Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

GPP kupio pet 'genšera' od zagrebačkog ZET-a

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
SheOs
Ukupno postova: 119
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.06.2009. 21:41 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ma ne ovi koji su bili na reparaciji. Prije njih su dofurali neke stare tramvaje. Neeee, nisu iz Češke, nego Njemačke. imaju harmoniku onu u sredini i ne smiješ stajati kraj vrata, jer tramvaj tada ne može krenuti.
Držite se ko pijan plota drvenih stolica, a ja sam ih spomenula jer su za mene takve stolice sto koraka unazad,a ne unaprijed.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
dino_bno

Ukupno postova: 1157
Spol: Muško Muško
Post Postano: 19.06.2009. 21:49 
Naslov:  

SheOs je napisao/la:
Ma ne ovi koji su bili na reparaciji. Prije njih su dofurali neke stare tramvaje. Neeee, nisu iz Češke, nego Njemačke. imaju harmoniku onu u sredini i ne smiješ stajati kraj vrata, jer tramvaj tada ne može krenuti.
Držite se ko pijan plota drvenih stolica, a ja sam ih spomenula jer su za mene takve stolice sto koraka unazad,a ne unaprijed.

pa te sad imamo gt6 i taki nam dolaze...

SheOs
Ukupno postova: 119
Post Postano: 19.06.2009. 21:57 
Naslov:  

hHhahaha užAs!!Ovi koje imamo su eto i nešto napredniji, nemaju drvene sjedalice. Eee sad ćeš mi se opet nakačiti, ali neka!!!

dino_bno

Ukupno postova: 1157
Post Postano: 19.06.2009. 22:06 
Naslov:  

a jebala te vise ta sjedala, kad vidis taj tram sacekaj drugi onda ionak ce ti doc za 5min i problem rjesen

bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Post Postano: 19.06.2009. 22:57 
Naslov:  

adebisi-jug2 je napisao/la:
a zagreb ima Prema popisu stanovništva iz 2001. godine Grad ima 779.145 stanovnika, i to 415.153 žene i 363.992 muškarca.

Ides,toliko zena?! Idem van! B-)

Sori na oftopicarenju!

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Frost

Ukupno postova: 6403
Upozorenja : 1
Post Postano: 19.06.2009. 23:01 
Naslov:  

evil monkey je napisao/la: a nisu li to oni isti stari ceski tramvaji koji su i prije vozili osijekom, samo su ih poslali na generalku u cesku gdje su na stara (dakle ista) podvozja stavili novu karoseriju? (ovo nema bas neke veze s raspravom, al ajd)

A pa sad, ajmo pojednostavit stvari što je više moguće Very Happy

Ukupno postova: 205
Post Postano: 20.06.2009. 2:35 
Naslov:  Re: GPP kupio pet 'genšera' od zagrebačkog ZET-a

Eto vidis, iako imaju drvene stolice, ipak su na neki nacin high-tech Razz i sigurniji. Stanes na vrata i senzor kaze necu dalje. A udjes u stari/novi ceski, pa kad te ufate vrata i vuku stanicu dalje...

A pazi ovo, kako stara "smeca" od tramvaja jos uvijek voze po Beču:

i to godista, model E1: 1966-1976, te E2:1978. Prvi niskopodni, tzw. ULF (ultra low floor) dosao 1995.

I tako....jadni Bečani, jos od 66' i dan danas vozaju se, padaju i lome na DRVENIM sjedalima Smile

1995 dodje ultra moderni i tada najnizi (mozda i danas) niskopodni tramvaj na svijetu...Platforma je svega 13cm od zemlje.
Interijer dizajnirao Porsche Smile Mozda da ih zovemo da preurede ove nase drvene? Razz

Porsche Design

Upps, al u jednoj od serija eto plasticnih stolica, pa to je jos gore od drvenih Twisted Evil

P.S. kad se malo bolje pogledaju slike, vidi li itko tragove markera, lomljenja...? Vozao sam se podzemnom (i u dr.prijevoz.sredstvima) u kasnijim satima, stvarno vidis svakojakih osoba, od "seljaka do divljaka" i pokoju zalutalu bakicu Very Happy i nikada nisam dozivio da netko od njih uzme i sara, lomi..

speedking

Ukupno postova: 8
Post Postano: 20.06.2009. 8:44 
Naslov:  

Tomi, svaka cast... Smile eo ti vreca kikirikija.

Ukupno postova: 3237
Post Postano: 20.06.2009. 12:29 
Naslov:  

U svabiji dobis nagradu u ojrima za cinkanje vandala po vlakovima,tramvajima i autobusima...

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
tomi

Ukupno postova: 205
Post Postano: 20.06.2009. 12:33 
Naslov:  

speedking je napisao/la:
Tomi, svaka cast... Smile eo ti vreca kikirikija.

haha, fala Razz

Čačovil

Ukupno postova: 15
Post Postano: 20.06.2009. 12:38 
Naslov:  Re: GPP kupio pet 'genšera' od zagrebačkog ZET-a

A kad smo već kod sjedala, sadašnji genšeri imaju kožna sjedala, dakle čak i bolja i udobnija od moderniziranih čeških tramvaja!
Iako kad vidim šta rade od ovih sjedala u tim obnovljenim tramvajima, najrađe bi povadio sva sjedala, pa nek stoka koja to radi stoji.

Tram111

Ukupno postova: 121
Post Postano: 20.06.2009. 16:24 
Naslov:  

Kožna sjedala su imali i ovi što dolaze, ali su upravo zbog vandala koji su ih neprekidno kidali, zamjenjena sa drvenim sjedalima. Mi u Osijeku nemamo puno takvih tramvaja (3), pa nije bilo velika šteta tapacirati ih, ali je zato u Zagrabu druga priča. Tako da svi ovi što se žale na drvena sjedala, kada idući puta vide nekoga u tramvaju ili busu da nešto kida ili šara, neka im se direktno zahvale na neudobnim sjedalicama (najbolje sa nekom šamarčinom ili šakom u nos Mad )!!

Ingo

Ukupno postova: 3470
Upozorenja : 1
Post Postano: 20.06.2009. 16:38 
Naslov:  

drvena sjedala su higijenskija od ovih platnenih koja su flekava, izbljuvana prepuna kojekakvih izlucevina i govana.

Zadnja promjena: Ingo; 20.06.2009. 17:24; ukupno mijenjano 1 put.

Bojo

Ukupno postova: 1705
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 20.06.2009. 16:39 
Naslov:  

Ingo je napisao/la :
drvena sjedala su higijenskija od ovih platnenih koja su flakava, izbljuvana prepuna kojekakvih izlucevina i govana.

i žvaka....mrzim...

kapetan
Ukupno postova: 50
Post Postano: 21.06.2009. 9:47 
Naslov:  

Ne znam zašto su drvene sjedalice toliki problem? Srećom ne koristim više javni prijevoz ali i dok sam se svakodnevno koristio tramvajem skoro uvijek sam staja. Što vam vrijedi da stave i kožne fotelje kad gerijatrija sve zauzme.

Skoči u forum: