Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

(Ne)dosljednost izbornih obećanja i (be)smisao političke korektnosti [+demanti Nedeljka Bosanca]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
crna ruka
Ukupno postova: 168
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 18.04.2013. 1:12 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

mlpokn je napisao/la:
Osječanin je napisao/la:
sad mi je definitivno jasno da je Pecnik promašena priča..čovjek živi u nekim prošlim vremenima i jedino što je njemu važno je to tko je koliko i kada pljuvao Glavaša..e sad, il sam ja lud ili ovo nisu izbori za najvećeg pljuvača Glavaša nego za gradonačelnika Osijeka..hebem li ga ja...Vrkić je meta vladajuće ekipe a Pecnik koji blage veze nema o realnoj politici napada Vrkića i tako zapravo surađuje upravo s onima protiv kojih se on kao bori...isto tako kako on proziva druge može se prozvati njega i njegovu ulogu u vladavini Zlatka Kramarića u kojoj je participirao i "politička Majka Tereza" Pecnik i to 3 godine..jel on to misli da je Zlatko Kramarić bolji od Branimira Glavaša pa mu to daje za pravo da proziva druge zbog suradnje sa Glavašem? Pecnik=promašeni lik na političkoj sceni..

veći je problem što bi bilo kad bi se Pecnik, Đapić, Vrkić , Borzan i Kramarić tj. Karamarko našli u situaciji koalirat i imat vlast u Osijeku. Imali bi izbore za par mjeseci.
Cijela ova kampanja do sada, svih stranaka je pljuvanje po HDSSB i par nerealnih obećanja (uz par normalnih obećanja i prijedloga Varge za župana).
Uvijek svi govorimo treba mladima dati priliku, a oporba opet šalje starce, Bubalo i Lovokovićka opet najmlađi kandidati :/
To nije dobro za Osijek!
, http://www.glas-slavonije.hr/194945/3/Darija-Palos-kandidatkinja-Hrvatske-stranke-prava-za-gradonacelnicu-Osijeka ova je mlađa od bubala....

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Brick Top

Ukupno postova: 708
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.04.2013. 1:45 
Naslov:  

mlpokn je napisao/la :
Ozbiljno pitam šta bi falilo da SDP i HDZ konačno zaplešu i javno zajedno

Nažalost ništa, kao što ni Pusićki nije falilo ništa da zapleše s Glavašem. Znaš onu priču o braci i seki jel.

Nego, imam pitanje za gosp. Vargu pošto vidim da je aktivan na forumu (što je za svaku pohvalu): kako mislite privući glasače da glasaju za vas? Pri tome mislim na glasače po selima i zaseocima (pošto se kandidirate za župana što mislim da je promašaj, kao što je i promašaj priključivanje laburistima)? Svi znamo da se takvi glasovi kupuju kapama, upaljačima, kemijskim olovkama, kobasicama, balonima, jeftinim zabavama itd. itd. Dakle, jel obilazite teren, upoznajete ljude sa svojim programom? Ili mislite da će vam glas nekolicine tu s foruma (uključujući i moj) donjeti pobjedu na izborima?

pavle99
Ukupno postova: 48
Zabranjen pristup
Post Postano: 18.04.2013. 6:54 
Naslov:  

audiworld je napisao/la:
pavle99 je napisao/la :
audiworld je napisao/la:
Al' se ođe prašiWink

Bolje nam odgovori šta se prića na ulici da su Vrkić i sultan od Mostara dogovorili prešutnu koaliciju za uzvrat da se neiznosi prljavi veš iz prošlosti?!

Ajde ne lupetaj! Ako laburisti na ovaj način skupljaju glasove onda sačuvaj Bože! Glavaš udara glavom o zid u zatvoru, šalje pisma u kojima Vrkića optužuje za ,pazi ovo, pionirstvo bespravne gradnje na Viru( Vrkić dao odgovor na to na OSTV) itd. A ti o koalicijama..

To si upravu, ali poslije sabora hdSSb_a nekako Vrkić prestao da napada Sultana. Zašto???..Gdje ima dima ima i vatre!

HDSSB-L
Ukupno postova: 100
Post Postano: 18.04.2013. 7:09 
Naslov:  

I ja sam čuo da se Vrkić dogovorio sa glavonjom o koaliciji. Cijeli grad bruji o tome.
pavle99 je napisao/la:
audiworld je napisao/la:
pavle99 je napisao/la :
audiworld je napisao/la:
Al' se ođe prašiWink

Bolje nam odgovori šta se prića na ulici da su Vrkić i sultan od Mostara dogovorili prešutnu koaliciju za uzvrat da se neiznosi prljavi veš iz prošlosti?!

Ajde ne lupetaj! Ako laburisti na ovaj način skupljaju glasove onda sačuvaj Bože! Glavaš udara glavom o zid u zatvoru, šalje pisma u kojima Vrkića optužuje za ,pazi ovo, pionirstvo bespravne gradnje na Viru( Vrkić dao odgovor na to na OSTV) itd. A ti o koalicijama..

To si upravu, ali poslije sabora hdSSb_a nekako Vrkić prestao da napada Sultana. Zašto???..Gdje ima dima ima i vatre!

lehi
Ukupno postova: 1463
Post Postano: 18.04.2013. 8:03 
Naslov:  

Kraj toliko mladih obrazovanih pošteni , i neiskvareni ljudi Osijek spao koje kakve uvozne.. iz BIH. Dosta je više koje kakvi Glavonja.. Vrkića Đapića .. Bubija.. Šiška.. pa to je smiješno tako nije bilo ni u onom mračnom komunizmu , ova ekipa je od 90 te i samo upljuvavanje rezultata ništa sirotinje sve više.

padobranac

Ukupno postova: 1155
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 18.04.2013. 9:03 
Naslov:  

Brick Top je napisao/la:
Nego, imam pitanje za gosp. Vargu pošto vidim da je aktivan na forumu (što je za svaku pohvalu): kako mislite privući glasače da glasaju za vas? Pri tome mislim na glasače po selima i zaseocima. Dakle, jel obilazite teren, upoznajete ljude sa svojim programom?

Odlicno pitanje!
Slabo ljudi na selu srednje i starije generacije koriste internet..Njima bi to valjalo u pisanoj formi dostaviti..mitinge ionako vise nitko ne slusa niti posjecuje..
A program je doista kvalitetan i povlacim svoj komentar upucen Pecniku s pitanjem Kako?, posto tek sad procitah Program..
Tu bas ima materijala za poljoprivrednike, i to do njih nekako mora doci ako se zeli pobjediti na izborima..
Odlican je dio s organiziranim otkupom poljoprivrednih proizvoda..
Tj cijeli program je odlican. Konacno ozbiljan kandidat s konkretnim mjerama, bez politikanstva..Ne bi bilo lose da se i gosn Pecnik ostavi nepotrebnih prepucavanja, po meni ovaj Program je sjajan i samo o njemu treba pricati, ostaviti se protivkandidata i pljuvanja po njima..

Ukupno postova: 3
Post Postano: 18.04.2013. 9:41 
Naslov:  Re: (Ne)dosljednost izbornih obećanja i (be)smisao političke korektnosti

Poštovane kolege,

Sve aktivnosti Hrvatskih laburista, kako ogranka tako i cijele podružnice, osim fb/laburisti grada osijeka, možete pogledati i na… osjecko-baranjska.laburisti.com
Također na toj stranici imate više kolumni kolege Pecnika, u kojima se jasno daju do znanja naši stavovi prema određenim političkim strankama i ljudima koje iste predstavljaju. Zbog toga, na izbore dosljedni sebe izlazimo samostalno. Okruženi smo najboljim timom na ovim izborima, ljudima iz struke i bez političke iskaznice. Također, dobrodošli ste svi vi koji umjesto ''pljuvačke'' želite realizirati ideju, imate jasnu viziju i stavove.

Uskoro predstavljamo naš program za grad Osijek, pratite nas… Očekujem također kritike, naravno uz argumente i odgovaram na sve upite, a glas i savjest ostavite za 19.05.

Lijep pozdrav,
Silvija Dološić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 1  
audiworld

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 18.04.2013. 10:12 
Naslov:  

Bitno da Pecnik ne baca "pljuvačku" nego je 100% atgumentiran (da se razumijemo, kaže on i istinu, da ne bude zabune) ali za gradonačelnika nije. Što se tiče laburista kao stranke, nemate vi gospodo draga veze sa pravim laburističkim strankama... Imali ste MK Slavoniju, Koteks itd. nigdje vas nisam vidio.... A Varga ispadne topovsko meso..na vašu žalost

Ukupno postova: 3
Post Postano: 18.04.2013. 10:33 
Naslov:  

audiworld je napisao/la :
Bitno da Pecnik ne baca "pljuvačku" nego je 100% atgumentiran (da se razumijemo, kaže on i istinu, da ne bude zabune) ali za gradonačelnika nije. Što se tiče laburista kao stranke, nemate vi gospodo draga veze sa pravim laburističkim strankama... Imali ste MK Slavoniju, Koteks itd. nigdje vas nisam vidio.... A Varga ispadne topovsko meso..na vašu žalost

Ili je ''pljuvačka'' ili je istina?! Ne može biti jedno i drugo.

U redovnom smo kontaktu sa svim navedenima, a nije nam palo na pamet dovesti medije i poslikavat se da bi nas ti vidio.

Što se tiče kandidata, ostavit ćemo to građanima da odluče 19., pogotovo onima koji prate rad i program Laburista.

audiworld

Post Postano: 18.04.2013. 10:43 
Naslov:  

Ili-ili? Pravo demokratski! Silvija, nije politika za svakoga... U kontaktu ste s tim ljudima? I poduzeli ste što? Vrlo vjerojatno niste u kontaktu s njima i ne znate što biste poduzeli! Vi kao stranka "rada" trebate biti uz radnike, a ne iza kulisa kao nešto raditi! Neki komentar izbora za Eu parlament?( bez obzira na izlaznost itd.) niste se baš "proslavili" u OBŽ i Osijeku.

P.s. Mi definitivno nismo na "ti" i kao što sam rekao nije politika za svakoga!

Ukupno postova: 225
Post Postano: 18.04.2013. 11:01 
Naslov:  

lega ako ti je pored svih pozitivnih stvari koje Pecnik propagira to problem nemoj glasati za njih i riješena stvar
uvijek ti ostaje Bubi kao opcija on pripada stranci koja radi sve transparentno i za dobrobit gradjana
Đapić ti isto ne odgovara Vrkic jos manje?
Daj se odluci i molim te ne zivi u snovima
ljudi su na ovom forumu za neke kandidate previse sitnicavi i sad kad imaju mogućnost skinutu demone s vlasti traze im dlaku u jajetu!?
tki god dodje but ce bilji od ovih vkadajucuh a ako se pokazu losi i njih cemo na sljedecim izborima maknuti
Pecnik i Varga imaju moj glas i mojih ukucana
uvjeren sam da ce i opravdati povjerenje!

ljilj
Ukupno postova: 178
Post Postano: 18.04.2013. 11:05 
Naslov:  

dobra stvar sutra: predstavljanje knjige „Društvo umanjene vrijednosti“, autora Viktora Simončiča, koja će se održati u Osijeku, u Klubu knjižare Nova, dana 19.travnja 2013. godine (petak, u 18 sati).

Nakon predstavljanja knjige-druženje s autorom Viktorom Simončičem.

O knjizi: "Društvo umanjene vrijednosti" je osvrt dr. Viktora Simončiča na ozbiljne društvene i gospodarske probleme s kojima je suočeno hrvatsko društvo. Glavna tema je smještena u područje politike zaštite okoliša i gospodarstva , a Simončić piše o malverzacijama, nestručnostima, ogromnim novcima koji se rasipaju na nepotrebne, šarlatanske i neodržive projekte. U knjizi otvoreno piše o ulogama i poslovanjima naših suvremenika i suvremenica, političara i političarki, gospodarstvenog sektora, ulozi nevladinih udruga.

Ukupno postova: 225
Post Postano: 18.04.2013. 11:08 
Naslov:  

I da nismo u diktaturi pa da jedna osoba mora sve znati
vidim da se Pecniku spocituje da nije kapacitet za gradonačelnika.zasto ne!?on predstavlja grad i gradjane a na njemu je da samo složi ekipu koja ce strucno i odgovorno voditi gospodarsku i socijalnu politiku grada
ako mu ne damo priliku necemo ni saznati. nuegove stvarne kapacitete

audiworld

Post Postano: 18.04.2013. 11:13 
Naslov:  

hihmih je napisao/la :
lega ako ti je pored svih pozitivnih stvari koje Pecnik propagira to problem nemoj glasati za njih i riješena stvar
uvijek ti ostaje Bubi kao opcija on pripada stranci koja radi sve transparentno i za dobrobit gradjana
Đapić ti isto ne odgovara Vrkic jos manje?
Daj se odluci i molim te ne zivi u snovima
ljudi su na ovom forumu za neke kandidate previse sitnicavi i sad kad imaju mogućnost skinutu demone s vlasti traze im dlaku u jajetu!?
tki god dodje but ce bilji od ovih vkadajucuh a ako se pokazu losi i njih cemo na sljedecim izborima maknuti
Pecnik i Varga imaju moj glas i mojih ukucana
uvjeren sam da ce i opravdati povjerenje!

Ne pratiš ti lega a lupetaš. Za razliku od većine foruma kojima je Bubi očito superiška ja sam uvijek govorio što mislim o njima.

Miroslav Varga

Ukupno postova: 79
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.04.2013. 11:18 
Naslov:  

padobranac je napisao/la :
Brick Top je napisao/la:
Nego, imam pitanje za gosp. Vargu pošto vidim da je aktivan na forumu (što je za svaku pohvalu): kako mislite privući glasače da glasaju za vas? Pri tome mislim na glasače po selima i zaseocima. Dakle, jel obilazite teren, upoznajete ljude sa svojim programom?

Odlicno pitanje!
Slabo ljudi na selu srednje i starije generacije koriste internet..Njima bi to valjalo u pisanoj formi dostaviti..mitinge ionako vise nitko ne slusa niti posjecuje..
A program je doista kvalitetan i povlacim svoj komentar upucen Pecniku s pitanjem Kako?, posto tek sad procitah Program..
Tu bas ima materijala za poljoprivrednike, i to do njih nekako mora doci ako se zeli pobjediti na izborima..
Odlican je dio s organiziranim otkupom poljoprivrednih proizvoda..
Tj cijeli program je odlican. Konacno ozbiljan kandidat s konkretnim mjerama, bez politikanstva..Ne bi bilo lose da se i gosn Pecnik ostavi nepotrebnih prepucavanja, po meni ovaj Program je sjajan i samo o njemu treba pricati, ostaviti se protivkandidata i pljuvanja po njima..
Svaki dan idemo od vrata do vrata. Svi naši kandidati za načelnike i gradonačelnike organiziraju to, a kandidati s liste i osobno, idemo s njima. Nažalost, kako smo mlada stranaka s malim proračunom, ne preostaje nam drugo nego ići od vrata do vrata i koristiti što je moguće jeftinije kanale promidžbe (cijenio bih i pokoju donaciju Smile na DONACIJA).
Svaku presicu nam žele naplatiti kao promidžbeni članak i zaista imamo samo zakonom propisani minimalni medijski prostor.
Ali nije bitno - u komunikaciji s ljudima na terenu
Citat: ... po selima i zaseocima ...
izuzetno je pozitivan stav prema nama (i stranci i ljudima). To mi daje nadu da na ovim izborima imam šanse biti iznenađenje.

audiworld je napisao/la: ...A Varga ispadne topovsko meso..na vašu žalost
Nije to bilo mimo moje volje, nisu šanse baš tako male, a zadnji izbori pokazuju da neke stranke ne mogu animirati da na izbore izađe niti onoliko ljudi koliko tvrde da imaju članiva Smile

Skoči u forum: