Autor |
Poruka |
maxhim Ukupno postova: 19 Spol: Nebitno
|
Pa bio sam i u zagrebu i ostalima metropolama navecer(inace sam putnik pa sam po cijeloj bivsoj yu)ali nigdje nisam vidjeo ponudu po diskacima,clubovima i kaficima,ponudu da netko odradjuje posao kao VJ,nigdje i to me malo iznenadilo ugodno kad sam to vidjeo u Osijeku,tako da u hrvatskoj je jedino mjesto ovdje u Q gdje se to pusta i posao odradjuje VJ,onako profesionalno i sve u nekome mixu.
Ajde da i mi imamo nesto jedinstveno i prvo u Hrvatskoj a da to nije Zagreb |
|
|
|
|
|
Dora Ukupno postova: 26 Spol: Nebitno
|
kris, u kojem gradu si u kanadi? |
|
|
|
|
|
kris
Ukupno postova: 49 Lokacija: Retfala Spol: Žensko
|
Dora je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kris, u kojem gradu si u kanadi?
|
sad u kitchener,ON--kraj toronta, a prije toga u torontu |
|
_________________ Life is a sexually transmitted disease. |
|
|
|
|
pa nije fer da usporedujes nocni zivot toronta koji ima vise stanovnika nego cijela HR, i Osijek koji ima jedva nesto preko 100,000 tisuca...da, naravno, puno bi se stvari moglo popraviti, ali ipak ja mislim da dobar provod malo vise ovisi o drustvu a ne o lokaciji |
|
|
|
|
|
|
onako ce biti kako si napravimo...nece nista biti bolje ako svi ovdje sjedimo i samo se jadamo kako se nema gdje za izaci...treba neka akcija, da se to preokrene |
|
|
|
|
|
kris
|
neusporedjujem toronto niti moj grad (koji ima skoro 250 00 stanovnika--posto je moj grad spojen sa drugim gradom-waterloo..da je sam, bio bi ko osijek). ako zelis mozemo usporedjivat osijek sa drugim gradovima u hrvatskoj i svejedno zakljucit da je tamo ljepse za izaci nego u osijeku? recimo split, rijeka, zagreb? no to nije cilj. cilj je popraviti nocni zivot u osijeku--mozda dodat neke ideje KAO sto se mogu vidjet u nocnim barovima u torontu, u minhenu, u lisbonu, itd...
I potpuno se slazem da dobar provod vise ovisi o drustvu. kad si u dobrom drustvu i atmosfera je super, onda ti na najsugavijem mjestu moze biti super. treba neka akcija, da...nek' svi pocmu izlazit i nek ne sjede kod kuce. nek ljudi malo ranije pocmu izlazit van jer se drugima neda cekat do ponoci da se lokali napune. i neka prestanu sa istim i dosadnim programima jer to ocito ne funkcionira...dosadilo nam je jedno te isto i trebaju uvest nove programe kao to sad u Q... |
|
|
|
|
|
da, ali tko ce uvesti te nove programe u OS? stvar je u tome da na kraju to netko treba platiti, za taj novi klub ili novi program, novu ideju...a tko ce to?? ti klubovi se nece sami otvoriti...zasto bi platili ovi koji sad vode te nocne klubove kad je ocito da i ovako mogu zaraditi para bez prevelikog truda...standard nocnog zivota u OS ce se povecati samo kad ljudi masovno prestanu izlaziti...i kad vlasnici kafica i klubova pocnu gubiti novce i shvate da bi trebali malo vise uloziti ...
a to ne vjerujem da ce se dogoditi uskoro, jer uvijek ce biti "klinaca" kako svi to ovdje kazu kojima su danasnji izlasci sve sto znaju i prema tome su super...danasnji klinci ce za desetak godina imati svoje klince i zaliti ce za izlascima i provodom iz svoje mladosti...tako i moji roditelji ismijavaju moje izlaske i zale za danima Korza... |
|
|
|
|
|
kris
|
ah, nece nitko dok negube lovu. to ce mozda novi klubovi kao Q koji trebaju nesto novo da se distanciraju i odvoje od klubova poput sounda, posha, cocktail bara i sl. Uvijek ce bit klinaca kad pustaju sve unutra, umjesto da gledaju malo na godine. kad bi bio strogi zakon da nemos pustit nikog ispod 18 onda mislim da bi vlasnici poceli mjenjati programe jer bi skontali da ovo sto trenutno rade nepali za starije...
A i neznam da ce doci do tog da ljudi masnovno prestanu izlaziti...a i da tak sta bude, mislim da bi trenutni vlasnici tih lokala/diskaca prodali to sve i onda bi novi napravili nesto novije...i opet se sve vrti u krug... |
|
|
|
|
Luigy
Ukupno postova: 54 Lokacija: OSIJEK Spol: Muško
|
Tko će uvesti nove programe u OS??? Tko zna... ali jedva čekam taj dan, ako ikad dođe. Ali s jednim se slažem u gradu ima premalo programa za ponuditi. Možda se to potakne ovim forumom.... |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
maja5 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
je je, fali nesto preko tjedna.. nesto ludo, da bude ko subotom.. recimo:)
ma ko ce uvazavat nase misljenje? komercijala se najbolje prodaje. svi se zale, a uvijek puno.
sve za pare!
|
Istina, komercijala sve unisti... Ono sto ne unisti los mjuz, unisti samokontrola tipa "jooooj, sad ce me svi gledati kako plesem, i sigurno ce misliti da sam lud, i da sam kreten, a nisam zasankiran kao svi ostalo i ne zjakam okolo i blabla".
Jebiga, to najvise ubija osjecki nocni zivot ... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Dora je napisao/la ( Pogledaj post): ›
da, ali tko ce uvesti te nove programe u OS? stvar povecati samo kad ljudi masovno prestanu izlaziti...i kad vlasnici kafica i klubova pocnu gubiti novce i shvate da bi trebali malo vise uloziti ...
|
Oni, kad pocnu gubiti lovu (smanjivati dobit) nabiju cijenu cugi... i tako to ide. Bezobrazno je da cuga kosta koliko kosta. To sto je u ZG i Londonu jos skuplja mi puca kita. Tamo zivi X milijuna ljudi, i jasno da svi koji zele ne stanu u "top 3" (po jetset regulama, ne nuzno po kvaliteti) kluba. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Azriel
Ukupno postova: 3 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
svabo
Ukupno postova: 27 Lokacija: IMOTSKA krajina Spol: Muško
|
ekipa totalno ste sjebani samo se zalite kako je u os los provod jebem mu vi ste u kurcu!!! htjeli biste lokale s progrmima na nivo NY a love nemate ni za Q dojete s 30 kn u djepu i ono kako je lova skup a ja trijezan i onda krene prica kako je osijek u kurcu! Jebite se svi pa nijedan grad u ovoj drzavi nema promenadu s masom birtija u z promenadu, niko nema tvrdju s izborom mjesta stvarno za svakog od klinaca pa do studenata pa pedera do alternativaca pa ljudi di to jos ima!!!
ljudi prestanite se zaliti i izadjite van i napite se u osijeku ako niste primjetili ima najlboljih zena pa pokusajte nesto uvatit i sve ok a ako joj budes simpatican jos ces dobiti i sexa i dis bolji provod!! |
|
|
|
|
|
maja5
Ukupno postova: 18 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
e svabo ima tu istine... ja se i ne zalim previse, jedino bi da ima uvijek uvijek nesto, ali jebiga sad, ne mos i ovce i novce. mene boli briga, nama je super, i ako nije, sami si sredimo super provod, ne obaziremo se na ljude koji nas gledaju ispod oka i amen!! da da, lako je sjedit kod kuce i srat, izadji, obidji i naci ces nesto 100%! ako ne,jebiga.. uzmi sta se nudi! |
|
|
|
|
|
|
znaci...da bi se dobro zabavili moramo se napiti prvo....svakom idiotu je fun kad je pijan...a sta za one koji ne piju svaki vikend kad izadu?? (( |
|
|
|
|
|
|
|