Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Od travnja nova zabrana pušenja, ugostitelji traže izmjenu zakona!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Pyroclasm

Ukupno postova: 61
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.01.2010. 23:32 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Vaistinu. Tko ne želi udisati dim, ne mora.
Odi na misu, il štatijaznam. Zuri u Sunce il tako nešto!

Ukupno postova: 3237
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.01.2010. 0:01 
Naslov:  

Ica je napisao/la: ›
Ako nemožeš promijeniti svijet - probaj promijeniti sebe! Sad će još netko reći da je i rakija dobra u VELIKIM količinama. Pa alkohol je zapravo stimulans, od jedne ili dvije čašice rakije mozak bolje radi! Ali od litre ne radi bolje. A pogotovo kada se tako svaki dan pa postane alkoholičar, otkaže jetra.....
A isto tako i cigareta. Negdje sam pročitao da pušači ne obolijevaju od nekih bolesti, ali zato obolijevaju daleko češće od brda drugih bolesti...Tako da rekao bih, nije loše zapaliti tu i tamo (cigaretu, ne kutiju). U svemu treba biti umjeren! I voda (H20) može biti otrov u velikim količinama (kad bi popio 20 litara vode, dešava se - jako rijetko, npr. psihijatrijski bolesnik).

Nikotinski flaster je dobro rješenje! Čisti nikotin (nula otrova)! Zadovolji se fizička ovisnost - smao što psihička ovisnost ostaje kao problem....ono, nema cigare u rukama , kud s rukama onda (olovku držat u ruci i tako...)

Što ako neki pušač i odluči prestati pušiti (zbog djeteta, sebe, bolesti, astme,...neznam, vjerski razloga...)? Kako će čovjek otići u kafić na kavu, restoran na ručak (poslovni)...Svuda dim!? Treba biti sloboda izbora! Tko neželi udisati dim - nemora! Tko želi uživati u čem god hoće - neka uživa! Demokracija!!! Sloboda izbora! Ko hoće peć rakiju - neka peče - usput moj stari ima kazan i peče rakiju!? Vesela mašina - prava mašina! Ali po meni je ok da plati 100kn godišnje paušala nekog državi - kao porez! Ali opet ako neko pravi tisuće litara rakije, znači biznis veći - onda veći i porez! Najbolje da se zarađuje a da se ne plaća porez!!!

Za okoliš smo sami krivi - da smo ekološki osviješteni i da uložimo malo u zelenu energiju, propale bi INA i ostale industrije nafte...pa nebi zagađivali okoliš (ni ONI ni mi)! Ponuda i potražnja! Prave oružje jer bi mi ratovali! Da smo svi pacifisti - gdje bi to oružje se prodavalo!? Dok god postoji potražnja, bit će i ponude! Dok ljudi žele pušiti i trovati sebe i okolinu, bit će i tvornica duhana!
Usput, duhanski dim ne zagađuje okoliš?
aha,sad kuzim zasto ne zalazish u birtije... iz svake te izbace! Smile

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Ica
Ukupno postova: 246
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.01.2010. 22:51 
Naslov:  

Pa da! Kakva pronicljiva dedukcija! Eto, otkrio si me... Sad

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zen031
Ukupno postova: 1236
Spol: Muško Muško