Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

(Ne)dosljednost izbornih obećanja i (be)smisao političke korektnosti [+demanti Nedeljka Bosanca]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
zaljubljena u Osijek

Ukupno postova: 2366
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 17.04.2013. 22:51 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Koji kafić nije u istoj ili sličnoj situaciji?

Ukupno postova: 178
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.04.2013. 22:51 
Naslov:  

pavle99 je napisao/la:
Carobnica je napisao/la:
ljilj je napisao/la: na kraju, baš sada paše i priča o onim nestalim klupama ispred privredne banke , i počupana 2 drveta kako bi se "borota& kuna " širili sa svojom terasom do višnjevca ako treba:

@ljilj, voljela bih ti ukazati na jednu sitnicu, a ti se nemoj odmah duriti, odmahivati rukom i govoriti mi kako stalno ovo-ono.

Te klupe i takvo ponašanje su izravna posljedica kratkovidnosti koja se može pročitati i u tvojim porukama.

Kad netko spomene Glavaša, odmah skrećeš s teme, usmjeravaš problem drugdje, dapače - ljudima ne daješ za pravo da u njemu vide krivca, niti da se spominje povijest koja je prožeta upravo njim i njegovim mračnim upravljanjem Osijekom.

Ironija je - upravo je glavaševsko upravljanje Osijekom odgovorno za te klupe, posječeno drveće i buku koja ti smeta. I upravo je takvo odmahivanje rukom i skretanje s teme Glavaša dovelo do toga da u Osijeku postoje ljudi koji mogu što hoće. Bitno je samo biti dobar s Glavašem.

Njima je potonulo i ono plutajuće željezo i nasred luke na dnu čamilo godinama, dok se nije odvezala lisnica poreznih obveznika i dok to nije izvađeno po nalogu i novcu neke državni institucije.

Kao što možeš vidjeti, njima se nije dogodilo ništa, niti im je itko ispostavio račun.

Eto, i zato možeš zahvaliti Glavašu. Pa sad svaki put kad ti bude smetala buka, svaki put kad se sjetiš tih stabala, svaki put kad budeš vidjela gužvu u tom parkiću - sjeti se svojih poruka tome kako Glavaš s tim nema veze.

Smile Čestitam na kometaru!

vjerojatno čitate samo ono kaj vam paše. cijelo vrijeme tupim kak je glavonja otišao i boli ga dupe, ali mi skroz njemu pridajemo važnost i o njemu pričamo i tako mu dajemo važnost. zato ga izbjegavam spomenuti jer je passe priča!!! njegovi proizvodi su problem!!! a dio su naše svakodnevnice, njih trebamo rješavati a ne njega. on je politički mrtvac,za kaj ga skroz oživljavati i na njegovim leđima graditi neku "novu!" političku karijeru, nekog vrkiće, pecnikove bijesove i slično. njime se bave samo frustrirane osobe!

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 17.04.2013. 22:56 
Naslov:  

Al' se ođe prašiWink

Ukupno postova: 48
Zabranjen pristup
Post Postano: 17.04.2013. 23:03 
Naslov:  

audiworld je napisao/la:
Al' se ođe prašiWink

Bolje nam odgovori šta se prića na ulici da su Vrkić i sultan od Mostara dogovorili prešutnu koaliciju za uzvrat da se neiznosi prljavi veš iz prošlosti?!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Boost
Ukupno postova: 765
Spol: Muško Muško
Post Postano: 17.04.2013. 23:29 
Naslov:  

mlpokn je napisao/la:
Boost je napisao/la:
Ako se OSTV može sama financirati i pri tome imati daleko kvalitetniji program od STV-a, ne vidim razlog da zašto isto ne bi moglo biti i na STV-u.

hahahha
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bivsi-vlasnik-osjecke-televizije-na-sudjenju-za-fimi-mediju-ratko-macek-kontrolirao-je-sve-hrvatske-medije-/658455.aspx

http://www.vecernji.hr/vijesti/afera-fimi-media-iz-crnog-fonda-kupovali-medije-clanak-229414

Prema Barišićevim tvrdnjama, u slučaju Osječke televizije riječ je bila o plaćanju dugova za tu televizijsku kuću, i u tu je svrhu iz crne blagajne u Slavoniju otišlo 300.000 eura.

U listopadu ove godine protiv Sanadera i Barišića podnesena je anonimna kaznena prijava u kojoj im se na teret stavlja to što je za Osječku televiziju pribavljena 1,5 milijuna kuna vrijedna oprema koja je uvezena bez plaćanja carine. U prijavi se kao krivac za kršenje carinskih propisa ističe Barišić, dok se Sanader navodi kao nalogodavac.

Tko još normalan gleda lokalne tv. Ajde dobro, nekad pogledat vijesti jednih i drugih ali ostatak programa?! Šta da gledam? -Tamburaške emisije - pa ako oću tamburaše odem van i kerim se, Vukovarsku kroniku o Gradu Vukovaru na OSJEČKOJ TV? wtf?

Moram priznati da ni ja ne gledam OSTV, ali imam legu koji tamo radi i kaže da ima 20ak emisija njihove produkcije.
Na konto toga se već godinama financiraju iz Vijeća za elektroničke medije. Ne znam kako je započelo (priča se da su u početku bili HDZovi), ali mislim da je preko STV-a ukradeno 10xviše ili 100xviše novca.
A program katastrofa.

Zorro Os
Ukupno postova: 10
Post Postano: 17.04.2013. 23:31 
Naslov:  

[/quote]Bolje nam odgovori šta se prića na ulici da su Vrkić i sultan od Mostara dogovorili prešutnu koaliciju za uzvrat da se neiznosi prljavi veš iz prošlosti?![/quote]

Totalna glupost.Vi stvarno u svemu vidite neku zavjeru.

Andrian0
Ukupno postova: 6
Post Postano: 17.04.2013. 23:37 
Naslov:  

Zorro Os je napisao/la:
Bolje nam odgovori šta se prića na ulici da su Vrkić i sultan od Mostara dogovorili prešutnu koaliciju za uzvrat da se neiznosi prljavi veš iz prošlosti?![/quote]

Totalna glupost.Vi stvarno u svemu vidite neku zavjeru.
[/quote]

A, kao što svi znamo : Zavjere nema ;-)

Zorro Os
Ukupno postova: 10
Post Postano: 17.04.2013. 23:38 
Naslov:  

Boost je napisao/la :
mlpokn je napisao/la:
Boost je napisao/la:
Ako se OSTV može sama financirati i pri tome imati daleko kvalitetniji program od STV-a, ne vidim razlog da zašto isto ne bi moglo biti i na STV-u.

hahahha
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bivsi-vlasnik-osjecke-televizije-na-sudjenju-za-fimi-mediju-ratko-macek-kontrolirao-je-sve-hrvatske-medije-/658455.aspx

http://www.vecernji.hr/vijesti/afera-fimi-media-iz-crnog-fonda-kupovali-medije-clanak-229414

Prema Barišićevim tvrdnjama, u slučaju Osječke televizije riječ je bila o plaćanju dugova za tu televizijsku kuću, i u tu je svrhu iz crne blagajne u Slavoniju otišlo 300.000 eura.

U listopadu ove godine protiv Sanadera i Barišića podnesena je anonimna kaznena prijava u kojoj im se na teret stavlja to što je za Osječku televiziju pribavljena 1,5 milijuna kuna vrijedna oprema koja je uvezena bez plaćanja carine. U prijavi se kao krivac za kršenje carinskih propisa ističe Barišić, dok se Sanader navodi kao nalogodavac.

Tko još normalan gleda lokalne tv. Ajde dobro, nekad pogledat vijesti jednih i drugih ali ostatak programa?! Šta da gledam? -Tamburaške emisije - pa ako oću tamburaše odem van i kerim se, Vukovarsku kroniku o Gradu Vukovaru na OSJEČKOJ TV? wtf?

Moram priznati da ni ja ne gledam OSTV, ali imam legu koji tamo radi i kaže da ima 20ak emisija njihove produkcije.
Na konto toga se već godinama financiraju iz Vijeća za elektroničke medije. Ne znam kako je započelo (priča se da su u početku bili HDZovi), ali mislim da je preko STV-a ukradeno 10xviše ili 100xviše novca.
A program katastrofa.

STV je stroj za pranje i izvlačanje novca.I to ne privatnog nego gradskog i od gradskih firmi.Što mi svi naravno masno plaćamo.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
audiworld

Post Postano: 18.04.2013. 0:03 
Naslov:  

pavle99 je napisao/la :
audiworld je napisao/la:
Al' se ođe prašiWink

Bolje nam odgovori šta se prića na ulici da su Vrkić i sultan od Mostara dogovorili prešutnu koaliciju za uzvrat da se neiznosi prljavi veš iz prošlosti?!

Ajde ne lupetaj! Ako laburisti na ovaj način skupljaju glasove onda sačuvaj Bože! Glavaš udara glavom o zid u zatvoru, šalje pisma u kojima Vrkića optužuje za ,pazi ovo, pionirstvo bespravne gradnje na Viru( Vrkić dao odgovor na to na OSTV) itd. A ti o koalicijama..

mlpokn
Ukupno postova: 98
Post Postano: 18.04.2013. 0:30 
Naslov:  

Boost je napisao/la:

Na konto toga se već godinama financiraju iz Vijeća za elektroničke medije.

google sve zna -
http://www.e-mediji.hr/files/repozitorij/_godinu.pdf

znači sve lokalne tv su dobile oko 800-900 tisuca od pretplate. (STV 825, z1 410 tisuca, ostv 985 brodska 833, otv 983 itd )
vidim i brodsku tv i osjecku i stv.
ne vidim vinkovacku iako su donedavno imali čak i neke zanimljive emisije npr o klađenju Very Happy
Možda oni ne mogu dobiti jer je njima Grad Vinkovci čak i vlasnik ili županija, ne znam točno. al nebitno za temu Very Happy

Bitnije je odlučit tko će koalirat sa Glavom, Pecnik ili Vrkić. Vrkić je već radio u Glasu pa je možda on idući Vrbošić, Maksimović, Matković...

audiworld

Post Postano: 18.04.2013. 0:35 
Naslov:  

Bojim se ja da ovaj puta nitko neće s Glavom... Tko to napravi politički je mrtav, mislim da se ovima koji se bore za vlast to ne da... Nikome od njih...

Post Postano: 18.04.2013. 0:44 
Naslov:  

Znači SDP - HDZ hahaha, toooo, čekamo već godinama da se javno zagrle i tako su obje stranke socijalne. bit će nam super

Zadnja promjena: mlpokn; 18.04.2013. 0:47; ukupno mijenjano 1 put.

audiworld

Post Postano: 18.04.2013. 0:47 
Naslov:  

Opet lupetaš. Znam da ti je draža drumska družina. Koliko ja znam vi ste izbačeni hdz-ovci. Hdzssb=hdz i uvijek će biti. Sramota jedni, sramta drugi. Drumska družino

Post Postano: 18.04.2013. 0:48 
Naslov:  

Ne vidim izlaz iz tog trokuta ili možda četverokuta ako se i Pecnik umješa :/

Ozbiljno pitam šta bi falilo da SDP i HDZ konačno zaplešu i javno zajedno

fireman911
Ukupno postova: 44
Post Postano: 18.04.2013. 0:58 
Naslov:  

Poduzetnik je pojedinac ili pravna osoba koja unosi inovacije ili unapređuje radni proces, a preuzimanjem rizika nastoji ostvariti uspjeh na tržištu, obavlja poslove prema programu i ugovoru ili je pak vlasnik tvrtke. On/ona je poduzetan, što znači da je snalažljiv i vješt u praktičnoj provedbi ideja, a svojim radom stvara nove vrijednosti.
Poduzetnici se razlikuju: jedni posluju uspješno, ostali manje uspješno. Za poduzetništvo nema univerzalnog recepta. Međutim, poduzetnik je osoba koja pokreće posao i koja mora imati neke osobine da bi to uspješno radila. Uspješno poduzetništvo je najbolja kombinacija talenta, znanja i sposobnosti poduzetnika, podržano odgovarajućim kapitalom.
Većina budućih poduzetnika pita se treba li odabrati obrt ili trgovačko društvo. Odgovor je stvar osobne odluke na temelju Vaših potreba i mogućnosti.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  

Skoči u forum: