Autor |
Poruka |
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol: Žensko
|
stvarno je uzasno sto je osijek jos uvijek grad koji daje znacajne glasove stranci ratnog zlocinca --> grad u kojem vlada mentalitet sela (eno se po pojedinim slavonskim selima glavasevci za vlast hrvaju s hdz-ovcima - ne znas tko je gori).
halo, osjecani!!!
dajte se trgnite iz te svoje usrane letargije!
jos 4 godine vožda iz mostarskog zatvora?! |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
|
lega imaš kunu Ukupno postova: 225 Spol: Muško
|
inače GO! GOGO...NAPRIJED!!
i još inače, razočaran sam stanjem stvari na ovim izborima..iskreno sam se nadao da će hdssb lošije proći...no, očito je da je Osijek, možda i bespovratno upropašten, poseljačen i izgubljen..žao mi je, ipak je to moj grad...i još inače - nastupa, vjerojatno debiloidna kombinacija perverzne koalicije... |
|
|
|
|
|
freedom.fighter Ukupno postova: 199 Lokacija: OS Spol: Muško
|
Onaj Panonskimornar je takva budaletina, da ga je najbolje ignorirati. |
|
_________________ Sudba kleta jednaka je, bio gospodin ili drug! |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
jebote o kakvim koalicijama vi govorite? i do sad je "oporba" bila udružena protiv HDSSBa pa nitko s nikim nije koalirao..ne znam odakle vam samo ideje da će netko s nekim koalirati? sve je stvar dogovora između razumnih ljudi..dogovor između "oporbe" a ne koalicija..niti će HDZ koalirati sa SDPom, niti GOGO sa NL Ante Đapić..ako Đapić podrži Vrkića to ne znači da su koalirali..svi oni imaju zajednički cilj a to je skidanje Bubala i HDSSBa s vlasti jer ih je svima dosta..to ne znači da će koalirati..kakve su to gluposti.. |
|
|
|
|
|
mapatil Ukupno postova: 254 Spol: Nebitno
|
Sad je druga prica... Sad se ima realna sansa hdssb-u uzet vlast u vijecu i tako im uskratit izvor love putem direktora tvrtki, a oni bez love propadaju. Mislim da bi mogli gledat cudnu koaliciju u Osijeku |
|
_________________ Vilenjak je želio saznati tko sam. Dobio je ponudu da se nađemo i upoznamo.
Vilenjak se tada ukakio i odbio upoznavanje! |
|
|
|
markonato Ukupno postova: 380 Spol: Nebitno
|
Osječanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jebote o kakvim koalicijama vi govorite? i do sad je "oporba" bila udružena protiv HDSSBa pa nitko s nikim nije koalirao..ne znam odakle vam samo ideje da će netko s nekim koalirati? sve je stvar dogovora između razumnih ljudi..dogovor između "oporbe" a ne koalicija..niti će HDZ koalirati sa SDPom, niti GOGO sa NL Ante Đapić..ako Đapić podrži Vrkića to ne znači da su koalirali..svi oni imaju zajednički cilj a to je skidanje Bubala i HDSSBa s vlasti jer ih je svima dosta..to ne znači da će koalirati..kakve su to gluposti..
|
Upravo tako.
Više brine opet neizlazak preko 50% glasača, strašno je to što su ljude u ovih 20 godina uvjerili da ništa ne mogu učiniti izlaskom na izbore, strašno je to što je svaka nova opcija bila razočaranje koja je gledala samo svoje interese, strašno je to što se dvije nesposobne struje neprestano izmjenjuju u vlasti i što im odgovara ovakva pasivnost birača, strašno je to što bi neki dali život, a neki su i dali da mogu glasati i što se to sada ne koristi, strašno je što neki ne mogu naći načina da se pokrenu oni pasivni birači, a da se pokrenu na žalost treba puno financijskih sredstava uz puno dobre volje koje su ovim izborima pokazali GOGO, žao mi je samo što nisu pokrenuli svoje potencijalne birače, jer očito da nekima ako nisi na TV-u i ne iskačeš iz konzervi kao da ne postojiš.
Drugi puta će biti još bolje, a oni koji ne izlaze na izbore nadam se da će prepoznati ovu grupu građana i sljedeći puta im dati svoj glas. Žalosno je samo što su potrebna velika financijska sredstva kako bi se građani informirali i shvatilil da još ima poštenih političara i da nisu svi isti, a onima kojima odgovara da su svi isti i koji su nas i doveli do ovdje odgovara da ovakvo stanje ostane što duže. Ima nade, ali bit će sporo, jer su se ovi ugužavali 20 godina u sve pore društva pa ih neće biti moguće maknuti preko noći, ali doći će i taj dan kada će ovi otići zauvijek. |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Ljudi misle da je za neke odluke potrebno koalirati. nije potrebno, nego će svatko u vijeću morati podići ruku za jednu od 2 (ili više) opcije koje budu ponuđene. Za to nije potrebna koalicija, to je demokracija... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
panonskimornar
Ukupno postova: 27 Spol: Nebitno
|
kolko ste jadni,da jadniji ne možete biti !
sinoć gledam Vrdoljaka u stožeru Vrkića,kako blebeće o nekim "nepravilnostima u gradu",a isti dotični je prije 4 godine koalirao sa HDSSB-om i omogućio zajedno sa Matkovićem NAŠU pobjedu....
tko je tu poltron i ljiga ?
zato ste iszubili izbore,zato što nemate svoje ja !
poltroni tipa Vrkić,Vrdoljak i sl. nemaju karaktera i to će ljudi prepoznati i prepoznali su !
i onda se pitate zašto smo pobjedili i zašto smo najjači....
ček,ček...možda će nam sada Đaponja i Kradeze dati glasove,hehehehhe
jer mi to možemo...
HVALA VAM ! |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
Tko je izgubio izbore, a tko dobio izbore? 13 mjesta u vijeću, od 35 nije većina, panonski nauči računati.
Ne kažem da neće biti političke kupovine, jer želja za vlasti kod stranaka i profesionalnih političara je ispred svega, no vi ste zapravo veliki gubitnik ovih izbora, sa samo 13 vijećničkih mjesta. |
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mariox je napisao/la: ›
Već sam napisao da je šteta što se niste ranije okupili/aktivirali. Jednostavno ljudi nisu bili upoznati da postoji i nekakva nestranačka, pristojna i kulturna lista. Vi morate raditi ne privlačenju one tihe većine koja nije izašla na izbore. Kao što vam je većina članova nestranačka, mlada i obrazovana takvi glasači će i glasati za vašu opciju.
|
Jako jednostavno su mogli to napraviti, da su recimo u zadnjih mjesec dana bili svaki dan ispred zavoda za zapošljavanje od 7-15 i radili neku vrstu samopromidžbe imali bi mnogo veći broj glasača.
Jer, nažalost poznato je da tamo idu samo oni koji nemaju stranačku iskaznicu a ima ih preko 38 tisuća. Tim ljudima treba dati novu nadu. |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
milo_moje je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mariox je napisao/la: ›
Već sam napisao da je šteta što se niste ranije okupili/aktivirali. Jednostavno ljudi nisu bili upoznati da postoji i nekakva nestranačka, pristojna i kulturna lista. Vi morate raditi ne privlačenju one tihe većine koja nije izašla na izbore. Kao što vam je većina članova nestranačka, mlada i obrazovana takvi glasači će i glasati za vašu opciju.
|
Jako jednostavno su mogli to napraviti, da su recimo u zadnjih mjesec dana bili svaki dan ispred zavoda za zapošljavanje od 7-15 i radili neku vrstu samopromidžbe imali bi mnogo veći broj glasača.
Jer, nažalost poznato je da tamo idu samo oni koji nemaju stranačku iskaznicu a ima ih preko 38 tisuća. Tim ljudima treba dati novu nadu.
|
ne kužim šta bi to njima mogli obećati? posao ako daju glas? budimo realni..samo bi izritirali te ljude koji obilaze zavod za zapošljavanje..političko samoubojstvo |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
apsolutno, u našoj kampanji nismo apsolutno ništa obećavali što nije sigurno izvedivo, jer ono što je u našem programu nisu obećanja nego realne namjere... |
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
panonskimornar je napisao/la: ›
kolko ste jadni,da jadniji ne možete biti !
sinoć gledam Vrdoljaka u stožeru Vrkića,kako blebeće o nekim "nepravilnostima u gradu",a isti dotični je prije 4 godine koalirao sa HDSSB-om i omogućio zajedno sa Matkovićem NAŠU pobjedu....
tko je tu poltron i ljiga ?
zato ste iszubili izbore,zato što nemate svoje ja !
|
Ovo je istina, što se tiče Vrdoljaka utekao je iz Osijeka čim je dobio bolju šansu, ali znakovito je da se sve počelo pokretati upravo kad je on otišao iz Osijeka, znači Bubalo je izgubio potrebnu prevlast.
panonskimornar je napisao/la: ›
...poltroni tipa Vrkić,Vrdoljak i sl. nemaju karaktera i to će ljudi prepoznati i prepoznali su !
i onda se pitate zašto smo pobjedili i zašto smo najjači....
|
HDSSB je pun poltrona, izdajnika i prebjega, takvima je potreban samo dobar mamac i adio HDSSB-u. Uskoro ćeš i sam to uvidjeti... |
|
|
|
|
|
Besmrtnik_Turms
Ukupno postova: 151 Spol: Muško
|
U Osijeku je stvarno izbor kandidata i političara katastrofalan. Jednak je profil političara u svim strankama, razlika je tek u boji, tezama - diskursu i sl., ali manje-više dođe na jednako.
Možda i zbog toga glorifikacija GOGO-a. Podržavam takvu ideju, uspješnih i sposobnih ljudi koji bi okrenili na dobro situaciji u gradu. Premda, uvijek vrijedi ona Daj mu vlast i vidjet ćeš kakav je.
Čini se da je GOGO isključivo nastao kao revoltna rekacija na HDSSB. Neki dan na kućne adrese je došao letak u kojem GOGO objašnjava zašto ne glasati na Krešimira Bubala. (?!) Cijeli letak je kompilacija lažnih obećanja, korupcije vezanih uz K. Bubala itd. itd. Klasični potezi kakve rade i ostale stranke - pljuvačina po drugima. Osijeku nije potrebna revoltreakcija kao opcija koje zapravo implikacijski ne bi ni bilo da nema HDSSB-a i Glavaša.
Ostavite se Glavaša i letaka u kojima prozivate njegove lutkice, građani nemaju ništa od upiranja prstom u druge i prozivanja kako je zatečeno užasno stanje - tu ste sad pokupili dosta glasova kao nekakva alternativa, ali sada okrenuti list i raditi za dobrobit Osijeka.
Ipak, osvježenje na stvarno smiješnoj političkoj lokalnoj sceni. |
|
|
|
|
|
|
|