Autor |
Poruka |
lancelott Ukupno postova: 158 Spol:  Nebitno
|
BRAVO majstori/inženjeri/direktori/akademici!
Igori RAZMIŠLJAJU i rade tako svježe Osječki, da je to orgazmično svima koji nemaju granica ljubavi za ovaj grad.
U stvari, hebeš nepotrebne hvalospjeve i Igorima i Koci i cijeloj ekipi, oni su u pokretu, rolaju i bez tapšanja i bez velike love i znaju pokazati kako...(bila je slična energija u drugoj polovici osamdesetih u ekipi omladinskog lista TEN, oko birtije Valentina, STUC-a, Os rock scene...)
I evo ponovo Osječka scena kreativnih ljudi koji niti u primisli ne žive mentalitetom "Grada slučaja", bilo prošlom, sadašnjem ili budućem ... i ambivalentni su na izjave kako je teško i nema se i jadni mi i usamljeni dobri koji spašavamo grad od onih loših...
Rolajte ekipa! Možda trgnete one jadne uspavanouplašene samodopadne intelektualce grada Osijeka, da vidimo dišu li još!
Za političare...nema šanse... |
|
|
|
|
 |
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
svala čast dečki, ali meni je butraković/tabaković tim bolji...NHF |
|
|
|
|
 |
krajken Ukupno postova: 64 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Evo još jednom (ali stvarno zasluženo): Svaka čast majstori!
I svaka čast Ružaru! Kupim povremeno curi od njega ružu u gradu (i ne venu i do 4-6 dana!!), a ako i ne, uvijek malo popričamo i smatram da je čovjek osječki brend te je zaslužio ekranizaciju, možda i još koju!
U međuvremenu, ne treba zaboraviti ni Tlakomjerača, to je isto legenda grada. Čovjek je navodno bio medicinski brat ili čak i doktor, a sad za kunu mjeri ljudima tlak i tako preživljava, često oskudno obučen... |
|
|
|
|
 |
koko
Ukupno postova: 215 Spol:  Muško
|
svala čast dečki, ali meni je butraković/tabaković tim bolji...NHF
|
To je indiskutabilno!
Igorima sve pohvale na trudu i lokal patriotizmu - nažalost grani koja cvijeta često i sa slabijom tehničkom izvedbom.
Neki kadrovi su odlični, neki dijelovi priča krenu s profesionalnom decentnošću.
No neki rezovi primjerice znaju biti i zbunjujući i nelogični.
Na dobrom ste putu, ali dug je put do zasluživanja ovih epiteta kojima se ljudi razbacuju!
Također NHF i sve najbolje u budućem radu. |
|
|
|
|
 |
lancelott Ukupno postova: 158 Spol:  Nebitno
|
koko, blato iz kojeg virimo nije baš mjesto za cijepanje dlaka.
Energija i srce je ovdje glavna tema...bar po mom sudu, tj. prioritetima mogućeg.
Zanatsko kreativni perfekcionizam dolazi u fokus kada se izdignemo na malo višu razinu bivstvovanja u Osijeku. |
|
|
|
|
 |
koko
Ukupno postova: 215 Spol:  Muško
|
koko, blato iz kojeg virimo nije baš mjesto za cijepanje dlaka.
Energija i srce je ovdje glavna tema...bar po mom sudu, tj. prioritetima mogućeg.
Zanatsko kreativni perfekcionizam dolazi u fokus kada se izdignemo na malo višu razinu bivstvovanja u Osijeku.
|
Slažem se. Samo ne bi volio da se zbog silne ljubavi predugo zadržimo u tom "blatu".
Jer smo dugo već u njemu i nikad ne škodi napraviti korak dalje prema čvrstom tlu.
A također, ako se radi o profesionalcima (a i zaljubljenicima) svoga zanata, mislim da su oni otvoreni za kritike i na kraju, za napredovanje u svom radu.
Da ponovimo; sve naj i NHF.
 |
|
|
|
|
 |
alstromeria
Ukupno postova: 3 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Sve pohvale Igoru i Igoru, super čestitka za valentinovo, ... |
|
_________________ Alstromeria - cvjetni atelier i agencija za organizaciju vjenčanja
Hrvatske Republike 13, Osijek 031-208850
www.alstromeria.hr |
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
!nnovation Ukupno postova: 304 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Sto bi? |
|
_________________ D3S!gn47!0N |
|
|
 |
malena_os
Ukupno postova: 245 Lokacija: tu negdje Spol:  Žensko
|
preminuo je...  |
|
_________________ PONEKAD POŽELIM DA SAM PONOVO MALA,JER KOLJENA ZARASTAJU BRŽE OD RANJENOG SRCA...
Nisam ja toliko trapava koliko je sve lomljivo, sklono padu i pogrešno postavljeno... |
|
|
 |
!nnovation Ukupno postova: 304 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
ajoj...
r.i.p! |
|
_________________ D3S!gn47!0N |
|
|
 |
markonato Ukupno postova: 380 Spol:  Nebitno
|
Uvijek ovakva vijest neugodno iznenadi mada sam znao da je jako bolestan, ali kada sam ga sretao u zadnje vrijeme optimizam i smiješak na licu nisu ga napuštali. Ostat će zapamćen kao dobra duša Osijeka i nedostajat će mnogima. Iskrena sućut obitelji  |
|
|
|
|
 |
 |
|