Autor |
Poruka |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
ko je uopće organizator, pošto se ta informacija jučer čuvala bolje od topničkih dnevnika ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
maradona Ukupno postova: 47 Spol:  Nebitno
|
Jučer da sam imao kakvu eksplozivnu napravu digao bi sve u pizdu materinu skupa sa mnom.Jebalo vas pivo,red bull votka s energetskim napitkom,garderoba,džepanje na ulazu nismo u nigeriji |
|
|
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
ne znam..nisam gledao ulaznicu... pa jel nije noktua..ili kao već? ja se sjćam kad je Osijek igrao Kup Uefa...20 000 ljudi je ušlo na stadion za 45 min.... uz detaljan pretres... ne znam.. ćalosno je to...
mate bulić, škoro tuc tuc tuc... to su domaći hitovi.. bome..narasla je ta rvacka |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
vesnica Ukupno postova: 177 Spol:  Nebitno

|
Je bila je velika guzva ali veca je bila na domacicama a onoga dj samo davili pusti ovo pa ono mislim da bi poludjela da sam na njegovom mjestu.
Sto se tice mjuza meni je bio dobar ali da su izbacili samo bulica i thonpsona ne ide to uz to
Bilo je veselo cagalo se je ali mi se nismo dugo zadrzavali u satoru.
Otisli smo u Slaviju jer tamo je bila video vecer sto mi se je jako svidjelo pogotovo retro setovi ali bilo je jako puno mladjih cak i maloljetnih pa je izgleda gazda kazao video dj da pocne malo s novijim stvarimo sto se meni nije svidjelo ali tako je to kad gazda kaze
Pratim i te novije stvari i kako sam vidjela nije pustio niti jedan video spot koji se vrti na tv postajama nego je pustao remiksirane verzije sto je jako dobro izgledalo s rnb i rap stvarima
Bio mi je dobar uvod u novu godinu s odbrojavanjem na video platnu i onda set novogodisnjih sto spotova sto u audio verziji.
Situacija je bila podnosljiva do nekih 3 sata dok se klinci nisu ponapijali i teturali po slaviji
Kad je pocelo teturanje popeli smo se na kat i tamo smo malo davili video dj da nap pusta neke stvari sto je u par navrata i napravio
Ozvucenje je bilo dobro
Otisli kuci oko 4 sata
Mkuz audio je bio dobar ali za klasu bolji video
Smetala mi je samo guzva i ono cekanje na ulazu ali mislim da je i bolje cekanje nego da netko pofura neko oruzje ili slicno
Znaci manje guzve
Mislim da je i na ostalim provodima gdje je bilo dosta ljudi bila slicna situacija kako sam cula bilo je preko 1200 ljudi,stvarno je bila guzva
Organizatorima za sljedeci put da malo mane prodaju karata i da odustanu od naplate garderobe a i kad napalcuju neka stvave neku vise ljubazniju osobu
Lijep pozdrav |
|
|
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
btw. ukrali m kišobran..iz čuvanog sektora:-D |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol:  Žensko
|
Pridružujem se prethodim komentarima... ono sinoć je bila katastrofa... BTW da je nova godina skontala sam tek kad su ljudi oko mene počeli se migloljit i gledati na sat, a DJ je bar mogao najaviti odbroavanje i sl. jel na takav način se dočekuje nova godina a ne na onakakv kakav je to bio sinoć slučaj. Najviše mi je smetala ona jebena gužva na ulazu i prenesposobni zaštitari, nakon sat i dvadeset minuta čekanja izašla sam iz reda i sa ekipom otišla na cugu od 1h i vratila se oko pola 12 da bi ko čovijek ušla unutra. I između ostaloga jedva su mi dozvolili da unesem fotić unutra ( !? ) , imam DSLR fotoaparat kojeg nosim sa objektivima i ostalom opremom u torbi i debili na ulazu su mi rekli da s time ne mogu unutra jel mi nisu vjerovali da je to za privatno fotografiranje nego su mislili da slikam za neke novine il ko zna šta... glazba kardinalna, primjerena ortodoksnim seljačinama i njihom radodajnim partnericama... sve u svemu teška katastrofa, nikad više u slaviu. |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje!  |
|
|
 |

|
Pa bilo je odbrojavanje na velikom platnu. Islo je od 10-1 i onda tocno u ponoc su pocele pjesme u kojima se spominje nova godina od kazalista dine dvornika i ostalih izvodjaca,neki su bili spotovi a neki u audio verziji
Nisam bila u satoru tamo ne znam dali je bilo odbrojavanje |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
vesnice, ja mislim (po komentarima ostalih) da ti nisi bila na istom mjestu gdje i ostali  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
dvonogastonoga Ukupno postova: 13 Spol:  Nebitno
|
ne zelim se praviti pametan ali vidim da ljudi pljuju po glazbi kakva je bila.zar nije i bilo najavljivano da ce takvu glazbu pustati?hrvatski trash i ostala sranja? sto je mene automatski odmah odbilo da kupim tamo kartu.na svu srecu izgleda kako citam ostale komentare! |
|
|
|
|
 |
Suncica_DGO
Ukupno postova: 29 Spol:  Žensko
|
Ma komentari su još i dobri kakvo je zapravo bilo.  Najavljivano je da ce bit tamburaški hitovi, a bilo je od cajki, do thompsona, pa do bulića i zvonka bogdana, pa cajka, pa thompson opet i tak u krug..Al ni to mi ne smeta kolko ostatak cirkusa. Ma možemo srat dovjeka, al sad mi dođe da si ruku odrežem što sam pare dala tamo.  |
|
_________________ ...Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ... |
|
|
 |

|
Bila sam ja u slaviji ali malo sam bila u satoru a kad sam bila bile su tamburice,
Veci dio sam bila u slaviji na video partiju sto ponavljam da je bilo dobro ali mi se nisu svidjeli setovi novih stvari ali sve u svemu ok
A cujte sto ljudi sto cudi da nije valjalo nebi ljudi ostali do pola sest do kad mi je legica ostala. |
|
|
|
|
 |
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol:  Žensko
|
Na kakvim si ti drogama bila?? |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje!  |
|
|
 |
ajd3prka Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
proživio sam rat. bio sam na svim mogućim bojištima, i svega sam se nagledao. černobil sam također preživio. e da, i titanic sam uspio preživjeti. u doba tranzicije bio sam nositelj boljitka, i proeuropskih nastojanja u osamostaljenju i integraciji naše slobodne republike POMPIKE u veliku europsku državu. potpisnik sam ženevske konvencije o ljudskim pravima i jedan od glavnih aktera hrvatskog proljeća. ambasador sam dobre volje pri unesco-u i aktivist za spašavanje tropskih i sutropskih šuma južne amerike i jedan od glavnih protagonista za spašavanje sibirskog tigra.
I u svim tim i takovim aktivnostima nismo susreli ovakvu prevaru, laž i otimačinu. ovako nekontrolirano kršenje pravne države kako samo sinoć doživjeli može se mjeriti jedino sa....ne može se mjeriti!!! 180 kn za 2,5 h čekanja u redu, za topli stock i sinalco kolu, te bijelo vino nekontroliranog uzgoja. od hrane mi se najviše dopala podriguša u umaku od piva. došli smo (nas petorica) u 23:15 (jer prije nismo mogli ući) a izašli oko 00:45 (jer više nismo mogli izdržati). sreća u nesreći je što možemo mokriti stojeći.
na kraju i jedna zahvala. naime, kao što znate, kiša je padala a mi stajali smo mokri do kože. haustore zgrade preko puta nam se činio kao savršena solucija. tamo samo stajali neko vrijeme dok nam grlo nije postalo suho. suhoća grla stvarala je u nama jedan nelagodni filing. odlučismo otići do INE i kupiti si Q-pack za cca 1L=20kn. opet smo bili prisiljeni otići do haustora koji nam je pružio ruku kada nam je najviše trebala. stoga....hvala svim stanarima zgrade koji su nam priuštili zaštitu od prirodnih nepogoda, ini koja nam je omogućila nabavku pića, te ponajviše našim roditeljima koji su nam dali dodatni džeparac u slučaju da organizacija zakaže. |
|
|
|
|
 |
dvonogastonoga Ukupno postova: 13 Spol:  Nebitno
|
proživio sam rat. bio sam na svim mogućim bojištima, i svega sam se nagledao. černobil sam također preživio. e da, i titanic sam uspio preživjeti. u doba tranzicije bio sam nositelj boljitka, i proeuropskih nastojanja u osamostaljenju i integraciji naše slobodne republike POMPIKE u veliku europsku državu. potpisnik sam ženevske konvencije o ljudskim pravima i jedan od glavnih aktera hrvatskog proljeća. ambasador sam dobre volje pri unesco-u i aktivist za spašavanje tropskih i sutropskih šuma južne amerike i jedan od glavnih protagonista za spašavanje sibirskog tigra.
I u svim tim i takovim aktivnostima nismo susreli ovakvu prevaru, laž i otimačinu. ovako nekontrolirano kršenje pravne države kako samo sinoć doživjeli može se mjeriti jedino sa....ne može se mjeriti!!! 180 kn za 2,5 h čekanja u redu, za topli stock i sinalco kolu, te bijelo vino nekontroliranog uzgoja. od hrane mi se najviše dopala podriguša u umaku od piva. došli smo (nas petorica) u 23:15 (jer prije nismo mogli ući) a izašli oko 00:45 (jer više nismo mogli izdržati). sreća u nesreći je što možemo mokriti stojeći.
na kraju i jedna zahvala. naime, kao što znate, kiša je padala a mi stajali smo mokri do kože. haustore zgrade preko puta nam se činio kao savršena solucija. tamo samo stajali neko vrijeme dok nam grlo nije postalo suho. suhoća grla stvarala je u nama jedan nelagodni filing. odlučismo otići do INE i kupiti si Q-pack za cca 1L=20kn. opet smo bili prisiljeni otići do haustora koji nam je pružio ruku kada nam je najviše trebala. stoga....hvala svim stanarima zgrade koji su nam priuštili zaštitu od prirodnih nepogoda, ini koja nam je omogućila nabavku pića, te ponajviše našim roditeljima koji su nam dali dodatni džeparac u slučaju da organizacija zakaže.
|
uzas!!  moje saucesce! |
|
|
|
|
 |
blup_00 Ukupno postova: 5 Spol:  Nebitno
|
Svi ste znali da su karte bile rasprodane tjedan dana prijen nove, pa ste mogli očekivat gužvu na ulazu, a detaljno su pretraživali jer je prije 2 godine bilo dojavljeno da je netko ubacivao tabletice i bila je racija. Glazba i piće je bilo sasvim ok, jedino hrana nije bila neka, al nisam došo na novu godinu žderat. Tak da ne serendajte. |
|
|
|
|
 |
 |
|