Autor |
Poruka |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol:  Žensko
|
Koji kafić nije u istoj ili sličnoj situaciji? |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
 |
ljilj Ukupno postova: 178 Spol:  Nebitno
|
vjerojatno čitate samo ono kaj vam paše. cijelo vrijeme tupim kak je glavonja otišao i boli ga dupe, ali mi skroz njemu pridajemo važnost i o njemu pričamo i tako mu dajemo važnost. zato ga izbjegavam spomenuti jer je passe priča!!! njegovi proizvodi su problem!!! a dio su naše svakodnevnice, njih trebamo rješavati a ne njega. on je politički mrtvac,za kaj ga skroz oživljavati i na njegovim leđima graditi neku "novu!" političku karijeru, nekog vrkiće, pecnikove bijesove i slično. njime se bave samo frustrirane osobe! |
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
Al' se ođe praši  |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
pavle99 Ukupno postova: 48 Spol:  Nebitno
|
Bolje nam odgovori šta se prića na ulici da su Vrkić i sultan od Mostara dogovorili prešutnu koaliciju za uzvrat da se neiznosi prljavi veš iz prošlosti?! |
|
|
|
|
 |
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Moram priznati da ni ja ne gledam OSTV, ali imam legu koji tamo radi i kaže da ima 20ak emisija njihove produkcije.
Na konto toga se već godinama financiraju iz Vijeća za elektroničke medije. Ne znam kako je započelo (priča se da su u početku bili HDZovi), ali mislim da je preko STV-a ukradeno 10xviše ili 100xviše novca.
A program katastrofa. |
|
|
|
|
 |
Zorro Os Ukupno postova: 10 Spol:  Nebitno
|
[/quote]Bolje nam odgovori šta se prića na ulici da su Vrkić i sultan od Mostara dogovorili prešutnu koaliciju za uzvrat da se neiznosi prljavi veš iz prošlosti?![/quote]
Totalna glupost.Vi stvarno u svemu vidite neku zavjeru. |
|
|
|
|
 |
Andrian0 Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
Bolje nam odgovori šta se prića na ulici da su Vrkić i sultan od Mostara dogovorili prešutnu koaliciju za uzvrat da se neiznosi prljavi veš iz prošlosti?![/quote]
Totalna glupost.Vi stvarno u svemu vidite neku zavjeru.
[/quote]
A, kao što svi znamo : Zavjere nema ;-) |
|
|
|
|
 |
Zorro Os Ukupno postova: 10 Spol:  Nebitno
|
Moram priznati da ni ja ne gledam OSTV, ali imam legu koji tamo radi i kaže da ima 20ak emisija njihove produkcije.
Na konto toga se već godinama financiraju iz Vijeća za elektroničke medije. Ne znam kako je započelo (priča se da su u početku bili HDZovi), ali mislim da je preko STV-a ukradeno 10xviše ili 100xviše novca.
A program katastrofa.
|
STV je stroj za pranje i izvlačanje novca.I to ne privatnog nego gradskog i od gradskih firmi.Što mi svi naravno masno plaćamo. |
|
|
|
|
 |
audiworld

|
Bolje nam odgovori šta se prića na ulici da su Vrkić i sultan od Mostara dogovorili prešutnu koaliciju za uzvrat da se neiznosi prljavi veš iz prošlosti?!
|
Ajde ne lupetaj! Ako laburisti na ovaj način skupljaju glasove onda sačuvaj Bože! Glavaš udara glavom o zid u zatvoru, šalje pisma u kojima Vrkića optužuje za ,pazi ovo, pionirstvo bespravne gradnje na Viru( Vrkić dao odgovor na to na OSTV) itd. A ti o koalicijama.. |
|
|
|
|
 |
mlpokn Ukupno postova: 98 Spol:  Nebitno
|
google sve zna -
http://www.e-mediji.hr/files/repozitorij/_godinu.pdf
znači sve lokalne tv su dobile oko 800-900 tisuca od pretplate. (STV 825, z1 410 tisuca, ostv 985 brodska 833, otv 983 itd )
vidim i brodsku tv i osjecku i stv.
ne vidim vinkovacku iako su donedavno imali čak i neke zanimljive emisije npr o klađenju
Možda oni ne mogu dobiti jer je njima Grad Vinkovci čak i vlasnik ili županija, ne znam točno. al nebitno za temu
Bitnije je odlučit tko će koalirat sa Glavom, Pecnik ili Vrkić. Vrkić je već radio u Glasu pa je možda on idući Vrbošić, Maksimović, Matković... |
|
|
|
|
 |
audiworld

|
Bojim se ja da ovaj puta nitko neće s Glavom... Tko to napravi politički je mrtav, mislim da se ovima koji se bore za vlast to ne da... Nikome od njih... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
|
Znači SDP - HDZ hahaha, toooo, čekamo već godinama da se javno zagrle i tako su obje stranke socijalne. bit će nam super |
Zadnja promjena: mlpokn; 18.04.2013. 0:47; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
audiworld

|
Opet lupetaš. Znam da ti je draža drumska družina. Koliko ja znam vi ste izbačeni hdz-ovci. Hdzssb=hdz i uvijek će biti. Sramota jedni, sramta drugi. Drumska družino |
|
|
|
 |
|
Ne vidim izlaz iz tog trokuta ili možda četverokuta ako se i Pecnik umješa :/
Ozbiljno pitam šta bi falilo da SDP i HDZ konačno zaplešu i javno zajedno |
|
|
|
|
 |
fireman911 Ukupno postova: 44 Spol:  Nebitno

|
Poduzetnik je pojedinac ili pravna osoba koja unosi inovacije ili unapređuje radni proces, a preuzimanjem rizika nastoji ostvariti uspjeh na tržištu, obavlja poslove prema programu i ugovoru ili je pak vlasnik tvrtke. On/ona je poduzetan, što znači da je snalažljiv i vješt u praktičnoj provedbi ideja, a svojim radom stvara nove vrijednosti.
Poduzetnici se razlikuju: jedni posluju uspješno, ostali manje uspješno. Za poduzetništvo nema univerzalnog recepta. Međutim, poduzetnik je osoba koja pokreće posao i koja mora imati neke osobine da bi to uspješno radila. Uspješno poduzetništvo je najbolja kombinacija talenta, znanja i sposobnosti poduzetnika, podržano odgovarajućim kapitalom.
Većina budućih poduzetnika pita se treba li odabrati obrt ili trgovačko društvo. Odgovor je stvar osobne odluke na temelju Vaših potreba i mogućnosti. |
|
|
|
|
 |
 |
|