Autor |
Poruka |
ivana os Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
...osigurana jamčevina od 400.000 kuna...
opala prolaznost na ispitima pa studenti pokrenuli skupljanje jamčevine.  |
|
|
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol:  Žensko
|
Spremili su oni i više love od mitologije, nije im problem dati za jamčevinu. |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
 |
A.G. Ukupno postova: 65 Lokacija: Grad Spol:  Žensko
|
Užas!Nema baš pravde kod nas!Studenti bi se trebali pobuniti zbog mita i korupcije! |
|
|
|
|
 |
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Studenti su dio mita i korupcije. Bez njih toga ne bi bilo.
I oni su prihvatili tu igru. Ne bi toliko godina ta hobotnica živjela i debelo zarađivala da ju studenti nisu hranili. Od baš plaćanja za ocjenu, preko onih instrukcija koje su vodile sinove i kćeri profesora s faksa. |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
|
Tko nije htio dati mito ili nije imao love da ga da - morao je otići i studirati na nekom drugom faksu- ovdje nije mogao položiti ispite
Pričalo se o tome, ali se do sada nije ništa radilo. |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste!  |
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
|
Vijeće Županijskog suda Osijek jučer nije prihvatilo jamčevinu od 400 tisuća kuna kao zamjenu za istražni zatvor za osumnjičenog u aferi Index. Riječ je o posredniku koji nije djelatnik Ekonomskog fakulteta, a ta je osoba, kako je utvrđeno, višestruko prijavljivana i osuđivana, pa je Vijeće isključilo mogućnost njegova puštanja iz Istražnoga zatvora.
- Za drugu dvojicu kojima je zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke i ponavljanja djela određen istražni zatvor, odobrena je jamčevina u iznosu od 400.000 kuna pojedinačno - pojasnio je Miroslav Rožac, glasnogovornik Županijskog suda.
Iako je prvobitno sudac istrage predložio i za posrednika istovjetan iznos jamčevine, USKOK se žalio te će, nakon odluke Vijeća Županijskog suda, posrednik i nadalje ostati u istražnom zatvoru. Inače, iako im je određena jamčevina, dvojica zaposlenika Ekonomskog fakulteta (profesor Goran Marijanović i njegov asistent Dražen Čučić), ostat će u istražnom zatvoru sve dok jamčevina ne bude uplaćena u blagajnu Županijskoga suda.
Preostala dvojica uhićenih, umirovljeni profesor Miljenko Crnjac i drugi posrednik bit će pušteni iz istražnog zatvora kada se u istrazi ispitaju svi svjedoci. |
|
|
|
 |
simo031
|
|
|
|
|
 |
simo031
|
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...i nisu samo oni, i naš jedan ex-gradonačelnik iz druge stranke (hint: kobasice) je položio magisterij po istoj metodologiji.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
|
|
|
|
|
 |
simo031
|
...i nisu samo oni, i naš jedan ex-gradonačelnik iz druge stranke (hint: kobasice) je položio magisterij po istoj metodologiji....
|
Tvoj komentar mi je izazvao iznenađenje i nevjericu. Jednostavno ne mogu vjerovati... |
|
|
|
 |
zaljubljena u Osijek
|
|
|
|
|
 |
 |
|