Autor |
Poruka |
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
E da nisam jako duboko udahnila i brojala od 1 do 10 bi vjerovatno razbila onaj je*** šank sa je**nim pivom !!! Pola sata Je**enog čekanja za dva fakin piva
Pa došlo mi da ih pojedem od muke...
ORGANIZATORI NEMATE POJMA !!!! ZAPOSLILI STE PIJANCE I NERADNIKE !!! |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Jedan polu kompetentan osvrt na večerašnje drloženje. Vašar. Volio bih da nije, ali...
Znači, "Kolonia" je u nastupu uživo koristila jedan te isti sempl, cijelu večer. Neću spominjati plagiranje svih mogućih traka. Zapravo, sve i jedan zvuk koji je izašao iz zvučnika je plagijat. Tj. sve, osim kreštavog i pretjerano iritantnog glasa dotične. Onaj bradonja iz benda koji glumi nekog DJa, nije uspio odraditi niti jedan mix, a izbor traka u toj situaciji je kriminalan. Dakako da je svima jasno da je pri kraju tolerancija i onim najzadrtijim štovateljima ikakvog smislenog ritma, pala na minimum, ovo je čak ispod toga. :/
Koliko je teško natočiti pivo??? Sutra odradite generlnu probu točenja prije koncerta, molim vas.
A ako su ono večeras studenti sa osječkog sveučilišta, onda je to manufaktura za proizvodnju debila. Ako nekog dira, nije mi žao, ali ne shvaćate neke osnovne stvari. Fak! |
Zadnja promjena: avantgarde; 02.06.2011. 2:16; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Sasvim je razumljivo da ti je Osijek nakon Semeljaca, Diznilend. |
|
|
|
|
|
marac7 Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
avantgarde je napisao/la: ›
Sasvim je razumljivo da ti je Osijek nakon Semeljaca, Diznilend.
|
ma sta diznilend, las vegas |
|
|
|
|
|
Aisha
Ukupno postova: 49 Lokacija: ljubičasta sobica Spol: Žensko
|
e kad vidim ovog volarića dođe mi da se upucam na licu mjesta :@ predstavnik mefosa.. pa tko si ti care uopće? na kojoj godini, na kojim predavanjima, pod kojim uslovima studiraš? s obzirom da imaš milijun godina, a nisu u ovoj bezuvjetnoj generaciji sto posto..
i to će nam biti liječnik? dođe mi da pojedem tu svoju diplomu kad ju dobijem kad vidim s kim studiram |
|
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
avantgarde je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Znači, "Kolonia" je u nastupu uživo koristila jedan te isti sempl, cijelu večer. Neću spominjati plagiranje svih mogućih traka. Zapravo, sve i jedan zvuk koji je izašao iz zvučnika je plagijat. Tj. sve, osim kreštavog i pretjerano iritantnog glasa dotične. Onaj bradonja iz benda koji glumi nekog DJa, nije uspio odraditi niti jedan mix, a izbor traka u toj situaciji je kriminalan. Dakako da je svima jasno da je pri kraju tolerancija i onim najzadrtijim štovateljima ikakvog smislenog ritma, pala na minimum, ovo je čak ispod toga. :/
|
Boris Đurđević je najbolji producent na Balkanu a i šire |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
dino_bno je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Boris Đurđević je najbolji producent na Balkanu a i šire
|
ovo ti nije trebalo |
|
|
|
umbo Ukupno postova: 130 Spol: Nebitno
|
ajmo sad iskreno, dali bi netko od vas onoj trojci sa slike dao da prismrdi dj pultu, liniji, laptopu, bilo cemo sto reproducira glazbu na nekom tulumu? |
Opis: |
|
Veličina: |
64.36 KB |
Pogledano: |
100 put(a) |
|
|
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
dino_bno je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Boris Đurđević je najbolji producent na Balkanu a i šire
|
ovo ti nije trebalo
|
Tko je bolji? |
|
|
|
|
|
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Znanstveni novak Ukupno postova: 95 Spol: Nebitno
|
Pun mi je k vise ovih samoproglašenih DJ-eva i njihovih sešna. Debil do debila. |
|
|
|
|
|
|
taj se bar smjeska za razliku od onih pa mozes predpostavit da bi moglo bit veselo.
i nemoj mi molim te reci da si pomislio da aludiram na fizicki izgled... ako neznas citat izmedju redova...steta
a kad me vec pitas, ne bih ni njemu!!! |
|
|
|
|
|
-xoxo-
Ukupno postova: 102 Spol: Žensko
|
Jesu ova tri panja na fotki organizatori ili sta??
Kakvi su to studenti?Šta oni studiraju i na osnovu cega su neko i nesta u toj organizaciji kad imaju 30 godina?
Klasični profil ljigeža koji bi i vlastitu mamu zaj***
A ovo sto pise da nije bilo wc-a pored 250 000 faking kuna...ne znam sta bi rekla...treba zapamtit kak izgledaju ova trojica bezličnjaka ljigavih pa ih pljunit u facu na ulici |
|
|
|
|
|
|
-xoxo- je napisao/la: ›
Jesu ova tri panja na fotki organizatori ili sta??
Kakvi su to studenti?Šta oni studiraju i na osnovu cega su neko i nesta u toj organizaciji kad imaju 30 godina?
Klasični profil ljigeža koji bi i vlastitu mamu zaj***
A ovo sto pise da nije bilo wc-a pored 250 000 faking kuna...ne znam sta bi rekla...treba zapamtit kak izgledaju ova trojica bezličnjaka ljigavih pa ih pljunit u facu na ulici
|
to su nasi buduci politicari |
|
|
|
|
|
|
|