Autor |
Poruka |
Flaki031 Ukupno postova: 9 Spol: Nebitno
|
već drugi dani piva za redom koji će me razočarat. Što se dogodilo sa onim kvalitetnim svirkama u glavnom šatoru? gdje su nestali punk, rock i metal bendovi?! Pa jebemu, Osijek bilježi sve veći broj zainteresiranih za takvu glazbu, a oni to ukinu. |
|
|
|
|
|
esseker
Ukupno postova: 155 Lokacija: Osijek - Land Spol: Muško
|
Zbilja ne razumijem ove, i ove godine prisutne, komentatore koji žive da bi pljuvali i vrijeđali. Ti isti valjda nisu bili na danima piva prošle godine da vide kako je šator bio pun puncat. Popodne su to bili obiteljski ljudi s djecom koji su došli vidjeti, pojesti buncek s kiselim kupusom i popit si pivo. Navečer su to bili svi baš svi koji vole dobru zabavu i odlično se zabavili i stariji i mlađi. Pogledajte na youtubeu filmiće da se uvjerite.
A izjednačavanje ljubitelja tradicionalne slavonske glazbe s turbofolkom mi je strašno. Smatram se Slavoncem i obožavam tamburicu, dok narodnjake ne mogu smisliti. Kužite. A "narodnjaci" ne bi ni išli uz dane piva.
Razlika prošle godine i ranijih godina: nije bilo ni jednog incidenta, svi su se odlično zabavili, sve je ostalo čitavo, ne ispovračano, čisto. Zašto? Zato što program nije privukao dekintirane studoše i srednjoškolce koji si cuclaju jednu čašu piva dok zapravo loču jeftinjak iz trgovine koji su prošvercali i onda ga izbljuvali po svima uokolo dok slušaju svoj "omiljeni" rock bend.
I ja volim rock, daleko od toga... ali upravo zato postoji i drugi dio Dana piva kao Tramvaj Party.
A tradicionalna slavonska glazba ako vam smeta na danima piva, onda nemate pojma o danima piva u svijetu (ne mislim na instant dane piva u susjednim glavnim gradovima ili dane piva gdje je glavni glazbeni gost Jole i slični). Odite na najpoznatiji "beer fest" u svijetu - trenutno u tijeku Oktoberfest pa vidite što tamo ponajprije prolazi od gllazbe - tradicionalna bavarska truba, harmonika i čudnog li čuda, zato što poštuju svoje, milijuni turista! Jer su originalni, domaći!
To mogu postati i osječki dani piva!
Tko voli dobru zabavu, klopu, Slavoniju i Osijek, neka posjeti neki ili čak sve programe ovogodišnjih dana piva! |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
uopće ne razumijem što se vi sad pak žestite što su opet samo tamburaši? uz čega da vežemo osječko pivo? uz techno partye?
već 10-ak godina idem na dane osječkog piva, sjećam se kad je bio šator u drvenparku... ovo je doba godine koji radije čekam nego ufo i ostale ljetne manifestacije.
dosadni ste više sa pljuvanjem po tamburašima, nema bolje zabave... kome se ne sviđa neka ne ide... a ostali, vidimo se koliko pratim vremensku hvala bogu neće padati kiša |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
hulk Ukupno postova: 42 Spol: Muško
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jEB_7hM-ytM&feature=related[/youtube]
pa si vi kontajte kak je bilo... |
|
|
|
|
|
Sir William Ukupno postova: 360 Spol: Muško
|
Lljudi božji, pa ja stavarno ne razumijem više.. Kao prvo, gdje to tko pljuje po čemu? Ja ne nađem.. Možda sam propustio nešto.. Kao drugo, ako su leteci stolovi i klupe prirodna pojava u osijeku u ovo doba godine onda stvarno nije bilo incidenata prošle godine.. Kao trece, vi ljudi ste ili stvarno sebični i nekolegijalni i neznam šta sve ne ili sam ja napokon puko do kraja.. Ako je vama šator sa tamburicama dovoljan, sve 5, a svi ostali čiji su interesi možda drugaciji su mulci neškolovani.. Volim tamburice vjerojatno više od dobrog djela ljudi koji će boraviti tamo, ali evo ipak ovdje sam prvi u redu onih koji se bune protiv ovog.. Ne znam zašto si neki umišljaju da bi cijela slavonija trebala slušati tamburice po defaultu.. Za nekoga je možda izbor glazbe stvarno određen geografskim položajem, ali za vecinu ipak glavnu ulogu igra ukus.. A za one u čiji ukus ne ulaze vaše presvete tamburice dani piva više ne postoje.. Ali vas tako zaboli za to.. |
|
_________________ Sir William |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
hulk je napisao/la ( Pogledaj post): ›
http://www.youtube.com/watch?v=jEB_7hM-ytM&feature=related
pa si vi kontajte kak je bilo...
|
nekom skakanje kao na paraolimpijadi nije zabava. |
|
|
|
|
|
sretno-dijete
Ukupno postova: 6 Lokacija: childhood Spol: Žensko
|
hmm.. ma nema više onih Dana Os piva :/ fali Hladno pivo, Zabranjeno pušenje, Psihomodo pop, Bare, Prljavo kazališete i ostatak ... to su bili dani, ovo sve otalo je držanje za slamku spasa.. eto toliko!!! Volim tamburice,ali prije je bilo puno bolje što je je |
|
_________________ ...da bi postao dobra karika u lancu života,
nauči bezuvjetno voljeti... |
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
tebi bi tratincica najbolja zabava bila da odes na nekoliko plasticnih operacija. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
hulk Ukupno postova: 42 Spol: Muško
|
zla_tratinčica je napisao/la: ›
|
nekom skakanje kao na paraolimpijadi nije zabava.
|
hah a kak se skace na koncertima ??? imas neko pravilo ? dva lijevo, dva desno, jedan nazad, dv na opsasa ??? udri brigu na veselje, sta god napravis dobro je, cak i ako skocis kao paraolimpijac |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
što stari deda bećar stuče pivkana ko pod zub a bome i ona u bijeloj majci može dobrano povući |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
maniche je napisao/la ( Pogledaj post): ›
tebi bi tratincica najbolja zabava bila da odes na nekoliko plasticnih operacija.
|
ma što god je pisac ovim izljevom inteligencije htio reći..
zla_tratinčica je napisao/la: ›
|
nekom skakanje kao na paraolimpijadi nije zabava.
|
hah a kak se skace na koncertima ??? imas neko pravilo ? dva lijevo, dva desno, jedan nazad, dv na opsasa ??? udri brigu na veselje, sta god napravis dobro je, cak i ako skocis kao paraolimpijac
|
ja još uvijek nisam na koncertu vidio 6 pijanih ljudi zagrljenih u krug i da skaču. nisam još uvijek.. xD |
|
|
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
jebotebog tratinčice ja bi ruku u vatru dao dao smo mi sinoć oblokavali se zajedno pa mi nije jasno kako si ti ovdje na forumu bio pristuan u ponoć??
p.s. fala care na darežljivosti |
|
|
|
|
|
Caleb
Ukupno postova: 238 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Dani prvog hrvatskog piva 2010.
22.srijeda
MAJKE - SHEITANS žu - ALT F4 vu
23.četvrtak
LET3 - WE COME ONE pž - -HUMAN
24.petak
BELFAST FOOD - INSTINKT
25.subota
PSIHOMODO POP - WASTED GENERATION - TATTO
26.nedjelja
VATRA - STAGE sb - ROCK FLOCK pž
27.ponedjeljak
TATTVA BAND (PROMOCIJA 1. ALBUMA "SEVEN YEARS AGO") - THE RED ROOSTERS - NOMEN
28.utorak
GUŽVA U 16-ercu - RAPA NUI (Sarajevo, BiH) - MARGINALAC MARGARIN (Sarajevo, BiH)
29.srijeda
TBF - KANDŽIJA I GOLE ŽENE - TASHA - 3MC-a
30.četvrtak
MARIJAN BAN I DIKTATORI - EVEN STEVEN - PERPETUUM MOBILE
01.petak
URBAN&4 - ROCK & ROLL STAR BAND (ex PASSAGE) - PROBLEMI vk
E TO SU DANI PIVA! |
|
|
|
|
|
esseker
Ukupno postova: 155 Lokacija: Osijek - Land Spol: Muško
|
Kužite li da će i ove godine biti i rocka i housa i drugog u dijelu programa Dana php pod imenom Tramvaj party? Znači svega za svakoga. Uostalom zar nije fora ta pokretna pivnica u tramvaju?
|
|
|
|
|
|
|
|