Autor |
Poruka |
brkson Ukupno postova: 60 Spol: Nebitno
|
Na naš upit kako komentira činjenicu da je na brojnim internet-forumima, gdje se vodi rasprava o toj temi, u prosjeku 70 do 80 posto komentara protiv Šukera kao počasnog građanina, Matković odgovara “kako ti forumi nisu pravo mjerilo”. |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...pa, naravno da forumi nisu pravo mjerilo...oni samo daju mišljenja nas malih ljudi, a ne političara, te ostalih zvijezda i zvjezdica bilo kojeg tipa..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...pa, naravno da forumi nisu pravo mjerilo...oni samo daju mišljenja nas malih ljudi, a ne političara, te ostalih zvijezda i zvjezdica bilo kojeg tipa.....
|
i najvažnije onih koji žele omastit svoj brk |
|
|
|
|
|
cohors Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
svi smo mi glupi, samo oni u gradskom poglavarstu su najpametniji! i šuker skupa s njima. |
|
_________________ www.kohorta.net |
|
|
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: Muško
|
šuker prihvatio nagradu... |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
faktor-x je napisao/la: ›
šuker prihvatio nagradu...
|
Izgleda da sam krivo procjenio debljinu koze na njegovim obrazima. Deblje od ocekivanog. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
Beskičmenjak, a nisu ništa bolji ni oni koji mu uvaljuju tu nagradu... |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...sramota....prihvatio je nagradu samo zato da digne još malo živaca svima...u inat....po shemi: "evo vam ga na, kreteni jedni koji ste bunili protiv mene"....nadam se samo da će to biti javna dodjela nagrada, pa da onda ga svi skupa izvižde...ako uopće bude imao muda doći..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: Muško
|
pa dodjela će biti vjerovatno u velikoj vjećnici u županijskoj.
što smatrate da bi se moglo učiniti da mu se pokaže da ga građani ne žele?
da li ste spremni sudjelovati u nekoj akciji koja bi bila pokrenuta?(za ovo mi se javite na privatnu poruku ako želite) |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...da, ovo bi bila prava prilika da se pokaže građanski neposluh prema lokalnoj vlasti....samo, bojim se da, kao i obično, u takvim slučajevima, sve ostaje na tome da su se tresla brda, a rodio se miš...ljudi naglo izgube volju kad treba napraviti akciju....
...nažalost, nisam u Osijeku i ne mogu sudjelovati, ali ako mogu pomoći na neki drugi način, ja sam za.... |
|
|
|
|
|
ja sam i dalje uvjeren da se neće pojavit jedino ako se iza te nagrade ne "valja" nešto drugo. |
|
|
|
|
|
|
|