Autor |
Poruka |
Inertia Ukupno postova: 236 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Činjenica je da je 90% ljudi u toj "zlatnoj eri" Os EDM scene danas na narodnjacima.
S obzirom da onu prvu fazu o kojoj avangarde priča nisam doživio u potpunosti, bio sam aktivni sudionik ove druge.
To je bilo vrijeme kada su se naveliko dilali Umekovi setovi, kada su curice maltene imale kanzyanove postere iznad kreveta hehe.
Tada je znala ekipa od nas 20 ići na partije. Od nas 20 ostalo nas je troje koji idemo na partije. Par ih se poudavalo i poženilo dok ostatak svakog vikenda mjenja žarulje u Q Clubu-u. |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
Inertia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Činjenica je da je 90% ljudi u toj "zlatnoj eri" Os EDM scene danas na narodnjacima.
S obzirom da onu prvu fazu o kojoj avangarde priča nisam doživio u potpunosti, bio sam aktivni sudionik ove druge.
To je bilo vrijeme kada su se naveliko dilali Umekovi setovi, kada su curice maltene imale kanzyanove postere iznad kreveta hehe.
Tada je znala ekipa od nas 20 ići na partije. Od nas 20 ostalo nas je troje koji idemo na partije. Par ih se poudavalo i poženilo dok ostatak svakog vikenda mjenja žarulje u Q Clubu-u.
|
upravo o tome i pričam, hehe |
|
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
justice je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a dobro @avantgard ti si jedan od onih 20% koji se zajebao,he he...
|
Zajebao u kojem smislu?
Btw mslim da bivsi partijaneri nisu samo zrtve narodnjaka, da se ne lazemo. Znam jako puno ljudi koji jednostavno ne zive vise u Osijeku. Opet ima dosta ljudi iz te zlatne ere koji su debelo presli tridesetu, pozenili se, poudavali, imaju djecu i zive drugacijim zivotom. Sto je naravno potpuno razumljivo. Na cajkama su zavrsile uglavnom tada mladje generacije. Od ovih koji tu vise ne zive, znam ih barem 10 koji su u Londonu! A sad zamisli koliko oh je jos negdje dalje. Ne moramo daleko, eo u Zagrebu!? Problem je nastao kad vise nismo imali tu kriticnu masu ljudi medju mladjim generacijama, a onda se to sve rasulo ko kula od karata. Weeeeeeee, nego , trebali bi mi negdje na pivo i zapjevat techno hahaha |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
avantgarde je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a dobro @avantgard ti si jedan od onih 20% koji se zajebao,he he...
|
Weeeeeeee, nego , trebali bi mi negdje na pivo i zapjevat techno hahaha
|
point najntinajn, point najntinajn pevajjjjj xD haha xD |
|
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
@tratinčice jebo te youtube,al evo donekle dokaz da nisi u pravu-http://www.google.hr/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&ved=0CAwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FKid_Cudi&ei=lnJHS8mUFIiangPz4PzDCA&usg=AFQjCNEMGxQwsK9DDxAZuEt41fq6zdjCRg&sig2=UlM3dL0_YORZW2kC2K2PBg
@avantgard ma ja se samo zajebavam,
kao što sam i ja rekao,od partijanera prije 00 nitko nije završio na cajkama,za ove mlađe nemam pojma...
ajmo sad svi zajedno-TEČNO,TEČNO... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
justice
|
šta je ovo ispalo od wikipedie,a ništ tratinčice odi na njegove stranice pa vidi šta čovjek kaže sam za sebe |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
emem
Ukupno postova: 34 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Nije mi jasno samo tko je 1990 - cca 1994. išao na party-e kad je bilo ratno i posljeratno stanje, mislim da je malo tih party-anera ili su to oni koji su došli natrag iz "bijelog svijeta", ali definitivno ste u pravu za zlatnu eru, samo eto ja isto tako ne posjećujem narodnjačke klubove jer sam protiv toga iz dna duše i uvijek ću tako misliti!!!
Jednostavno party-i mi fale jako, ajde droga je nus, jer nisu svi uvijek imali novaca jer ni tad droga nije bila jeftina kao danas niti se je dijelila, kako bi naši rekli: pazi da ti neko ne stavi drogu u piće ali činjenica je ta da ljudi koji su bili na party-ima jednostavno su odisali drugačijim duhom, nije bilo tučnjava niti svađa, rezanja vena, razbijanja i agresiva je bila totalno out, već čaga do jutra bilo uz drogu ili bez droge to je ovisilo od pojedinca do pojedinca |
|
_________________ Narodnjaci ne idu u mp3, nego u 3pm ! |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
1994. tadašnji American Bar (danas Cocktail bar) prvi pravi party u gradu Osijeku Tehnopolis. Bilo jako dobro. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
cane je napisao/la: ›
1994. tadašnji American Bar (danas Cocktail bar) prvi pravi party u gradu Osijeku Tehnopolis. Bilo jako dobro.
|
Šteta što se posljednjih godina može čuti samo ''Votka i džin''...i to ne moraš ni ući, već čuješ na kilometar... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
U duhu rejva i zajebancije eo vam nova "zika" u starom ruhu
Maestro Hawtin sa ekserom ili bez, tako svejedno... preporuka je pogledati cijeli video
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mL6BG9rdIyU[/youtube] |
|
|
|
|
|
emem
|
cane je napisao/la: ›
1994. tadašnji American Bar (danas Cocktail bar) prvi pravi party u gradu Osijeku Tehnopolis. Bilo jako dobro.
|
Pošto nema edit mogućnosti nema vraćanja godina, htjedoh napisati cca 1993., al dobro, razumijemo se, i eto o tome razmišljah kada je točno bio prvi party i gdje?! Znači 1993. je početak "revolucije" et bilo je to davno, ali vremena nezaboravna!!! |
|
|
|
|
emem
|
avantgarde je napisao/la: ›
U duhu rejva i zajebancije eo vam nova "zika" u starom ruhu
Maestro Hawtin sa ekserom ili bez, tako svejedno... preporuka je pogledati cijeli video
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mL6BG9rdIyU[/youtube]
|
Preeedobro i opako za 5:51 jutarnji sat !!! |
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
šta je ovo ispalo od wikipedie,a ništ tratinčice odi na njegove stranice pa vidi šta čovjek kaže sam za sebe
|
ja nisam očekivao da ćeš ti bit čovjek koji će gledat po wikipediji.
on je reper al isto tako ima stvari koji su elektronika i suradnja s ljudima i klinci ga zbog tog puše i puše te njegove stvari, ne hip-hop. kod nas vjerovatno 90 % klinaca ni ne zna da je on reper. |
|
|
|
|
|
justice
|
zla_tratinčica je napisao/la: ›
šta je ovo ispalo od wikipedie,a ništ tratinčice odi na njegove stranice pa vidi šta čovjek kaže sam za sebe
|
ja nisam očekivao da ćeš ti bit čovjek koji će gledat po wikipediji.
on je reper al isto tako ima stvari koji su elektronika i suradnja s ljudima i klinci ga zbog tog puše i puše te njegove stvari, ne hip-hop. kod nas vjerovatno 90 % klinaca ni ne zna da je on reper.
|
e sad ga sernjaš,pa ne gledam ja po wikipediji ali kak drugačije da dam dokaz gdje piše kakvu mjuzu radi,baš me briga što 90% ljudi ne zna,ja znam jer sam preslušao album i znam kakav mjuz radi |
|
|
|
|
starfucker085
Ukupno postova: 76 Spol: Muško
|
emem je napisao/la: ›
Nije mi jasno samo tko je 1990 - cca 1994. išao na party-e kad je bilo ratno i posljeratno stanje, mislim da je malo tih party-anera ili su to oni koji su došli natrag iz "bijelog svijeta", ali definitivno ste u pravu za zlatnu eru, samo eto ja isto tako ne posjećujem narodnjačke klubove jer sam protiv toga iz dna duše i uvijek ću tako misliti!!!
Jednostavno party-i mi fale jako, ajde droga je nus, jer nisu svi uvijek imali novaca jer ni tad droga nije bila jeftina kao danas niti se je dijelila, kako bi naši rekli: pazi da ti neko ne stavi drogu u piće ali činjenica je ta da ljudi koji su bili na party-ima jednostavno su odisali drugačijim duhom, nije bilo tučnjava niti svađa, rezanja vena, razbijanja i agresiva je bila totalno out, već čaga do jutra bilo uz drogu ili bez droge to je ovisilo od pojedinca do pojedinca
|
meni isto mama još dan danas govori kad se ide partijat da pazim da mi neko ne ubaci "đojint" u cugu |
|
|
|
|
|
|
|