Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Slavija: Doček nove godine 2010.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
freak1
Ukupno postova: 1
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.12.2009. 20:49 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

zokka nejavljas se.. XD

trebam dvije karte pa ko ima za prodat jednu ili dvije svejedno.. javite na 098610032 ili 0989890167

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
chingy-os
Ukupno postova: 2
Post Postano: 31.12.2009. 14:16 
Naslov:  Re: Slavija: Doček nove godine 2010.

Jel ima jos netko kartu za prodati frend mi treba ?

ovanis.os
Ukupno postova: 1
Post Postano: 31.12.2009. 15:32 
Naslov:  

Ako netko još ima za prodati kartu molim da se javi na 091/529-3793

audiworld

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 01.01.2010. 12:21 
Naslov:  

evo copy/paste mog topica...

ovako..ječer sam zadnji puta proveo novu godinu u Osijeku, kojeg najviše volim.na cijelome svijetu...
Bio sam u Slaviji... došao sam u 22h i bilo je masa ljudi pred ulazom..u jebenu slaviju sam ušao u 23.05... nakon 1h i 5 min na kiši... redari(muški su bili ok) ono.standardna procedura..ona ženska je ne znam...ne znam gdje su nju našli...curama zabijala ruku u torbice i pretraživala..alo..to policija ne smije... al ok..najmanji problem... U šatoru( jer mi se nije dalo gurat u samu Slaviju) su trebali puštat tamburaše i kao domaće hitove.... od tamburaša 3 pjesme... puštali su thompsona..tu seljačinu, matu bulića...ok ajd halid je ok, ne slušam..al nije seljačina... i onda par cajki( 99% su cajke..ne slušam pa nagađam).... to je domaće? bilo je puno previše ljudi itd. Ukratko..teško sranje... ja tim kretenima dam 180kn i onda na kiši čekam 1h jer oni imaju 4 redara?? alo!! Tamburaški hitovi?? puste škorinu pjesmu uz tuc tuc tuc tuc... to je ritam?? naravno..plesali su samo dobrano prebijeni, jer nitko normalan to ne može ''probavit''.. švedski stol??? tu nemam komentara... ja mislim da bi psi lutalice dva puta promislili i odvagali... jedino je onaj vatrogasac to jeo:-D btw. kja je njegova funkcija bila? on jede, a 20m dalje kreteni bacaju petarde... cuga... ništa posebno... al ok..kolko sam vidio..jer se nisam raznio... generalno: definitivno najlošija nova na kojoj sam ikada bio... bijeli svijete...vidimo se za 365 dana

Post Postano: 01.01.2010. 12:22 
Naslov:  

tj.posta:-D

Ukupno postova: 82
Spol: Muško Muško
Post Postano: 01.01.2010. 13:35 
Naslov:  

štas očekivo, kad se ide na tak masovan doček to je samo beranje para.. mi smo jako slično prošli i u tufni, od čekanja ko neka kolona izbjeglica ispred na kiši do nula poena hrane, a gužve brate..loše

Suncica_DGO

Ukupno postova: 29
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 01.01.2010. 15:42 
Naslov:  

audiworld je napisao/la :

ovako..ječer sam zadnji puta proveo novu godinu u Osijeku, kojeg najviše volim.na cijelome svijetu...
Bio sam u Slaviji... došao sam u 22h i bilo je masa ljudi pred ulazom..u jebenu slaviju sam ušao u 23.05... nakon 1h i 5 min na kiši... redari(muški su bili ok) ono.standardna procedura..ona ženska je ne znam...ne znam gdje su nju našli...curama zabijala ruku u torbice i pretraživala..alo..to policija ne smije... al ok..najmanji problem... U šatoru( jer mi se nije dalo gurat u samu Slaviju) su trebali puštat tamburaše i kao domaće hitove.... od tamburaša 3 pjesme... puštali su thompsona..tu seljačinu, matu bulića...ok ajd halid je ok, ne slušam..al nije seljačina... i onda par cajki( 99% su cajke..ne slušam pa nagađam).... to je domaće? bilo je puno previše ljudi itd. Ukratko..teško sranje... ja tim kretenima dam 180kn i onda na kiši čekam 1h jer oni imaju 4 redara?? alo!! Tamburaški hitovi?? puste škorinu pjesmu uz tuc tuc tuc tuc... to je ritam?? naravno..plesali su samo dobrano prebijeni, jer nitko normalan to ne može ''probavit''.. švedski stol??? tu nemam komentara... ja mislim da bi psi lutalice dva puta promislili i odvagali... jedino je onaj vatrogasac to jeo:-D btw. kja je njegova funkcija bila? on jede, a 20m dalje kreteni bacaju petarde... cuga... ništa posebno... al ok..kolko sam vidio..jer se nisam raznio... generalno: definitivno najlošija nova na kojoj sam ikada bio... bijeli svijete...vidimo se za 365 dana

Potpisujem od riječi do riječi. Ošla sam samo zato što mi je prekoputa. UŽAS, najblaže rečeno.

Provokator

Ukupno postova: 1500
Post Postano: 01.01.2010. 15:45 
Naslov:  

prvi dojam moj je , nikad više slavija, ne znam koji je kreten to organizirao jer nitko nigdje nije htjeo dati informacije tko to organizira, e pa ko god je organizirao poručujem mu da je teški kreten i debil i da više nikad vjerovatno neće imat toliko ljudi tamo, čak štoviše kontam da mu slijedće godine neće doći nitko nakon ovakvog debakla.. prvo mi se je digao tlak na ulazu gdje sam čekao 1h i 20min na kiši, alooo 1h i 20min na kiši !!! znači ušao unutra mokar do kože, na novu godinu , na doček mokar do kože, lako meni, ja sam muško, al koliko sam slušao bilo je hrap cura, koje su dale novce na frizure , uzalud, šminke razmazane i sve ostalo jer se čekalo na kiši, a to sve zato što su na ulazu redari, koji te pregledaju ko da si Osama bin Laden i ko da želiš ubit nekog i to pregledavaju ljude jednog po jednog... druga stvar, pustit u prodaju onoliki broj karata, onoliku ljudi u onom prostoru, pa bilo je trenutaka kada se okrenit nisi mogao od gužve, pretrpano, doslovce pretrpano, prava glodarija.. a vrhunac svega 5kn za ostavit jakne na novoj godini koju si platio 180kn, a neki 250kn i to još dodje nadobudna gospodja kojoj je pun kurac života i ne da da se dvje jakne stave na jednu vješalicu... tako da tko god je organizirao to u slaviji, poručujem mu da je jebeni lopov i prevarant i glodar smrdljivi te mu jebem sve po spisku... 180 kn sam bacio u vjetar, što u današnje vrijeme nije malo, govno jedno lopovsko !

C/P ovdje

Post Postano: 01.01.2010. 15:50 
Naslov:  

Ne znam kak vi, al ja nakon ovog kiksa što sam ošla u Slaviju, moram slavit Novu godinu ponovno danas. Jebala me Slavija. Smile

Ukupno postova: 1500
Post Postano: 01.01.2010. 15:52 
Naslov:  

joooj pa pladnjeve sam i zaboravio nabrojat, pffff, jela za pse, fuj doček jebem ti, di mogu tražit povrat novca ? Very Happy

Ukupno postova: 183
Post Postano: 01.01.2010. 15:58 
Naslov:  

audiworld je napisao/la :

hvala bogu što nismo tamo ošli..i živio glenns Very Happy Very Happy

Suncica_DGO

Post Postano: 01.01.2010. 15:59 
Naslov:  

Svi koji nisu bili tamo se trebaju zahvalit Bogu Very Happy

Ukupno postova: 183
Post Postano: 01.01.2010. 16:03 
Naslov:  

Suncica_DGO je napisao/la :
Svi koji nisu bili tamo se trebaju zahvalit Bogu Very Happy

hehhehe..i budemo svaki dan 2010 Very Happy

Mladjo

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 01.01.2010. 16:35 
Naslov:  

Provokator je napisao/la :
prvi dojam moj je , nikad više slavija, ne znam koji je kreten to organizirao jer nitko nigdje nije htjeo dati informacije tko to organizira, e pa ko god je organizirao poručujem mu da je teški kreten i debil i da više nikad vjerovatno neće imat toliko ljudi tamo, čak štoviše kontam da mu slijedće godine neće doći nitko nakon ovakvog debakla.. prvo mi se je digao tlak na ulazu gdje sam čekao 1h i 20min na kiši, alooo 1h i 20min na kiši !!! znači ušao unutra mokar do kože, na novu godinu , na doček mokar do kože, lako meni, ja sam muško, al koliko sam slušao bilo je hrap cura, koje su dale novce na frizure , uzalud, šminke razmazane i sve ostalo jer se čekalo na kiši, a to sve zato što su na ulazu redari, koji te pregledaju ko da si Osama bin Laden i ko da želiš ubit nekog i to pregledavaju ljude jednog po jednog... druga stvar, pustit u prodaju onoliki broj karata, onoliku ljudi u onom prostoru, pa bilo je trenutaka kada se okrenit nisi mogao od gužve, pretrpano, doslovce pretrpano, prava glodarija.. a vrhunac svega 5kn za ostavit jakne na novoj godini koju si platio 180kn, a neki 250kn i to još dodje nadobudna gospodja kojoj je pun kurac života i ne da da se dvje jakne stave na jednu vješalicu... tako da tko god je organizirao to u slaviji, poručujem mu da je jebeni lopov i prevarant i glodar smrdljivi te mu jebem sve po spisku... 180 kn sam bacio u vjetar, što u današnje vrijeme nije malo, govno jedno lopovsko !

C/P ovdje
predivan post Smile
žao mi je što ste popušili ali bar si me pošteno nasmijao živopisnim opisom situacije Smile
...jebeni lopov i prevarant i glodar smrdljivi... osijek031.com smile

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
audiworld

Post Postano: 01.01.2010. 16:45 
Naslov:  

da... zaboravio sam tih 5kn... ta garderobu..dam 180 kn..i nemam di jaknu ostavit... nikad više... sad su digli lovu, al ne znam kad će opet... tj... bilo je tamo dobrih 70% seljačina... 5 ljudi zna zvonka bogdana, al 700 zna gori gora... tako da...mozda neka budala i zaluta..al ja više nikad... kažem ja curi.. jednom na godinu mi smo jet set.. svako je popio 1 pivo..znači 180kn za vopi..braco..to ni 50 cent nema u spotovima... da..ja sam ušao u 23.05 i otišao u 1.15h.... ne mogu ja slušat usred Osijeka matu bulića, cajke, dalmatinac sam itd.... teško sranje... nešto se ORGANIZATOR NIJE OGLASIO

Skoči u forum: