Autor |
Poruka |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
hulk je napisao/la ( Pogledaj post): ›
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jEB_7hM-ytM&feature=related[/youtube]
pa si vi kontajte kak je bilo...
|
jebote, deda do dede
@tratinčica, isto što si i ti sa svojom paraolimpijadom htio reći.
vidiš kakav je osjećaj kad pročitaš glupost? |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
maniche je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hulk je napisao/la ( Pogledaj post): ›
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jEB_7hM-ytM&feature=related[/youtube]
pa si vi kontajte kak je bilo...
|
jebote, deda do dede
@tratinčica, isto što si i ti sa svojom paraolimpijadom htio reći.
vidiš kakav je osjećaj kad pročitaš glupost?
|
pa ja mislim da svi znaju što sam ja htio reći, al dobro.. ;D |
|
|
|
|
|
Caleb
Ukupno postova: 238 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Hehe 70% su to ljudi van Osijeka mislim na okolna mjesta ... znam nekolicinu ljudi dolazi iz Đakova bas radi te glazbe i piva.. |
|
_________________ Ako si bogat zavide ti, ako si siromašan smiju ti se; zato budi nevidljiv! |
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
Caleb je napisao/la: ›
Hehe 70% su to ljudi van Osijeka mislim na okolna mjesta ... znam nekolicinu ljudi dolazi iz Đakova bas radi te glazbe i piva..
|
ne branim nikog ni ništa al sad ga i ti kenjaš...kak ti znas da je 70% van Osijeka? znas ih ponaosob ili? ja ne vidim nikakva prepoznatljiva obiljezja na glavi, majici, frizuri da bi mogao skuzit tko je odakle..i sam napises znas ih "nekolicinu" i onda da je 70% van Osijeka..ne idu mi te dvije rijeci skupa...ako ste nezadovoljni jednim programom ne morate zbog toga pljuvat i omalovazavat drugi..nisi zadovoljan i okej..cemu pljuvanje... |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
mali od čače je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Hehe 70% su to ljudi van Osijeka mislim na okolna mjesta ... znam nekolicinu ljudi dolazi iz Đakova bas radi te glazbe i piva..
|
ne branim nikog ni ništa al sad ga i ti kenjaš...kak ti znas da je 70% van Osijeka? znas ih ponaosob ili? ja ne vidim nikakva prepoznatljiva obiljezja na glavi, majici, frizuri da bi mogao skuzit tko je odakle..i sam napises znas ih "nekolicinu" i onda da je 70% van Osijeka..ne idu mi te dvije rijeci skupa...ako ste nezadovoljni jednim programom ne morate zbog toga pljuvat i omalovazavat drugi..nisi zadovoljan i okej..cemu pljuvanje...
|
oni koji pljuju, pljuju da se vidi da ima nezadovoljnih. to vaše razmišljanje me podsjeća na ovo tipično stereotipno hrvatsko razmišljanje; nek me gaze i je** u gu**cu a ja ću šutit, nemoj se slučajno buniti ako ti se ne sviđa. nema logike apsolutno ni malo.
ČPB |
|
|
|
|
|
maniche
|
mali od čače je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ne branim nikog ni ništa al sad ga i ti kenjaš...kak ti znas da je 70% van Osijeka? znas ih ponaosob ili? ja ne vidim nikakva prepoznatljiva obiljezja na glavi, majici, frizuri da bi mogao skuzit tko je odakle..i sam napises znas ih "nekolicinu" i onda da je 70% van Osijeka..ne idu mi te dvije rijeci skupa...ako ste nezadovoljni jednim programom ne morate zbog toga pljuvat i omalovazavat drugi..nisi zadovoljan i okej..cemu pljuvanje...
|
Jednostavno je došao do tog podatka..
-ljudi koji slušaju tamburice su zapravo cajkaroši
-cajkaroši su uglavnom seljani i brđani iz okolice osijeka.
-Osijek je urbani grad di 70% ljudi sluša alternativu a ostalih 30% su cajkaroši.
koristeći podatke urbanog i cool statističkog centra, dolazimo do zaključka da je u šatoru toga trenutka bilo tih 30% osječkih cajkaroša i 70% ljudi van osijeka, tj brđana i seljana...i poneki đakovčanin. |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Evo sad ću se i ja buniti.
Ne idem na dane piva jer ne volim tambure i točka. A alternative nema. Nisam protiv tambura, dapače, treba se poštovati lokalna glazba, ali isto tako ne moramo svi to obožavati.
Greška je što ne postoji izbor glazbe, makar samo između rocka i tamburica, ovako je to manifestacija samo za određenu publiku. |
|
|
|
|
|
maniche
|
Postoji UFO, Pannonian, WLM fest, onaj udegas, studentski dani (kak se već zovu) i ako se ne varam još jedan ljetni festival..
pušta se urbana glazba/rock/punk i štatijaznam.
koliko godišnje imamo tamburica? |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
burex Ukupno postova: 149 Spol: Nebitno
|
|
|
|
burex Ukupno postova: 149 Spol: Nebitno
|
Caleb je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Dani prvog hrvatskog piva 2010.
22.srijeda
MAJKE - SHEITANS žu - ALT F4 vu
23.četvrtak
LET3 - WE COME ONE pž - -HUMAN
24.petak
BELFAST FOOD - INSTINKT
25.subota
PSIHOMODO POP - WASTED GENERATION - TATTO
26.nedjelja
VATRA - STAGE sb - ROCK FLOCK pž
27.ponedjeljak
TATTVA BAND (PROMOCIJA 1. ALBUMA "SEVEN YEARS AGO") - THE RED ROOSTERS - NOMEN
28.utorak
GUŽVA U 16-ercu - RAPA NUI (Sarajevo, BiH) - MARGINALAC MARGARIN (Sarajevo, BiH)
29.srijeda
TBF - KANDŽIJA I GOLE ŽENE - TASHA - 3MC-a
30.četvrtak
MARIJAN BAN I DIKTATORI - EVEN STEVEN - PERPETUUM MOBILE
01.petak
URBAN&4 - ROCK & ROLL STAR BAND (ex PASSAGE) - PROBLEMI vk
E TO SU DANI PIVA!
|
to su bili dani piva 2007, i bilo je super jer je bilo u tvrđi |
|
|
|
|
|
duba
Ukupno postova: 23 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
šteta
baš sam se nadala da će doći neki bendovi i da ću napokon nakon ispitnih rokova moći uživati na dobrim koncetima.
nemam ništa protiv tamburica,niti mislim da su jednake cajkama nisu i to je uvreda,ali jako fali onaj šator sa koncertima i zvuci dobre glazbe. mislim da je bilo sasvim ok kad je bilo za svakoga po nešto,ako ti se ne sviđa bend koji taj dan svira odeš na tamburice i obrnuto ovako nemaš izbora. |
|
|
|
|
|
Caleb
Ukupno postova: 238 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ljudi radi se o tome da svi znaju da kad su trajali dani osječkog piva da se tu sviralo rock glazba i narod se naviko na to.. i bila je vec tradicija da neki standardni bedovi dolaze .. neznam koji su onda ljudi vodili to sve al ocito da je doslo do promjena i dosli su neki novi ljudi s novim idejama i sjebali tradiciju na koju su ljudi nauceni ... uskoro cemo uz sve to imati standove s vezovima i bakicama koje ce vrtiti kolo jebiga..
nemam ja nista protiv tamburica al onda su fino mogli napraviti novi imiđ a ne furati se na stari.. da je netko prije 4-5god u satoru i da danas dodje u Osijek ocekivao bi rock a ne narodnu glazbu.. valjda nece i UFO postati narodnjak s bakicama u kolu ijuuuuuuuuuuu ijuuuuuuuuuuuuuuuu haha |
|
_________________ Ako si bogat zavide ti, ako si siromašan smiju ti se; zato budi nevidljiv! |
|
|
|
maniche
|
Da,narod se navikao na rock i sad šatori zjape prazni
pivovara ovako više zaradi, šatori su puniji i osječani imaju priliku 1 tjedan na godinu uživati u tamburicama.
Radi se o tome što spomenem na svakom topicu ovakve teme a to je da ste vi plačipičke koje samo kukaju i ne prihvaćaju ono što ne vole, a ono što im se organizira - uglavnom propadne.
sad je tu vatra jer je ipak ulaz u šator - besplatan!
nabrojao sam ti 6-7 festivala u jednoj godini i sad kukate što ovaj tjedan neće biti rocka..
kužiš, i ja ga slušam ali želim nešto drugačije barem jedan tjedan.
Nemamo tambirice cijele godine..u tvrđi ima možda jedan lokal koji ju pušta..nema se praktički di slušati tamburica.
i šta sad ima veze kako su prije dani piva izgledali?
stvari se mjenjaju, uostalom pivovara ima pravo organizirati kako god želi,to su njihovi dani i to što su povezali naše pivo i tamburicu, odličan je potez.
Što će na danima osječkog piva majmuni iz rijeke s ružama u guzicama? |
|
|
|
|
|
|
|