Ovo sam prvobitno objavio na FACE dok We Love Music nisu obrisali komentar, a tekst je glasio:
Evo ovako, gdje da počnem, sada je pola pet u jutro na novu 2011. godinu, i vjerovatno si mislite koji idiot sada sjedi i piše za računalom, e pa ja! I pišem iz slijedećeg razloga, pišem zato što drugo ništa nemogu, osim uzti pištolj u ruke i nekog upucati u glavu, a to nebi išlo. Jednostavno sam isfrustriran i bijesan, a malo i pripit tako da nezamjerajte greške u pravopisu i sl.
Krenimo od početka, kronološki, tako bi bilo najpreglednije. Vratimo se prvo u prošlu proslavu nove 2010. godine u Esseker centru u organizacije "We Love Music" koja je bila čista petica, možda koji nedostatak ali sveukupno čista i solidna petica, oduševlilo me, svaka čast. I sada se vratimo na ovu tek završenu proslavu nove 2011. godine u Gradskom Vrtu u organizaiju "We Love Crap" (dobro sam napisao nije tipfeler), zašto Crap se pitate, e pa ostanite sa mnom još malo. Pa krenimo, ide ovako, krečemo od prošlogodišnje čiste petice (5), u 21.40h društvo me kupi s autom i za deset minuta dolazimo do dvorane, parkirali i lagano se približavamo ulazu a ono na naše zaprepaštenje gužva od dvjestotinjak ili više ljudi, tj. promrzlih duša jer nezaboravimo vani je -7 stupnjeva, čeka na ulaz, a ta velika masa ljudi čeka i smrzava se jer organizator je predvidio samo jedan jedini ulaz, na jedna mala vrata, tako da se masa ljudi naguravala nebi li ušla, meni je tebalo najmanje pola sata na ulaz, to znači već je 22.25h otprilike. I sada dajem jedam minus (-1) sada je ukupni dojam četri (4) ,dok promatram ljude unutra na toplom kako jedu i piju. Slijedeča stvar je napokon upad, gdje je garderoba? nigdje nepiše, strelice ili slično, no našli smo i to, kad ono čudo, i tamo gužva, sva ona hrpa i masa ljudi sa ulaza ide i jakne ostaviti, to se podrazumijeva. No što biste rekli da sam i tamo čekao doslovno pola sata najmanje. I kao što sam rekao gužva je nenormalna i svi se guraju, i dok lagano, pužovom brzinom približavam se pultu za garderobe tlak mi skočio, bijesan sam, kao bik kad vidi crevno, želim ubiti nekoga, osakatiti ga jako (po mogučnosti organizatora) jer na garderobi rade tri cure, jedna piše brojeve i uzima pare a dvije se nekako muče dok slažu jakne, one od metar i žilet a vješalice na visini od 2m, pa se one muče, a o brzini da negovorim, znači to je tri cure na 1000 ljudi. I jedva dođem na red, platim pare za jakne, dobijem broj i čekam da mi uzmu jakne kad ono, krc, lom, i čuđenje ljudi, raspale se garderobe, Vi sad mislite šta se raspalo, o čemu govorim, e pa o ovome, garderobu je netko sakucao od štafli (letve) na koje je nakucao hrpu čavala (tj. vješalice?!), a zašto se srušilo, pa zato što su turbo brze cure to slagale redom, znači na jednu stranu, pa se sve prevagnulo, puklo i složilo na pod, a ja u čuđenju to promatram jer sad sad sam trebao predat jakne, ali ništa od toga, DAJ MI PARE NAZAD, rekao sam curi odmah, pogledala me uplašeno ona , uzeo pare i otišao ljut osatviti jakne u auto!!! Sada je to još jedan minus, sada je to ukupno (3) trojka. Ljut i još bijesniji odlazim do jela, nešto pojesti, napominjem sada je već 23.15h, a ja ni piće popio. Dolazim do stolova a kad ono podgrijana jela, a ono sve same tjestenine sa sirom i sl., deset posuda s tijestom, i par posuda sarme, pa što je to?! Koji racku, sad sam još bijesniji!!! Ništa mesa, ništa narezanog kao prošli put, koma, pa kolko dođe da se kupi tijesto i komad sira pa da se ugrije, mislim i to se netko namučio, i to je ok jelo, ali WTF, je.. tijesto na sto načina!!! Ovo je još jedan minus, znači ukupno (2) dvojka. Sad sam bijesan još uvijek i hitno trebam piće! I tako prošla ponoć, malo mi se podiglo raspoloženje, pijemo lagano i tako, probamo se oraspoložit od sveopćeg košmara. Idem do šanka kad ono još jedan racku, nestalo pića! Nema piva više, nema ovog, nema onog, ima soka i vode i neke žeste! Ljudi pa 1.00h je ujutro a oni ostaju bez cuge WTF!!!! Ovo je još jedan minus, to je sad (1) jedinica!!!
Da ne spominje veliku gužvu svukuda, gužve u WC-ima, ljudi rigaju doslovno na sve strane, cure padaju i valjaju se pijane po podovima, sve prljavo, užas, podovi mokri, tanjuri , prazne boce i čaše posvuda, užas, mogu bacit cipele! Nitko nekupi smeče, prazne boce i slično, pa što je to! SEXY & GLAM, ma to je više SHIT & CRAP!! Računajte malo oko 1500 ljudi najmanje puta 170kn po osobi najmanje (to nisu vip i one skuplje karte) izađe ih 255.000 kuna! Ovo možemo nazvati čistom pljačkom, jer ukupni dojam je 1 (ima još toga ali neda mi se više pisati) a ostaje mi samo gorke sječanje i blijedaslika prošlogodišnje zabave, kojoj ova nije ni do koljena, i zato pozivam Sve da bojkotiraju "We Love Crap", ovaj mislim "We Love Music" organizaciju jer to je hrpa kretena i lopova, sretno im bilo ali mene više neće vidjeti, niti dobiti podršku, dao Bog da im djeca hodala unatrag!!! Pozdrav i Laku noć! |