Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Slazem se da u gradu ima izbor. Bas to nedavno pricah, pa me neki popljuvali. Ali, jebiga, koliki smo grad a ima stvarno svega. Hoces piti u parku - pij, hoces u Caddy - idi u Caddy, hoces u Valosh - imas Valosh, hoces na cajke - imas i cajke, hoces plesati na hip-hop i gledati male (ele)mentalke - idi u Posh, hoces fukati high-class-tramps - ides u Lunu, hoces malo dobrog provoda (bez djecjih spika o gay okupljalistu) - ides u PJ, hoces gledati koznjake i trenerke - ides u Q... hoces alter djidji-midji-all-around - ides u Big Ben... hoces se udati - ides u Pub/Beckers... hoces belog - ides u matrix... stvarno za svakog ima ponesto...
Sto se tice opijanja - alkohol je jedno od zescih energetskih pitja, a usput potice mastu, a i nezanimljive osobe se ucine zanimljivima. ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
Seyo
Ukupno postova: 35 Spol:  Muško
|
[/quote]
... Ono sto ne unisti los mjuz, unisti samokontrola tipa "jooooj, sad ce me svi gledati kako plesem, i sigurno ce misliti da sam lud, i da sam kreten, a nisam zasankiran kao svi ostalo i ne zjakam okolo i blabla".
|
to trebaš na majicu isprintat' i početi dijeliti na ulici, potpisujem odmah |
|
_________________ ...'il si bos 'il si hadžija...  |
|
|
 |
svabo
Ukupno postova: 27 Lokacija: IMOTSKA krajina Spol:  Muško
|
mungos slazem se s tobom za ovo s energetskim picem stvarno puca  |
|
_________________ [b][I] OSIJEK NEPOKORENI GRAD |
|
|
 |
maja5
Ukupno postova: 18 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
ne piju svi ljudi subotom pa opet se znaju zabavit. ha da |
|
|
|
|
 |
maxhim Ukupno postova: 19 Spol:  Nebitno
|
LJudi skupljaju novce za subotu i samo subotom izlaze i da im ponudis govno oni ide da ga gledaju jer moraju novce potrositi subotom,ostali dani su u banani |
|
|
|
|
 |
maja5
|
e a zasto je tako? nek se zivi i svaki dan ako treba,kako kad ko moze i zeli ici van.. |
|
|
|
|
 |
nitko
|
LJudi skupljaju novce za subotu i samo subotom izlaze i da im ponudis govno oni ide da ga gledaju jer moraju novce potrositi subotom,ostali dani su u banani
|
kad si zadnji puta bio četvrtkom vani i gdje to? |
|
|
|
|
 |
|
ETO ja sam bio u cetvrtak vani 14.04.2005 u club Q i jedan video deejay je pustao retro stvari,sve same dobre stvari,pazi sad cetvrtak i jos ponuda koje nema u hrvatskoj a kamoli u osijekku.
Bio na istom partiju ali sad u petak i opet video dejay je imao svoje video setove i opet dobro.
Stvar je u tome da se nesto ponudi sto drugi ne nude i onda ce ljudi ici na to bez obzira na dan koji se to organizira,kuzite,ako tome zelite prisustvovati onda morate taj dan ici tam.
Toplo preporucam tko zeli stare dobre stvari vidjeti na spotovima neka ide u Q jer fino utroseno vrijeme |
|
|
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
|
Pa zar je problem obuci neke cipelice,ne ides na stadion da bi furao u patikama,zrtvuj se za taj dan |
|
|
|
|
 |
maja5
|
nosim i ja starke,ali za subotu obucem druge patike koje nisu starke,ali su patike. tak da i zrtva nije velika.. |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
|
@maxhim - istina da mnogi skupljaju pare kako bi se preko vikenda kerili, a onda opet preko tjedna smisljali kako ce zatvoriti jedan i otvoriti drugi kredit. Jebiga, put do (skupe) vagine je skup sport. Treba pametnije birati pametnije.
@maja5 - naravno da se ne mora cugati kada se ide vanka, samo sto ti e onda zivot vise zgadi jer bolje percipiras kakvi su ljudi zaista. Alkohol je estetizator izlaska.
@maja5 - ti si riba, tebe bi pustili da dodjes bosa i gola... ;-) |
|
|
|
 |
nitko
|
@maxhim ni ne čudim se što kažeš da su ostali dani (osim subote) u babani kad nisi provirio nosem dalje od kluba Q. |
|
|
|
|
 |
maja5
|
ne mora se cugati, ali ja cugam. mogu i bez toga, kad ne mogu, ne cugam. ali najcesce cugam. ekipa, zajebancija, cuga.. ide jedno s drugim kod nas:)
i nije istina da bi me pustili golu i bosu, par puta nismo mogle uci! do ponoci ne gledaju pa ako stignemo, udjemo prije. ako ne, onda ne. ali zato ima hira, big bena i jos dosta mjesta.. ko voli, nek izvoli!
dobro, ide se van cetvrtkom. a sta recimo ako neko hoce van npr. utorkom? mi smo velik grad, uvijek negdje nekog ima. znam da puno trazim, ali eto, ja pitala.
dosta kukanja, lijepo je vrijeme, svi van!! |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
|
Budala tko ne pije...  Zapravo, ako ne pijes onda ti vecer traje beskraaaaaaajno duuuugo...
Btw. ti izlazis prije ponoci?  |
|
|
|
 |
 |
|