Autor |
Poruka |
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
...a 'oće bit gra' za um'rovljenike... |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
shorty za umirovljenike, a mate pulić za debile
spomenika i igara |
|
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
Ak uitro dobro napišem pismeni, popodne ću se dobro zajebavat.
Što će reći: Gradonačelniče, možda naletim! |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
imam osjecaj da ce se danas organizirati par izvanrednih voznji iz okolnih sela i zaseoka kako bi se popunio trg i kako bi teletabis mogao otkriti repera uz gromoglasni aplauz |
|
|
|
|
|
domagoj
Ukupno postova: 77 Spol: Muško
|
Prenosim interesantan komentar s Jutarnjeg:
Rencon je napisao/la: ›
Sinoć se vozam Kolodvorskom i vidim da se na mjestu srušene kuće u Kolodvorskoj 50 gdje je nekad živio najpoznatiji osječki debeljuca Anto gradi. Piše investitor: Željko Đapić. Ajmo u to povjerovat da iza toga ne stoji Debeli. A izvođač? Izvođač: Osijek-Koteks. J...., kom je još Osijek Koteks pravio obiteljsku kuću? Oni se bave niskogradnjom, a ne visokogradnjom. Nek me neko uvjeri da tu kuću neće Osijek-Koteks sagraditi kao znak zahvalnosti za neki poslić koji je Debeli dodijelio što je Osijek-Koteks prijašnjem Kramariću adaptirao apartman u Rovinju, Carrera 55 E. Zato se toliko silno želi doći na vlast i služiti građanima
|
|
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
imam osjecaj da ce se danas organizirati par izvanrednih voznji iz okolnih sela i zaseoka kako bi se popunio trg i kako bi teletabis mogao otkriti repera uz gromoglasni aplauz
|
danas u kiosku nisam uspio kupit glas slavonije, ako je razgrabljen zbog bespla đaponeovih majica onda smo stvarno u kurcu... |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
lufus je napisao/la: ›
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
imam osjecaj da ce se danas organizirati par izvanrednih voznji iz okolnih sela i zaseoka kako bi se popunio trg i kako bi teletabis mogao otkriti repera uz gromoglasni aplauz
|
danas u kiosku nisam uspio kupit glas slavonije, ako je razgrabljen zbog bespla đaponeovih majica onda smo stvarno u kurcu...
|
bespla majice??? |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
pa oni kuponi s jednim mogućim odgovorom |
|
|
|
|
|
legica_os
|
lufus je napisao/la: ›
pa oni kuponi s jednim mogućim odgovorom
|
ma bezveze...jel ide tko na tu svečanost? |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
domagoj je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Prenosim interesantan komentar s Jutarnjeg:
Rencon je napisao/la: ›
Sinoć se vozam Kolodvorskom i vidim da se na mjestu srušene kuće u Kolodvorskoj 50 gdje je nekad živio najpoznatiji osječki debeljuca Anto gradi. Piše investitor: Željko Đapić. Ajmo u to povjerovat da iza toga ne stoji Debeli. A izvođač? Izvođač: Osijek-Koteks. J...., kom je još Osijek Koteks pravio obiteljsku kuću? Oni se bave niskogradnjom, a ne visokogradnjom. Nek me neko uvjeri da tu kuću neće Osijek-Koteks sagraditi kao znak zahvalnosti za neki poslić koji je Debeli dodijelio što je Osijek-Koteks prijašnjem Kramariću adaptirao apartman u Rovinju, Carrera 55 E. Zato se toliko silno želi doći na vlast i služiti građanima
|
|
Željko Đapić- brat dotičnog !
Šta, sad si ljubomoran što i ti nemaš brata gradonačelnika da ti sazida kucerinu!? heheh..
Što se majica tiče, sta se čudite, Osječani su takav narod da grizu kad se nešto dijeli! Za majice potpisuju kome god! Sjetimo se samo kako su se one babe tukle na trgu kad im je Đapa dijelio ruže! Skoro si oči iskopaše!
Sramota!
Jebo ih i Shorty i Bulić i Đapić, ja cijelo prijepodne nemam vode, nek to netko riješi!!
|
|
_________________ "Svaki ljudski problem ima rješenje!
Precizno, uvjerljivo i pogrešno."
Dr.House
|
|
|
|
legica_os
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Nekvinda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
super je naziv topica
Starčević je stigao!
kao da će biti i
Starčević je otišao!
|
Mislis da nece? Cekaj samo da se vlast promjeni!
|
I da se promijeni vlast, koja stranka bi se usudila maknuti Starčevića?
Jedino da svi najednom predju na islam. Tada bi, naravno, svi tvrdili da su potajice kod kuće klanjali.
Kad je svojedobno SDP došao na vlast, jel netko maknut iz neke fotelje? To bi odmah bilo ugnjetavanje, odmazda. Hloverka je nastavila bila tlačiti ljude jednako kao i prije. Odoh ja u offtopic. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
baš me zanima koliko će ljudi nazočiti tom veličanstvenom događaju večeras! da ne kažem - spektaklu! ups, rekao sam. nema veze, spaktaklu neviđenu još na ovim prostorima koje zauzima naš gradonačelnik! a svi znamo da to nisu mali prostori. |
|
|
|
|
|
legica_os
|
|
|
|
|