Autor |
Poruka |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
Ja sam pogledao upravo neki video izvještaj sa stv-a i ostao paf. Ne sumnjam da je ovo definitivno možda i najbolje organiziran doček, ali ona atmosfera (bar koliko se dalo vidjeti po videu) može se usporediti sa karminama ili nekom penzionerskom zabavom. Jel to do glazbe, ljudi, ili je možda snimano na početku večeri, to ne znam. |
|
|
|
|
|
sara planB Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
fatalni_cevap je napisao/la: ›
jel se to meni cini ili je cuga tocena u plasticnim casama?
|
da... skandalozno zar ne?! nećeš vjerovati neke su čak bile i reklamne ... kontam bolje da to čuješ od mene, nego od nekog drugog ... sve osim sommersby-a koji se pio na slamku i buteljiranih vina uz koja si dobio staklenu čašu na stalku... i da bio je i sushi, ali nismo svim ljudima dali štapiće ... koji smo mi luzeri, hate us pls
iako je ovaj post vjerujem povod za još niiiiiiz negativnih komentara, nakon toliko uloženog truda i energije - uistinu ne mogu ne reagirati... hvala svima koji su imali povjerenje i odabrali naš doček |
|
|
|
|
|
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol: Muško
|
sara planB je napisao/la ( Pogledaj post): ›
fatalni_cevap je napisao/la: ›
jel se to meni cini ili je cuga tocena u plasticnim casama?
|
da... skandalozno zar ne?! nećeš vjerovati neke su čak bile i reklamne ... kontam bolje da to čuješ od mene, nego od nekog drugog ... sve osim sommersby-a koji se pio na slamku i buteljiranih vina uz koja si dobio staklenu čašu na stalku... i da bio je i sushi, ali nismo svim ljudima dali štapiće ... koji smo mi luzeri, hate us pls
iako je ovaj post vjerujem povod za još niiiiiiz negativnih komentara, nakon toliko uloženog truda i energije - uistinu ne mogu ne reagirati... hvala svima koji su imali povjerenje i odabrali naš doček
|
A koliko ste imali ljudi? Ja sam po slikama izbrojao jedno 20-ak |
|
|
|
|
|
Buza_osk
Ukupno postova: 43 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Brick Top je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A koliko ste imali ljudi? Ja sam po slikama izbrojao jedno 20-ak
|
fotkano je dosta kasno .. oko pola 4 |
|
|
|
|
|
sara planB Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
bilo je optimalno ljudi... hvala na brizi ... ali prijatelju, ti si brojao ljude po slikama ... have fun i dalje |
|
|
|
|
|
dadadadada Ukupno postova: 32 Spol: Nebitno
|
ti si BRICK TOP jedan veliki *! i pretpostavljam da si Novu docekao u krevetu,a ujutro pregledavao slike i bacao pljuvacnicu! Daaaaaj.... |
|
|
|
|
|
Brick Top
|
dadadadada je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ti si BRICK TOP jedan veliki *! i pretpostavljam da si Novu docekao u krevetu,a ujutro pregledavao slike i bacao pljuvacnicu! Daaaaaj....
|
Kao prvo Novu sam dočekao na Trgu, a prije i poslije toga sam bio u jednom stanu na privatnoj zabavi.
Kao drugo, ako pogledaš slike s ovog portala, vidjeti ćeš da je plan B sablasno prazan i da je i to malo ljudi koji su uslikani kao na nekom domjenku sa starcima, a ne na dočeku nove godine.
I sad, ja lijepo pitam koliko je bilo ljudi, a neki se odmah uvrijede. Pih |
|
|
|
|
|
umbo Ukupno postova: 130 Spol: Nebitno
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
Nove fotke iz Plan(et)a B...
Galerija 031: Doček Nove godine 2012.[Trg, Matrix, Bastion, Medium, Plan B]
[Foto: Dino Spaić, steam [Osijek031.com][31.12.2011. Trg, Matrix, Bastion, Medium, Plan B, Pampas] |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
markonato Ukupno postova: 380 Spol: Nebitno
|
U Planu B izgleda sasvim solidno i mislim da vrijedi onoliko koliko je bio ulaz sa obzirom da drugi nisu nudili skoro ništa u usporedbi sa njima, a imali manju cijenu 50 do 100 kuna, da ne spominjem cijene u ostatku Hrvatske, gdje se plaćalo po 400 kuna, a nije bilo ni upola ovako dobro kao u Planu B, barem po slikama svaka čast na trudu, meni se sviđa, ali nisam bio tamo pa eto to zaključujem samo po slikama, ako je netko bio neka kaže svoje dojmove. |
|
|
|
|
|
silence
Ukupno postova: 1135 Spol: Nebitno
|
od stranice 1 do 28 kako znati koje su to fotografije ? |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
silence je napisao/la: ›
od stranice 1 do 28 kako znati koje su to fotografije ?
|
Imaš na službenoj stranici Plana B na fejsu slike... odlično izgleda... Tako da se hejterima s 031 neće svidjeti... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Brick Top
|
cane je napisao/la ( Pogledaj post): ›
silence je napisao/la: ›
od stranice 1 do 28 kako znati koje su to fotografije ?
|
Imaš na službenoj stranici Plana B na fejsu slike... odlično izgleda... Tako da se hejterima s 031 neće svidjeti...
|
Pa odlično to izgleda, svaka čast, nemam riječi.
Ali ono o čemu ja pričam, a neki su se odmah uvrijedili je ovo:
http://www.osijek031.com/galerija/displayimage.php?album=741&pos=10 |
|
|
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
i meni ovo odlicno izgleda, iako nisam bila.. |
|