Autor |
Poruka |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Daklen, po mojoj kući se šmuca moj Mikonja. Mikonja je mješanac star 3 godine kojeg je moj brat kupio na autopiji za 50 kn. Ime Mikonja je proizašlo iz beskrajne ljubavi i tepanja. Dakle, mama mu je dala ime Snoopy (bezveze) pa sam mu tepala: snupi, snupika, snupikaksi, mikakis,mikonakis,mikonja.....Mikonja je najdraže stvorenje na ovom svijetu i beskrajno sam zahvalna što ga imam...usput,,on je homoseksualac,,,ne voli djevojčice,,jako je drag i raduje se svim životinjama sa svima se sprijatelji,,,,obožavam tog malenog dlakavaca i vodim ga svugdje sa sobom,,,,to je moja malena plimpilica i šminkulica i žvindrlica i sve moje...mješananc je svega i svačega, totalno neproporicionalno stvorenje,,,ali toliko drag da mi je ponekad žao što nije čovjek tako da može i druge ljude činiti sretnima kao što čini mene.... |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Monstrum je napisao/la: ›
rezat pandže, čistit uši, zube,
|
kako i čime mu režeš nokte?
ja imam kući malu macu i na dobrom je putu da mi uništi namještaj a ja se bojim rezati joj nokte da ju ne povrijedim pa bi mi dobro došao koji savjet.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Loona je napisao/la ( Pogledaj post): ›
rezat pandže, čistit uši, zube,
|
kako i čime mu režeš nokte?
ja imam kući malu macu i na dobrom je putu da mi uništi namještaj a ja se bojim rezati joj nokte da ju ne povrijedim pa bi mi dobro došao koji savjet..
|
Običnim škarama, a imaš i u pet shopu kupit baš škare za rezanje pandži, probaj ju naučit dok je mala, prvo ju moraš naučit da ti miruje u krilu, okreneš ju na leđa, mazi ju i tako par puta, shvatit će da joj to predstavlja ugodu i neće se poslje bunit, uzmeš škare u desnu ruku, u lijevu ruku uzmeš macinu capu dok ti ona na leđima leži u krilu i lagano pritisneš ispod jastučića s dva prsta, pandža će izać van, e sad vidiš na pandži točno di je tkivo pod noktom, onak je pandža više roza boje, to ne režeš ni slučajno da je ne povrijediš, a ako prvi put slučajno i odrežeš komad tkiva, boli al ništ strašno, uzmeš malo alkohola i obrišeš, režeš samo tamo gdje je pandža čisto bijela, probaj za početak ju naučit da mirno leži u krilu i da dopusti da joj ti rukom diraš capu i jastučiće, kad to nauči onda rezanje pandže postaje najlakša stvar koja postoji, eto ja svom mačku odrežem pandže za po minute, a probo sam i kod legice njenoj maci i ne da me mačka izgrebala, išo sam krvav, izgreban i uplakan kuć
http://www.catscratching.com/htmls/article.htm |
|
|
|
|
|
Loona
|
hvala na savjetu, mislim da ći jedino imati problema s mirovanjem u krilu.. ta nije mirna ni kad spava.. uf.. zločesta je kao sam vrag..
a koliko često se režu kandže? svaki tjedan? svaka dva tjedna? |
|
|
|
|
Monstrum
|
Loona je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hvala na savjetu, mislim da ći jedino imati problema s mirovanjem u krilu.. ta nije mirna ni kad spava.. uf.. zločesta je kao sam vrag..
a koliko često se režu kandže? svaki tjedan? svaka dva tjedna?
|
Ma jedanput mjesečno il svaka tri tjedna, vidit ćeš kad počne oštrit pandže po namještaju uzmeš i odsjećeš ih, glavna greška kod svih što imaju mace je ta što se ljudi previše igraju s mačkama i onda mačka povezuje ruku sa činom igre, moraš "odgajat" macu tako da ruku povezuje isključivo sa osjetom ugode, znači maženje, hranjenje iz ruke i sl.Pretjerano "zajebavanje" s rukom može izazvati puno više problema nego koristi, naravno da se trebaš igrat s njom, trebaš ju izmorit, nek ispuca energiju, pogotovo ako je kućna mačka, najbolje za to su ti kojekake igračkice, štapovi sa perjem, loptice i sl. |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
evo još jedna životinja iz moje kuće....zove se edo....po edi maajki,,, |
Opis: |
|
Veličina: |
22 KB |
Pogledano: |
55 put(a) |
|
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
Loona
|
ma ima tonu igračaka jer na ruku skače ko luda iako ju ja nikada tome nisam učila jer bi me izgrebala.. luda je skroz, nema mira tri minute. .vrag.. a ima sad 4 mjeseca.. jel moguće da se tjera trenutno? Mijačue po cijeli dan ko luda, a tu je već 2 mjeseca..
No da ne budem off topic, evo slika: |
|
556.75 KB |
50 put(a) |
|
|
490.57 KB |
64 put(a) |
|
|
|
|
|
|
Loona
|
@legice, hoćemi ih pariti? :kes: |
|
|
|
|
Monstrum
|
nevjerujem da se tjera, premlada je |
|
|
|
|
|
Loona
|
nevjerujem da se tjera, premlada je
|
pa i ja to kontam, ali... hm.. ne znam šta joj je da toliko mijauče.. |
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Loona je napisao/la: ›
@legice, hoćemi ih pariti? :kes:
|
ajde de |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
Tuba
Ukupno postova: 245 Lokacija: u shumarku skrivenom... Spol: Žensko
|
ovo e Frida i 20.10. bude imala 2 mj eh i ak neko ima machku i psa,jel ima kakav savjet shta da uchinim da se njih dvoje podnose? |
|
55.85 KB |
47 put(a) |
|
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Tuba je napisao/la ( Pogledaj post): ›
slatkicca:) a zashto jede kena il shta je to vech..?
|
nekakav likonja iz košare mojih klinaca...
he zašto ga jede ,ne jede njega nego ga želi mjenjati za topli sendvič koje smo jeli tog trena, onda donese nešto da se mjenja |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ovo e Frida i 20.10. bude imala 2 mj eh i ak neko ima machku i psa,jel ima kakav savjet shta da uchinim da se njih dvoje podnose?
|
a frida je slatkica ,kako bije ja gnajvila...što je ona labrador i golden?
preslatka je |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
Tuba
Ukupno postova: 245 Lokacija: u shumarku skrivenom... Spol: Žensko
|
ela je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ovo e Frida i 20.10. bude imala 2 mj eh i ak neko ima machku i psa,jel ima kakav savjet shta da uchinim da se njih dvoje podnose?
|
a frida je slatkica ,kako bije ja gnajvila...što je ona labrador i golden?
preslatka je
|
žuti retriver
zahvaljujem na komplimentima u njeno ime
hehe zna diba kak to ide,ucjenjuje vech.pametna cura |
|
|
|
|
|
|
|