Autor |
Poruka |
tyler_durden
Ukupno postova: 295 Spol: Muško
|
W.M. Felt je napisao/la ( Pogledaj post): ›
To se odnosi samo na desničarski dio biračkog tijela. Naime, ti će ljudi glasati za "svoje" pod svaku cijenu. Sanader i Hdz u Hrvatskoj bi dobili 20-25% glasova taman da se otkrije i da je Sanader kum sicilijanske mafije. Slično je i sa Hsp-om u Osijeku, odnosno Hdssb-om u Slavoniji.
|
Nemojmo se zavaravati, isto to vrijedi i za ljevicu (Bandić u Zg, Jakovčić u istri...) |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
tyler_durden je napisao/la: ›
To se odnosi samo na desničarski dio biračkog tijela. Naime, ti će ljudi glasati za "svoje" pod svaku cijenu. Sanader i Hdz u Hrvatskoj bi dobili 20-25% glasova taman da se otkrije i da je Sanader kum sicilijanske mafije. Slično je i sa Hsp-om u Osijeku, odnosno Hdssb-om u Slavoniji.
|
Nemojmo se zavaravati, isto to vrijedi i za ljevicu (Bandić u Zg, Jakovčić u istri...)
|
Apsolutno. S tim da Bandića neki smatraju kandidatom Hdz-a (recimo Zdravko Mamić), a Ids sa Jakovčićem predstavlja svojevrsno interesno udruženje Istrana, koji redovito pokupi nekoliko mandata u Saboru - Ids je ono što je Hdssb mogao biti da nema Glavaša.
Sve u svemu, zahvaljujući zatupljenim biračima, te onima koji su se direktno okoristili vlašću (recimo ekipa 505.000), u Hrvatskoj ćemo još dugo tapkati na mjestu. |
|
|
|
|
|
tyler_durden
Ukupno postova: 295 Spol: Muško
|
tyler_durden je napisao/la: ›
|
Nemojmo se zavaravati, isto to vrijedi i za ljevicu (Bandić u Zg, Jakovčić u istri...)
|
Apsolutno. S tim da Bandića neki smatraju kandidatom Hdz-a (recimo Zdravko Mamić), a Ids sa Jakovčićem predstavlja svojevrsno interesno udruženje Istrana, koji redovito pokupi nekoliko mandata u Saboru - Ids je ono što je Hdssb mogao biti da nema Glavaša.
Sve u svemu, zahvaljujući zatupljenim biračima, te onima koji su se direktno okoristili vlašću (recimo ekipa 505.000), u Hrvatskoj ćemo još dugo tapkati na mjestu.
|
Pa i u Osijeku hdz (incognito) gura sdp preko svojih satelita (hsls,hss) koji financiraju kampanju .
Zaključak = nema ideologija kad je vlast u pitanju. |
|
|
|
|
|
Baudolino Ukupno postova: 300 Spol: Nebitno
|
HDZ u Osijeku gura Matkovića. Tvrditi da HDZ gura SDP na vlast u Osijeku je sumrak pameti.
SDP je htio Vrbošića, kao nekompromitiranog čovjeka s određenim ugledom. Kao popudbinu su dobili HSLS i HSS. Nisu sretni, ali toleriraju. Dok ovi slučajno ne pomisle da kolo vode. Sve ostalo su priče iz kuhinje "Svi su oni isti", a tu kuhinju uvijek kuha HDZ kako bi na druge prebacio dio povelikog gađenja koji ljudi osjećaju sprama istog tog HDZ-a. |
|
|
|
|
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
Večeras se objavljuje anketa Nove TV koju je za njih radila agencija Puls-netko je spomenio jedina neovisna agencija. Baš me zanimaju rezultati... |
|
_________________ Moj Osijek... |
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
Ili se neviđeno nakrao (ali poznato je da rijetki političari za kampanju troše svoju lovu)
|
je svi ljudi su se nakrali , jedino si ti posten
ja bi odma za tebe glaso samo da si se kandidiro , i to pod sloganom "pošten lopov" |
|
|
|
|
|
kurbla
Ukupno postova: 230 Spol: Muško
|
Evo nam predizborne kampanje u Osijeku. Gradom se vozikaju kombiji stranačkih boja (Hdz-Hsp, Hdssb),
|
I to bez registracijskih pločica. |
|
|
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
pernabukano je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Večeras se objavljuje anketa Nove TV koju je za njih radila agencija Puls-netko je spomenio jedina neovisna agencija. Baš me zanimaju rezultati...
|
Evo rezultata na webu, nešto prije dnevnika u 19.15
GRADONAČELNIK OSIJEKA
Krešimir Bubalo - 38%
Anto Đapić - 21.2%
Gordan Matković - 19%
Josip Vrbošić - 8.7%
Neodlučnih - 13,1 %
Za usporedbu - anketa iste agencije prije odlaska Matkovića od Đapića:
Bubalo - 35%
Đapić - 29%
Vrbošić - 25%
Matković - (-)
GRADSKO VIJEĆE GRADA OSIJEKA
HDSSB-HNS-Zeleni Hrvatske - 32.7%
HDZ-HSP - 18.4%
SDP-HSLS-HSS-DSU - 12.2%
Nezavisna gradska lista Gordana Matkovića - 11.3%
Neodlučnih - 18,1 %
Dnevnik.hr |
Zadnja promjena: OsijekNepokoreniGrad; 11.05.2009. 18:29; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha
Biračko tijelo Krešimira Bubala su žene (40%), stariji od 60 godina (45%), te osobe sa završenom osnovnom školom (47%) |
|
_________________ http://slavonija-baranja.net |
|
|
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
lavic je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hahaha
Biračko tijelo Krešimira Bubala su žene (40%), stariji od 60 godina (45%), te osobe sa završenom osnovnom školom (47%)
|
Šta želiš reći? da ženama i starijima treba ukinuti pravo glasa? |
|
|
|
|
|
panglu Ukupno postova: 48 Spol: Nebitno
|
Moguce je da Bubalo vodi,ali ne vjerujem da ima toliku prednost,maksimalno do 5% prednosti!IPSOS PULS!Sta je to,ja prvi put cujem da tako nesto postoji!?Mislim da ce 17.5. i Bago morati priznati da se zajebao,jer mislim da ova anketa bas i nije pravi odraz stanja. |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
lavic je napisao/la: ›
hahaha
Biračko tijelo Krešimira Bubala su žene (40%), stariji od 60 godina (45%), te osobe sa završenom osnovnom školom (47%)
|
A takvih je najviše. |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
panglu je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Moguce je da Bubalo vodi,ali ne vjerujem da ima toliku prednost,maksimalno do 5% prednosti!IPSOS PULS!Sta je to,ja prvi put cujem da tako nesto postoji!?Mislim da ce 17.5. i Bago morati priznati da se zajebao,jer mislim da ova anketa bas i nije pravi odraz stanja.
|
to je puls bivsi, najrelevantniji u drzavi |
|
|
|
|
|
scero Ukupno postova: 82 Spol: Nebitno
|
panglu je napisao/la: ›
Moguce je da Bubalo vodi,ali ne vjerujem da ima toliku prednost,maksimalno do 5% prednosti!IPSOS PULS!Sta je to,ja prvi put cujem da tako nesto postoji!?Mislim da ce 17.5. i Bago morati priznati da se zajebao,jer mislim da ova anketa bas i nije pravi odraz stanja.
|
STV je kupio Novu TV pa sad i oni laziraju ankete
sutra ce na gradskom i na osjeckoj nova anketa u kojoj djapic ima 53 % pa eto tjesi se tamo
Kad je ovolika razlika u gradu moguce je da u zupaniji odluka padne i u prvom krugu.. |
|
|
|
|
|
|
|