Autor |
Poruka |
crna ruka Ukupno postova: 168 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol:  Muško
|
Ozbiljno pitam šta bi falilo da SDP i HDZ konačno zaplešu i javno zajedno
|
Nažalost ništa, kao što ni Pusićki nije falilo ništa da zapleše s Glavašem. Znaš onu priču o braci i seki jel.
Nego, imam pitanje za gosp. Vargu pošto vidim da je aktivan na forumu (što je za svaku pohvalu): kako mislite privući glasače da glasaju za vas? Pri tome mislim na glasače po selima i zaseocima (pošto se kandidirate za župana što mislim da je promašaj, kao što je i promašaj priključivanje laburistima)? Svi znamo da se takvi glasovi kupuju kapama, upaljačima, kemijskim olovkama, kobasicama, balonima, jeftinim zabavama itd. itd. Dakle, jel obilazite teren, upoznajete ljude sa svojim programom? Ili mislite da će vam glas nekolicine tu s foruma (uključujući i moj) donjeti pobjedu na izborima? |
|
|
|
|
 |
pavle99 Ukupno postova: 48 Spol:  Nebitno
|
To si upravu, ali poslije sabora hdSSb_a nekako Vrkić prestao da napada Sultana. Zašto???..Gdje ima dima ima i vatre! |
|
|
|
|
 |
HDSSB-L Ukupno postova: 100 Spol:  Nebitno
|
I ja sam čuo da se Vrkić dogovorio sa glavonjom o koaliciji. Cijeli grad bruji o tome.
|
|
|
|
|
 |
lehi Ukupno postova: 1463 Spol:  Nebitno
|
Kraj toliko mladih obrazovanih pošteni , i neiskvareni ljudi Osijek spao koje kakve uvozne.. iz BIH. Dosta je više koje kakvi Glavonja.. Vrkića Đapića .. Bubija.. Šiška.. pa to je smiješno tako nije bilo ni u onom mračnom komunizmu , ova ekipa je od 90 te i samo upljuvavanje rezultata ništa sirotinje sve više. |
|
|
|
|
 |
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Odlicno pitanje!
Slabo ljudi na selu srednje i starije generacije koriste internet..Njima bi to valjalo u pisanoj formi dostaviti..mitinge ionako vise nitko ne slusa niti posjecuje..
A program je doista kvalitetan i povlacim svoj komentar upucen Pecniku s pitanjem Kako?, posto tek sad procitah Program..
Tu bas ima materijala za poljoprivrednike, i to do njih nekako mora doci ako se zeli pobjediti na izborima..
Odlican je dio s organiziranim otkupom poljoprivrednih proizvoda..
Tj cijeli program je odlican. Konacno ozbiljan kandidat s konkretnim mjerama, bez politikanstva..Ne bi bilo lose da se i gosn Pecnik ostavi nepotrebnih prepucavanja, po meni ovaj Program je sjajan i samo o njemu treba pricati, ostaviti se protivkandidata i pljuvanja po njima.. |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
 |
Silvija Dološić Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
Poštovane kolege,
Sve aktivnosti Hrvatskih laburista, kako ogranka tako i cijele podružnice, osim fb/laburisti grada osijeka, možete pogledati i na… osjecko-baranjska.laburisti.com
Također na toj stranici imate više kolumni kolege Pecnika, u kojima se jasno daju do znanja naši stavovi prema određenim političkim strankama i ljudima koje iste predstavljaju. Zbog toga, na izbore dosljedni sebe izlazimo samostalno. Okruženi smo najboljim timom na ovim izborima, ljudima iz struke i bez političke iskaznice. Također, dobrodošli ste svi vi koji umjesto ''pljuvačke'' želite realizirati ideju, imate jasnu viziju i stavove.
Uskoro predstavljamo naš program za grad Osijek, pratite nas… Očekujem također kritike, naravno uz argumente i odgovaram na sve upite, a glas i savjest ostavite za 19.05.
Lijep pozdrav,
Silvija Dološić |
|
|
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
Bitno da Pecnik ne baca "pljuvačku" nego je 100% atgumentiran (da se razumijemo, kaže on i istinu, da ne bude zabune) ali za gradonačelnika nije. Što se tiče laburista kao stranke, nemate vi gospodo draga veze sa pravim laburističkim strankama... Imali ste MK Slavoniju, Koteks itd. nigdje vas nisam vidio.... A Varga ispadne topovsko meso..na vašu žalost |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
Silvija Dološić Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
Bitno da Pecnik ne baca "pljuvačku" nego je 100% atgumentiran (da se razumijemo, kaže on i istinu, da ne bude zabune) ali za gradonačelnika nije. Što se tiče laburista kao stranke, nemate vi gospodo draga veze sa pravim laburističkim strankama... Imali ste MK Slavoniju, Koteks itd. nigdje vas nisam vidio.... A Varga ispadne topovsko meso..na vašu žalost
|
Ili je ''pljuvačka'' ili je istina?! Ne može biti jedno i drugo.
U redovnom smo kontaktu sa svim navedenima, a nije nam palo na pamet dovesti medije i poslikavat se da bi nas ti vidio.
Što se tiče kandidata, ostavit ćemo to građanima da odluče 19., pogotovo onima koji prate rad i program Laburista. |
|
|
|
|
 |
audiworld

|
Ili-ili? Pravo demokratski! Silvija, nije politika za svakoga... U kontaktu ste s tim ljudima? I poduzeli ste što? Vrlo vjerojatno niste u kontaktu s njima i ne znate što biste poduzeli! Vi kao stranka "rada" trebate biti uz radnike, a ne iza kulisa kao nešto raditi! Neki komentar izbora za Eu parlament?( bez obzira na izlaznost itd.) niste se baš "proslavili" u OBŽ i Osijeku.
P.s. Mi definitivno nismo na "ti" i kao što sam rekao nije politika za svakoga! |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
hihmih Ukupno postova: 225 Spol:  Nebitno
|
lega ako ti je pored svih pozitivnih stvari koje Pecnik propagira to problem nemoj glasati za njih i riješena stvar
uvijek ti ostaje Bubi kao opcija on pripada stranci koja radi sve transparentno i za dobrobit gradjana
Đapić ti isto ne odgovara Vrkic jos manje?
Daj se odluci i molim te ne zivi u snovima
ljudi su na ovom forumu za neke kandidate previse sitnicavi i sad kad imaju mogućnost skinutu demone s vlasti traze im dlaku u jajetu!?
tki god dodje but ce bilji od ovih vkadajucuh a ako se pokazu losi i njih cemo na sljedecim izborima maknuti
Pecnik i Varga imaju moj glas i mojih ukucana
uvjeren sam da ce i opravdati povjerenje! |
|
|
|
|
 |
ljilj Ukupno postova: 178 Spol:  Nebitno
|
dobra stvar sutra: predstavljanje knjige „Društvo umanjene vrijednosti“, autora Viktora Simončiča, koja će se održati u Osijeku, u Klubu knjižare Nova, dana 19.travnja 2013. godine (petak, u 18 sati).
Nakon predstavljanja knjige-druženje s autorom Viktorom Simončičem.
O knjizi: "Društvo umanjene vrijednosti" je osvrt dr. Viktora Simončiča na ozbiljne društvene i gospodarske probleme s kojima je suočeno hrvatsko društvo. Glavna tema je smještena u područje politike zaštite okoliša i gospodarstva , a Simončić piše o malverzacijama, nestručnostima, ogromnim novcima koji se rasipaju na nepotrebne, šarlatanske i neodržive projekte. U knjizi otvoreno piše o ulogama i poslovanjima naših suvremenika i suvremenica, političara i političarki, gospodarstvenog sektora, ulozi nevladinih udruga. |
|
 |
hihmih Ukupno postova: 225 Spol:  Nebitno
|
I da nismo u diktaturi pa da jedna osoba mora sve znati
vidim da se Pecniku spocituje da nije kapacitet za gradonačelnika.zasto ne!?on predstavlja grad i gradjane a na njemu je da samo složi ekipu koja ce strucno i odgovorno voditi gospodarsku i socijalnu politiku grada
ako mu ne damo priliku necemo ni saznati. nuegove stvarne kapacitete |
|
|
|
|
 |
audiworld

|
lega ako ti je pored svih pozitivnih stvari koje Pecnik propagira to problem nemoj glasati za njih i riješena stvar
uvijek ti ostaje Bubi kao opcija on pripada stranci koja radi sve transparentno i za dobrobit gradjana
Đapić ti isto ne odgovara Vrkic jos manje?
Daj se odluci i molim te ne zivi u snovima
ljudi su na ovom forumu za neke kandidate previse sitnicavi i sad kad imaju mogućnost skinutu demone s vlasti traze im dlaku u jajetu!?
tki god dodje but ce bilji od ovih vkadajucuh a ako se pokazu losi i njih cemo na sljedecim izborima maknuti
Pecnik i Varga imaju moj glas i mojih ukucana
uvjeren sam da ce i opravdati povjerenje!
|
Ne pratiš ti lega a lupetaš. Za razliku od većine foruma kojima je Bubi očito superiška ja sam uvijek govorio što mislim o njima. |
|
|
|
|
 |
Miroslav Varga
Ukupno postova: 79 Lokacija: Tvrđavica Spol:  Muško
|
Odlicno pitanje!
Slabo ljudi na selu srednje i starije generacije koriste internet..Njima bi to valjalo u pisanoj formi dostaviti..mitinge ionako vise nitko ne slusa niti posjecuje..
A program je doista kvalitetan i povlacim svoj komentar upucen Pecniku s pitanjem Kako?, posto tek sad procitah Program..
Tu bas ima materijala za poljoprivrednike, i to do njih nekako mora doci ako se zeli pobjediti na izborima..
Odlican je dio s organiziranim otkupom poljoprivrednih proizvoda..
Tj cijeli program je odlican. Konacno ozbiljan kandidat s konkretnim mjerama, bez politikanstva..Ne bi bilo lose da se i gosn Pecnik ostavi nepotrebnih prepucavanja, po meni ovaj Program je sjajan i samo o njemu treba pricati, ostaviti se protivkandidata i pljuvanja po njima..
|
Svaki dan idemo od vrata do vrata. Svi naši kandidati za načelnike i gradonačelnike organiziraju to, a kandidati s liste i osobno, idemo s njima. Nažalost, kako smo mlada stranaka s malim proračunom, ne preostaje nam drugo nego ići od vrata do vrata i koristiti što je moguće jeftinije kanale promidžbe (cijenio bih i pokoju donaciju  na DONACIJA).
Svaku presicu nam žele naplatiti kao promidžbeni članak i zaista imamo samo zakonom propisani minimalni medijski prostor.
Ali nije bitno - u komunikaciji s ljudima na terenu
Citat:
... po selima i zaseocima ...
|
izuzetno je pozitivan stav prema nama (i stranci i ljudima). To mi daje nadu da na ovim izborima imam šanse biti iznenađenje.
Nije to bilo mimo moje volje, nisu šanse baš tako male, a zadnji izbori pokazuju da neke stranke ne mogu animirati da na izbore izađe niti onoliko ljudi koliko tvrde da imaju članiva  |
|
_________________ Kandidat Hrvatskih laburista za župana Osječko-baranjske županije |
|
|
 |
 |
|