Autor |
Poruka |
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
kopile je napisao/la: ›
Mene zanima zašto su žene toliko veliki licemjeri,zašto vrlo rijetko ili nikada ne govore ono što stvarno misle,zašto im je to toliki problem,jeli to samo kukavičluk ili postoje puno dublji uzroci takvog ponašanja?
|
dragi moj ja sam žensko i cijeli život se ovo pitam
za sebe sam uvjerena da uvijek govorim istinu i ono što stvarno mislim (osim nadležnima u službenim situacijama, jelte)...
najčešće radi iskrenosti nadrapam, pa pretpostavljam da je ostatak ženskog roda pametniji od mene jer čini obrnuto... |
|
|
|
|
|
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol: Muško
|
Ima li nešto ljepše od ženskih sisa ? |
|
_________________ Admin mi je obrisao potpis |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
darkmark je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ima li nešto ljepše od ženskih sisa ?
|
ima
dobro žemsko dupe |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
kopile je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mene zanima zašto su žene toliko veliki licemjeri,zašto vrlo rijetko ili nikada ne govore ono što stvarno misle,zašto im je to toliki problem,jeli to samo kukavičluk ili postoje puno dublji uzroci takvog ponašanja?
|
Mene zanima što je to toliko razočaralo našeg Kopileta, da ima često tako negativan stav prema ženskome rodu?
A odgovor, prema mome nekakvom zapažanju, bio bi otprilike, da je takvo ponašanje opće udomaćeno u ovom društvu, rijetko tko je iskren, bio muško ili žensko, većina nešto skriva i folira, i to im je izgleda prešlo u naviku, ili postalo normalno i prihvatljivo. Neki to rade iz čistog konformizma, i "da bi bio mir", kažu ono što smatraju da drugi od njih očekuju, da bi se svidjeli drugima, ili izbjegli "zamjeranje". Pogotovo kad su dečki u pitanju. Ja imam problem da bi progovorila kroz guzicu ono što mislim, a to mnogima smeta. Većina ljudi ne podnosi ni najdobronamjerniju kritiku ili istinu, nekad bi lakše bilo prešutjeti, ali...
Ipak, mislim da je kukavičluk razlog br. 1. |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
ja bih volio znati dali sam zdrav...i koliko je ozbiljno...????? |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
do kada ću biti najveća naivčina na svijetu??? |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol: Muško
|
zanima me može li životinja počiniti samoubojstvo... |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
pavijan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zanima me može li životinja počiniti samoubojstvo...
|
imaš dokumentarac mislim o tome pa pogledaj ...mislim da su najbliže samoubojstvu one glupe ribe...mislim lososi ili nešto tako...koji idu uzvodno da se porode i kad se to svrši oni umru od iscrpljenosti...ali idu u smrt radi opstanska vrste...dakle idu svjesno ravno u smrt |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
mene intrigira čime se hrane one manje zmije koje još k tome nisu ni otrovne...npr. bjelouška...ona ne može otrovat svoju hranu...kak je ulovi i koga uopće ??? |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Ja bih vrlo rado željela znati da li ću uspjeti naći posao u 9.mj kad se doselim u OS?? |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
ja bih voljela znati jel @insomnia zaista dolazi u naše malo mjesto ili samo razmišlja o tome?
i naravno, znam da će uspjeti naći posao |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
stoka_unleashed
Ukupno postova: 639 Spol: Muško
|
Kad ću dobit kajmaka? |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
adebisi-jug2 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mene intrigira čime se hrane one manje zmije koje još k tome nisu ni otrovne...npr. bjelouška...ona ne može otrovat svoju hranu...kak je ulovi i koga uopće ???
|
žabe guta ko kokice |
|
|
|
daddylonglegs
Ukupno postova: 78 Lokacija: Os Spol: Muško
|
oce mi brat dovuc citav auto s ljetovanja. to me jako zanima |
|
_________________ clavus clavo extruditur |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
kako pronaći leću u kupaonici kad ispadne ? |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
|
|