Autor |
Poruka |
Korina
Ukupno postova: 416 Spol: Žensko
|
rodaroda je napisao/la: ›
Bez komentara.
|
Užas i sramota!
Koja nevjerojatna bahatost i samovolja Bubimira.
A koliko čujem, Osječka televizija nije na mailing listi uopće otkad je Bubimir postao gradonačelnik.
Zar u današnje vrijeme slobode i demokracije? |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen? |
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
Ni portal Osijek031.com vise nije na toj mailing listi nakon clanka u kojem je pored imena Glavas stajala sintagma "pravomocno osudjeni ratni zlocinac". |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
krvavi_perec
Ukupno postova: 84 Spol: Nebitno
|
Osupnut.
Nisam imao pojma da se tako sjevernokorejski provodi demokracija u mom gradu
i da gradonačelnik(Glavaš) filtrira mailing listu novinara kako mu paše odnosno na osnovu onoga koliko mu se ušupkavaju ili ne.
Strahota! |
|
_________________ Pokvareni ljudi poštuju iz straha; dobri ljudi iz ljubavi. - Aristotel |
|
|
|
karla0806 Ukupno postova: 30 Spol: Nebitno
|
Počele su padati maske. Napokon. Kim Yong-Un bi mogao štošta naučiti od likova iz HDSSB-a. Totalni Borgovi, kolektivna svijest, jedna jedina, njegova.. |
|
|
|
|
|
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Koje fašističko ponašanje. Uočite kako na slici nema mikrofona Glavaš-TV-a. |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
|
crveni Ukupno postova: 457 Lokacija: Mannheim Spol: Nebitno
|
Strpite se. Još oko mjesec dana i ekipa bahate krim organizacije bude dobila nogom u shoopendaru i iz grada i iz županije. |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
Živo me zanima tko će biti novi "gazde" i što će, osim obećanja, učiniti za stanovnike grada i cijele županije |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
crveni Ukupno postova: 457 Lokacija: Mannheim Spol: Nebitno
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Živo me zanima tko će biti novi "gazde" i što će, osim obećanja, učiniti za stanovnike grada i cijele županije
|
Prvo budu počistili Danijelu iz gradske uhljebovine/busije. Uzet će joj računalo, pa više ne bude agitirala za HDZSSB " u rukavicama" na ovom portalu. |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
crveni je napisao/la: ›
zaljubljena u Osijek je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Živo me zanima tko će biti novi "gazde" i što će, osim obećanja, učiniti za stanovnike grada i cijele županije
|
Prvo budu počistili Danijelu iz gradske uhljebovine/busije. Uzet će joj računalo, pa više ne bude agitirala za HDZSSB " u rukavicama" na ovom portalu.
|
E je ti pametan odgovor
Izgleda da ti agitiraš za neke pljačkaše koji će ljudima otimati stvari ako im se ne sviđa što oni govore. Ja sam očekivala neke poštene o kojima svi pričaju, a sad vidim što se sprema. Dovoljna je sumnja da netko pripada u protivnički tabor pa da mu skineš glavu.
Ako misliša da sam ja ta tvoja Danijela - u grdnoj si zabludi, a naročito da sam u nekoj gradskoj službi. Bilo bi jako dobro da jesam, ali nažalost... |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
Joj joj zaljubljena si ti u svoj džep i neku svoju malu povlasticu... Pucanje po šavovima vas čeka... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
audiworld je napisao/la: ›
Joj joj zaljubljena si ti u svoj džep i neku svoju malu povlasticu... Pucanje po šavovima vas čeka...
|
Imaš li ti pojma o čemu uopće pišeš kad sam ja u pitanju??? Pojma nemaš ni tko sam ni što sam, ali bitno je da vrijeđaš.
Od silne mržnje kojom si zadojen u svakom vidiš neprijatelja ili grebatora. Ako postavljam pitanja jer želim biti objektivna ti me odmah svrstavaš u nečijeg ulizicu. Tebi i tebi sličnima mogu samo poručiti: Pogledajte se u ogledalo prije nego druge prozivate! |
|
|
|
|
ljilj Ukupno postova: 178 Spol: Nebitno
|
danči odlazi??? čist nevjerovatno.
a teško da ćemo iz beskorisne osječke gomile dobit nešta drugo i čestito za novu vladavinu. |
|
_________________ najnasilniji element društva je neznanje |
|
|
|
audiworld
|
Mene bi bilo sramota na tvome mjestu...eto,samo toliko. U jednu ruku propagiraš neku ljubav prema gradu, a u drugom trenutku braniš i promoviraš one koji su uništili ovaj grad, stvorili novih 4000 nezaposlenih koji imaju svaki dan neku novu aferu itd. Sramota! Ti i tebi slični govorite tko treba ostati u gradu, tko ne i tko voli ovaj grad a tko ne??? Bit će navale na BiH gran'cu... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
Gdje sam ja to napisala da netko treba ostati u Gradu? |
|
|
|
|
audiworld
|
Nisi napisala da treba ostati u gradu.... Vi se zalažete da sve normalne protjerate i da im onemogućite živjeti i raditi ukoliko ne pripadaju strančici majčici..
E, ali nećete još dugo! |
|
|
|
|
|
|