Evil Poodingh je napisao/la: ›
Kao prvo, ja sam u Mini Teatru volonter, i radim na dogovoru nastupa alternativnih i underground bendova, te sa bilo kakvim financijskim poslovanjem, niti imam, niti želim imati posla, te se ne želim bacati u naklapanja, ali u tvom postu, osim što mi je trebalo malo vremena da ga u potpunosti dešifriram, ima i dosta gluposti.
Ne znam odakle izvlačiš te brojeve, ali trebao si vidjeti taj prostor kada se ušlo u njega, i što se sve trebalo napraviti u tom prostoru.
Što se tiče naplaćivanja humanitarnih koncerata, kako skupiti novce za tu humanitarnu svrhu ako se ne naplaćuje
Uostalom ne znam čemu sada odmah napad na mene i Mini Teatar, ja nisam ni u jednom djeliću svog ijednog posta napao WLM i festival, o kojem uostalom ova tema i je, nego pokušavam dati koju kreativnu kritiku, jer Osijek treba takav festival i ja mu želim sve najbolje. Samo ne razumijem jednu stvar, kada ste stavljali ovaku najavu na internet, mogli ste očekivati da će se javiti netko tko je isto malo upućen u neke stvari i to prokomentirati. Ne znam samo gdje vam se žurilo 4 mjeseca prije.
Hoćeš primjer profesionalne organizacije i promocije festivala? http://www.t-mobileinmusicfestival.com/ Iako imaju još nekoliko izvođača sigurno potvrđeno, oni svakih 3-4 dana izbace po jedno ime, i to kada je 1000% sigurno da će taj izvođač svirati. Još jednom ponavljam, ne znam gdje vam se žuri. Prošle godine ste sve to tako lijepo izveli što se tiče reklamiranja i promocije festivala. Nije vam ovo trebalo...
E bome ni tebi nije trebalo.....ja sam se, hvala bogu, uvjerio u tvoje organizatorske sposobnosti. Zar misliš da je sasvim dovoljno pravovremeno kontaktirati bend i pobrinuti se samo da dođu na vrijeme?!
Bend treba i ugostiti, ponuditi hranom i pićem, dalje da ne nabrajam...lako je "organizirati" svirku u tvom stilu, tako može svaka budala.
Vjerovatno znaš o čemu pričam, ako neznaš podsjetiti ću te: Dakle radi se konkretno o bendu Fashoda Crisis (ili kako već) uvalio si ljude Karamanu na spavanje, isto tako si mu uvalio da ih nahrani i napoji, e moj Kanta tako se to ne radi.
Zato svoje organizatorske sposobnosti spremi pod tepih, uhvati se knjige i završi taj fakultet, nabij naočale i idi se pravit pametan negdje dalje.
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But...
visoka cijena karte pa za seaspalsh je ulaznicva 250kn jeboga :\ svaka čast na organiziranom i nije da neću doći ak treba roditi ću pare jel jel predobro zvuči organizirano..
ali kad pogledša trebaš 600Kn za ta 3 dana :\
zla_tratinčica je napisao/la: ›
to sa gužvom je bio nesporazum kolko se ja sjećam xD trebalo je biti koncerta ali nije se prostor dobio, a za debele ne znam, sumnjam da bi stavljao da sviraju bez da bar kocu kontaktira.. ne znam.