Autor |
Poruka |
frosty Ukupno postova: 158 Spol:  Nebitno
|
boli me piso tko vodi prosvjede,osao sam neki dan na trg zbog sebe,a ne zbog stranaka,a tko je bio na prosvjedu boli me briga,borim se za sebe,kao sto bi i vi svi trebali..hebo vas led,izadite samo na trg,nemorate slusat,skandirat,samo budite tamo da se zna da vam nije dobro u ovoj drzavi,a ne biti tetkice pa otici sat vremena kasnije na kavu,kad se sve rascisti |
|
|
|
|
 |
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
e bravo! to sam isto i ja htjela reći, samo na malo drukčiji način (: |
|
|
 |
cohors Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
najjači su mi oni koji samo vide negativno kao ispriku da sami ništa ne poduzmu za situaciju u kojoj se nalaze i onda još kukaju kako im je loše!!!
|
meni su još jači oni koji viču kako im je dobro u životu i neće prosvjedovati, no opet koriste svaku moguću situaciju da omalovažavaju prosvjede i njihove sudionike. užas.
od 30 000 nezaposlenih, na Trgu se okupilo 1000 ljudi. Od tih 1000 bar pola su studenti, zaposleni, školarci, umirevljenici... a di je sva ta masa od 30 000 nezaposlenih...
čini mi se da kod nas još uvijek (bar što se tiče većine) vrijedi ona "svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje" |
|
_________________ www.kohorta.net |
|
|
 |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
zasto uvijek svi imate nesto protiv nekoga
smeta vas ovaj, onaj
do prije tri tjedna vas je smetalo sto nitko nista ne poduzme, sad se poduzima sad vam se ne svidja kako
ok, ne zelite slusati, kako neko nes govori, ne slazate se svim idejama
odite na trg, poduzmite nesto
od toga sto sjedite ispred kompa i serete, nece nis biti, a vama ce i dalje biti isto
jer vam nije svima dosta, da vas kradu i lazu i pritome se jos i smiju ? |
|
_________________ There can be only one, and that one is me  |
|
|
 |
bavaria Ukupno postova: 262 Spol:  Nebitno
|
mene zanima zašto se nije prosvjedovalo pred HDSSBom, SDPom, HSPom i HNSom. Oni ili su ili vladaju ovim gradom. A nije da nisu krivi za situaciju.  |
|
|
|
|
 |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
boli me piso tko vodi prosvjede,osao sam neki dan na trg zbog sebe,a ne zbog stranaka,a tko je bio na prosvjedu boli me briga,borim se za sebe,kao sto bi i vi svi trebali..hebo vas led,izadite samo na trg,nemorate slusat,skandirat,samo budite tamo da se zna da vam nije dobro u ovoj drzavi,a ne biti tetkice pa otici sat vremena kasnije na kavu,kad se sve rascisti
|
Upravo to! |
|
|
|
|
 |
KillaBEEZ
Ukupno postova: 321 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
|
|
_________________ In omnia paratus. |
|
|
 |
chager Ukupno postova: 389 Lokacija: Prigradsko Spol:  Muško
|
pa dobro si ti normalan???
nacionalizacija imovine,svjestan ulazak u inflaciju,oprost 2/3 dugova građana takav covjek u saboru...ja sam mislio da ne mogu losiji nego sto us sad u sabor a ti hoces TO u sabor hahahah
|
Baš to, ne mogu biti lošiji, većina, golema. Vjerujem da bi na svakom zasjedanju barem imao što reći, i da bi dizao ruku po savjesti, ma kakva ona bila. Uostalom, ući u Sabor ne znači i imati utjecaja na odlučivanje, samo je dovoljno da se stravri pokrenu, što mali možda može, a dijelom je i pokazao. Puno toga mi se kod njega ne sviđa, ali ima i dobrih stvari. Bolje Pernar, nego garantirati SDSS-u tri zastupnika zauvijek, ili danas sutra Kontri isto tako nešto, ili Iskoraku...a jesmo konzervativni kad nam to odgovara. |
|
|
|
|
 |
stopglupimljudima
Ukupno postova: 16 Spol:  Muško
|
Dosta priče ,idemo raditi,učiti,pomagati,moliti se,voliti..........a ne gubiti vrijeme!!!
I nemojte zaboraviti,sutra je 8.MART!!!!! |
|
|
|
|
 |
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
~ zna li tko kada su sljedeći prosvjedi u našem gradu? pratim medije i FB, ali nigdje nikakva informacija... nije valjda da se nitko nije imao pozabaviti prijavom mirnog okupljanja i ostalim što treba? ): |
|
|
 |
 |
|