Autor |
Poruka |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
....ne znam kakve veze ima avatar sa doticnom osobom da bi se zbog toga nekoga prozivalo.....i kakve veze seljacina ima sa citanjem stripova.....po tome sam i ja seljacina jer još uvijek volim procitati neki strip......a i biti seljacina nije nešto loše...... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
lavic je napisao/la: ›
swamp je napisao/la: ›
najbolji - ja
najgori - Anonymous
|
sta ti imas komentirat moj avatar ?
|
ne sviđa mu se tvoj avatar
btw i nije ti neki.... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
galebhvar
Ukupno postova: 54 Lokacija: Jelsa otok Hvar Spol: Muško
|
|
|
|
|
|
Zadnja promjena: lavic; 27.03.2007. 20:12; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
legica_os
|
zanima nas....takvi smo... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
|
|
|
|
|
|
|
legica_os
|
|
|
|
Lucky Luke Ukupno postova: 90 Spol: Nebitno
|
legica_os je napisao/la: ›
legenda je napisao/la: ›
jebalo vas to ko ima najbolji avatar
jedino sta ja znam nema veze sa avatarom a to je da je swamp seljacina koja ima 23 god i čita stripove
|
Swamp nije seljačina zato što čita stripove,ti očito nikad u svom bijednom životu nisi imao strip u ruci,ja sam žensko ali mogu i dan danas čitati stripove poput alan forda,dylana doga,zagora i swamp thinga....
swamp
|
Ma daj,koji si mi ti lik. Čitaš onog dilkana swampa a mene ljepotana naja. Baš si šašava. |
|
_________________ Poslije velikih problema, opet jašem. |
|
|
|
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol: Žensko
|
Zašto se bez veze svađate oko avatara kad ionako znate da je moj najbolji?! |
|
|
|
|
|
galebhvar
Ukupno postova: 54 Lokacija: Jelsa otok Hvar Spol: Muško
|
|
|
|
legica_os
|
Lucky Luke je napisao/la: ›
legica_os je napisao/la: ›
jedino sta ja znam nema veze sa avatarom a to je da je swamp seljacina koja ima 23 god i čita stripove
|
Swamp nije seljačina zato što čita stripove,ti očito nikad u svom bijednom životu nisi imao strip u ruci,ja sam žensko ali mogu i dan danas čitati stripove poput alan forda,dylana doga,zagora i swamp thinga....
swamp
|
Ma daj,koji si mi ti lik. Čitaš onog dilkana swampa a mene ljepotana naja. Baš si šašava.
|
ajde ajde i tebe sam par puta..... |
|
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
|
Aaahahahahahha sad sam tek skonto post Mora da sam bio zauzet čitanjem stripova u svom selu
btw, ova "you" opcija se ispostavila kao fascinantno točan test inteligencije i psihičke stabilnosti... |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
legica_os
|
swamp je napisao/la: ›
|
Aaahahahahahha sad sam tek skonto post Mora da sam bio zauzet čitanjem stripova u svom selu
|
samo izazivaj legendu....on ti je neki ja ko opak momak..ne valja se snjime zajebavati (isuse kak sam postala prosta u zadnje vrijeme)..bolje šuti ti tamo u toj tvojoj vukojebini ,zavuci se negdje i čitajjjjjj...i igraj se sa ba.....
btw ne sviđa mi se ni tvoj avatar više....lijepši mi je od lucky lukea |
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
da vidiš šta su tek napisali o tebi u topicu "član portala u najnovijem sex skandalu..." |
|
|
|
|
|
|
|