ti puuuuno
|
Hihihi Popularna si postala još ovdje. Ostalo je povijest. |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
chupko
|
haha dobro da sam istraživala ovaj forum prije neg što sam se učlanila.. možda bi se inače i uplašila ... |
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
chupko je napisao/la ( Pogledaj post): ›
haha dobro da sam istraživala ovaj forum prije neg što sam se učlanila.. možda bi se inače i uplašila ...
|
Pa nije valjda da bi se, uz toliko moraliziranja na ovoj temi, imala čega uplašiti? |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
RiPeR Ukupno postova: 117 Spol: Nebitno
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
ma ja mislim da ova dvojica imaju isti problem :
Digao im se dok je Tamara plesala, pa im bed i zato moraliziraju
|
Kad bi mi se na nju digao upitao bih se dali sam peder jer to nije žensko, sve što radi radi kao muško a to mi se gadi, a vi ako volite agresivne, napadne i odbojne ženske navalite. Cura koja se tuče s dečkima nije cura, to je prvo pravilo hehe. A ti koji govoriš da koncert nebi bio isti bez nje si totalni krelac i govori o tome kolko cjeniš bend, glazba je bila ista a i druge su cure plesale gore, ali su bile dovoljno pametne i znale su da bi se sutra morale pokrivat ušima zbog toga što su napravile, pa i nisu, a ne kao dotična micat isječak. a Tito i Tarantula nepostoje samo zbog filma od sumraka do zore... Pozdrav svim ostalim normalnim curama koje su plesale!Ill sell my soul for rock'n'roll |
Zadnja promjena: RiPeR; 28.07.2008. 12:28; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
chupko
|
ja nisam ništa moralizirala. malo pročitaj moje komentare ovdje, pa reci šta ima toliko moralno u njima... a ne znam već sam se uplašila da ću nekog ovdje morat pitat da makne to s portala.. |
|
|
|
|
Balkanska svinja Ukupno postova: 50 Spol: Nebitno
|
xx |
Zadnja promjena: Balkanska svinja; 11.09.2018. 13:21; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
RiPeR Ukupno postova: 117 Spol: Nebitno
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wxp3zqIqO68[/youtube]
Evo vam jedan prigodan video ako niste vidjeli več, baš dobro kaže u jednom dijelu pjesme:
Some people like to kiss, some people like to hug,
Some lesbians like eating each other's shit out of a cup
Some people say "i love you," some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each other's mouths |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
mijau Ukupno postova: 12 Spol: Nebitno
|
Balkanska svinja je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja sam pokazala dupe i sise. s druge strane, vi serete po osobi koju ne znate. što ja radim vani se vas ne tiče. nagradno pitanje: tko je kreten u ovoj priči? ja ne mogu vjerovati koliko možete pisati o meni, haha, preloše......... ay baš da vidim dokle ovo ide.
|
Znam te puško dok si pištolj bila....i baš zbog toga žalim ovu djecu koja u tebi vide facu...a ne znaju da te pati manjak pažnje (dok se drugi sami s tim bore ti maltretiraš ostale)...tvoj post sve govori.
Ergo...ovo je moje zadnje na ovom forumu jer si jošjednom potvrdila moju teoriju...
A vi ostali...jel ste znali da film nije stvaran...pogotovo ako u njemu ima zubatih vampira koji vam lete po sobi ?! |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
mijau je napisao/la: ›
Ergo...ovo je moje zadnje na ovom forumu
|
Hehe, idem ovo proslaviti kavicom i pljugom. <de-evilized> manje. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
čemu sve ovo? pogledao sam ono što se dal ovidjeti na youbitu i ne vidim u čem' je problem.curu je ponijela atmosfera, napravila je što je napravila, uzbunila našu malu palanku i šta sad? kaže se da je jutro pametnije od večeri pa me ne čudi što je tražila da se makne video...pustite ju da se srami ili što već... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
Decadentor
Ukupno postova: 20 Spol: Nebitno
|
XXXX |
Zadnja promjena: Decadentor; 13.09.2021. 1:09; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|