Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dvorana Gradski vrt: Doček nove godine 2011. [We Love Music]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
darby_crash

Ukupno postova: 29
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.01.2011. 20:35 
Naslov: Bad ! Re: Dvorana Gradski vrt: Doček nove godine 2011. [We Love Music]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

help je napisao/la (Pogledaj post): › evo ove (prošle) godine sam se dvoumio gdje bih išao, i konačno odlučio u danji čas.. "sexy & glam" party.. ne mogu da ne iskomentiram ovo i popratne stvari..

proslava u gradskom vrtu je po meni bio totalni promašaj..prvo, čekanje na ulazu (do 30-40min) je bilo izluđujuće, ljudi vani čekaju na zimčugi, sablažnjavaju se, dok unutra rade 2 lika koji kidaju karte i lupaju žig.. da to nije mogli ići brže stvarno ne razumijem.. drugo, za garderobu sam morao čekati i duže vremena i ona se naplaćivala (što nigdje nije spomenuto da će tako biti) i to 10kn za svaku jaknu.. tamo su bile zadužene 2 cure od kojih ti jedna zapisuje broj na papirić, a kad ga dobiješ moraš se provuć do druge cure da joj predaš jakne...šou..i taman kad sam došao na red pukne im ta drvena kvazi garderoba pod teretom jakni i sve popada na pod.. treće, poslije 1 sat, ne znam dal je ljudima bilo svejedno šta piju ili ne, ali osim viski kole i redbull votke, točnije sinalco votke, nema ničeg drugog za popiti..NEMA Shocked "neograničene" hrane je također nestalo, ne znam točno kad, ali ne puno vremena od ponoći..tjestenina, gužvare, makovnjače, sladoled u škrinji su bili pretpostavljeni za samoposluživanje, a sastrane je ostavljen plastični pribor, tanjure itd. za korištenje.. tu su barem mogle radit 1-2 osobe koji bi to malo regulirali ili posluživali, jer je nastao takav nered da mi se smučilo nešto probat pojest..koliko sam vidio bio je samo jedan duži šank za cugu smješten uz staklo dvorane, a nereda ajme.. konobari su posluživali u roku 5min sve i to je oke, ali bilo je teško probit se do cuge.. ostalo, sklizavica u predvorju, redovi u wc-ima, nemaš uopće mjesta za sjest (osim par stolica koje su valjd izvukli iz vip dijela), a after party (također nije nigdje ni spomenut) se navodno održavao u bastionu na koji nisam ni išao, neki pirotehnički show i šampanjac se spominju, kontam da sam to prozujao (ili sam u krivu?)...dakle preloše..glazba je bila u redu iako nije moj stil, al to je nebitno.. dakle, na preko 1000 ljudi, koliko mislim da je bilo i za ovih 250kn što sam dao za ulaznicu organizacija (izuzev glazbe) je bila ispod svakog nivoa.. ko god da je organizirao ovo ne sumnjam da se jako fino opario, a ja zaključujem da više nikom ne dajem pare za organizirane dočeke.. btw taxi cammeo nula bodova.. totalno je zakazao, nitko se ne javlja, telefon samo zvoni tak da smo legica i ja išli pjehe do tvrđe u jer nema ništa ljepše od šetnje po trpimirovoj u 5 ujutro po totalnoj šljivi.. kad smo kameovce napokon uhvatili u tvrđi tražili su nam 50kn za prijevoz do centra grada.. naravno da smo propješačili

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Gargamelka
Ukupno postova: 29
Post Postano: 01.01.2011. 20:36 
Naslov:  

EVO MOJ KOMENTAR KOJI JE OBRISAN SA SLUŽBENE WE LOVE MUSIC FACEBOOK STRANICE JER IH OČITO NE ZANIMAJU DOŽIVLJAJI, A JOŠ MANJE KRITIKE

Sram vas bilo! Sexy & Glam? Priredili ste doček za svinje, a ne ljude. 1000 ljudi na jedna krila od vrata, na ULAZU nadrkani konji, GARDEROBA se srušila, PIVO nestalo odmah iza ponoći, ODBROJAVANJE zakasnilo pa smo dočekali novu negdje u 00.02., ništa od konfeta, najavljivanih "sound i light showa, pirotehničkih naprava, hrane i pića u neograničenim količinama".
Koje hrane? Stol od 6 metara na 1000 ljudi, a pokraj stola hrpa smeća visoka 1,5 m od plastičnih tanjura i vilica, mini šank, bez stolova za odložiti prekrasne limenke i plastične čaše, nikakva dekoracija, nikakav stil ni otmjenost, kao loša balkanska disco zabava.
Sram vas bilo još jednom. Sad ste me pokrali i nikad više neću vjerovati vašim organizacijama jer ste i vi samo još jedna ekipa koja je spremna žrtvovati ukazano povjerenje i rating koji ste imali zbog fantastičnog dočeka 2010., a radi čega? Nadam se da ćete uživati u mojim novcima jer su to poslijednji koji ćete dobiti.
Očekujte moj račun za čišćenje cipela koje baš i nisu više iskoristive pa biste mi mogli kupiti i nove, nema veze ako budu za 200 kn, taman da vratim uloženo.

Pljuc.

chosen

Ukupno postova: 587
Zabranjen pristup
Post Postano: 01.01.2011. 20:46 
Naslov:  

prvo i osnovno ovo brisanje negativnih komentara sa njihove stranice i ostavljanje pozitivnih govori i više nego dovoljno osijek031.com smile osjećaj nove godine je bio kao da sam slavio u nekome svinjcu, da nije bilo VIP mislim da bih se ubio osijek031.com smile svaki put kad sam prolazio pored jedino što sam vidio su ispovraćani prolazi,sranja,nema alkohola,ma užas...ulaz 1 sat sam čekao jel kreteni su otvorili 1 vrata na 1000 ljudi...
ovo je najgora organizacija koju sam vidio u dugo i da nije bilo vip (hvalim te da sam uspio to dobiti) uzeo bih pištolj i pucao nekome u glavu osijek031.com smile sramota.od uzala,organizacije,odbrojavanja,održavanja,higijene,hrane,pića kojeg vani nije ni bilo...

i još brisanje svih komentara koje su pritužbe.
wlm kraljevi ste mislim da ste jedno 50% ljudi izgubili sa ovim postupcima...nikakvo čudo što vam propadaju festivali i partiji ako se ovako ponašate i organizirate stvari...

soulrelic
Ukupno postova: 54
Post Postano: 01.01.2011. 21:16 
Naslov:  

i moj komentar koji je bio konstruktivna kritika je obrisan sa njihove fb stranice, sramota, ali to dovoljno govori o njima

ivan1602
Ukupno postova: 38
Spol: Muško Muško
Post Postano: 01.01.2011. 21:55 
Naslov:  

ma lopovi usrani šta drugo reć

Ukupno postova: 587
Zabranjen pristup
Post Postano: 01.01.2011. 22:07 
Naslov:  

al priznajem vip je bio do jaja ^^ cuge u vip je bilo neograničeno i apslutno sve što hoćeš je uvijek bilo osijek031.com smile dj je bio predobar mjesta za sjesti je bilo i više ^^ nikakvih sranja ma vip je zakon ^^ šteta što nisu kompletni party napravili kao vip zonu :\

orion
Ukupno postova: 12
Post Postano: 01.01.2011. 22:48 
Naslov:  

ma joj, cekanje, guzvanje katastrofa. e al su me cure u wcu nasmijale jer su padale ko kruske i kidale noge, sori Razz
i naravno da sam isla pišati van iza auta ko neki pas ostavljala svoje oznake tamo Razz
hrana iju, tanjuri iju, pod iju.
sto se tice cuge, mi kao ekipa smo odmah narucili duplo ili troduplo sto pijemo i nismo se vise vracali za sankom da nepravimo guzvu. nemos reci da nije bilo vise cuge bokte pripremili su cuge ko da je neki djecji rodjendan za 50uzvanika. Razz
uf, misla sam da sam jedina sto se tice taxija. kako god da bilo, lijepo su se oparili, next time cu slaviti u zadru kod ekipe, pit cu socijalno vino i kolu i pivo i jos socijalniji kruskovac i bit ce bolje.
sretno svima.

Dovla Šex

Ukupno postova: 165
Post Postano: 01.01.2011. 23:45 
Naslov:  Re: Dvorana Gradski vrt: Doček nove godine 2011. [We Love Music]

Ovo je najgori doček Nove Godine u mom životu, može vas biti stid i sram...gledali ste isključivo kako oderati jadne ljude i staviti lovu sebi u đep, a mlade koji su vam ukazali povjerenje ste doslovno tretirali kao stoku. Sramota, nikad me više WLM neće vidjeti ni na jednom koncertu a da novu godinu ni ne spominjem.
Ali od svih, zapravo najvise krivim samu sebe jer kad vidim ko stoji iza udruge WLM drugo nisam mogla ni očekivati...eto decki, uzivajte u svojoj lakoj zaradi još ovaj put, jer sigurn sam da moje povjerenje vise nikad za nista necete dobit!

Miguell
Ukupno postova: 1
Post Postano: 02.01.2011. 0:13 
Naslov:  Re: Dvorana Gradski vrt: Doček nove godine 2011. [We Love Music]

Ovo sam prvobitno objavio na FACE dok We Love Music nisu obrisali komentar, a tekst je glasio:
Evo ovako, gdje da počnem, sada je pola pet u jutro na novu 2011. godinu, i vjerovatno si mislite koji idiot sada sjedi i piše za računalom, e pa ja! I pišem iz slijedećeg razloga, pišem zato što drugo ništa nemogu, osim uzti pištolj u ruke i nekog upucati u glavu, a to nebi išlo. Jednostavno sam isfrustriran i bijesan, a malo i pripit tako da nezamjerajte greške u pravopisu i sl.
Krenimo od početka, kronološki, tako bi bilo najpreglednije. Vratimo se prvo u prošlu proslavu nove 2010. godine u Esseker centru u organizacije "We Love Music" koja je bila čista petica, možda koji nedostatak ali sveukupno čista i solidna petica, oduševlilo me, svaka čast. I sada se vratimo na ovu tek završenu proslavu nove 2011. godine u Gradskom Vrtu u organizaiju "We Love Crap" (dobro sam napisao nije tipfeler), zašto Crap se pitate, e pa ostanite sa mnom još malo. Pa krenimo, ide ovako, krečemo od prošlogodišnje čiste petice (5), u 21.40h društvo me kupi s autom i za deset minuta dolazimo do dvorane, parkirali i lagano se približavamo ulazu a ono na naše zaprepaštenje gužva od dvjestotinjak ili više ljudi, tj. promrzlih duša jer nezaboravimo vani je -7 stupnjeva, čeka na ulaz, a ta velika masa ljudi čeka i smrzava se jer organizator je predvidio samo jedan jedini ulaz, na jedna mala vrata, tako da se masa ljudi naguravala nebi li ušla, meni je tebalo najmanje pola sata na ulaz, to znači već je 22.25h otprilike. I sada dajem jedam minus (-1) sada je ukupni dojam četri (4) ,dok promatram ljude unutra na toplom kako jedu i piju. Slijedeča stvar je napokon upad, gdje je garderoba? nigdje nepiše, strelice ili slično, no našli smo i to, kad ono čudo, i tamo gužva, sva ona hrpa i masa ljudi sa ulaza ide i jakne ostaviti, to se podrazumijeva. No što biste rekli da sam i tamo čekao doslovno pola sata najmanje. I kao što sam rekao gužva je nenormalna i svi se guraju, i dok lagano, pužovom brzinom približavam se pultu za garderobe tlak mi skočio, bijesan sam, kao bik kad vidi crevno, želim ubiti nekoga, osakatiti ga jako (po mogučnosti organizatora) jer na garderobi rade tri cure, jedna piše brojeve i uzima pare a dvije se nekako muče dok slažu jakne, one od metar i žilet a vješalice na visini od 2m, pa se one muče, a o brzini da negovorim, znači to je tri cure na 1000 ljudi. I jedva dođem na red, platim pare za jakne, dobijem broj i čekam da mi uzmu jakne kad ono, krc, lom, i čuđenje ljudi, raspale se garderobe, Vi sad mislite šta se raspalo, o čemu govorim, e pa o ovome, garderobu je netko sakucao od štafli (letve) na koje je nakucao hrpu čavala (tj. vješalice?!), a zašto se srušilo, pa zato što su turbo brze cure to slagale redom, znači na jednu stranu, pa se sve prevagnulo, puklo i složilo na pod, a ja u čuđenju to promatram jer sad sad sam trebao predat jakne, ali ništa od toga, DAJ MI PARE NAZAD, rekao sam curi odmah, pogledala me uplašeno ona , uzeo pare i otišao ljut osatviti jakne u auto!!! Sada je to još jedan minus, sada je to ukupno (3) trojka. Ljut i još bijesniji odlazim do jela, nešto pojesti, napominjem sada je već 23.15h, a ja ni piće popio. Dolazim do stolova a kad ono podgrijana jela, a ono sve same tjestenine sa sirom i sl., deset posuda s tijestom, i par posuda sarme, pa što je to?! Koji racku, sad sam još bijesniji!!! Ništa mesa, ništa narezanog kao prošli put, koma, pa kolko dođe da se kupi tijesto i komad sira pa da se ugrije, mislim i to se netko namučio, i to je ok jelo, ali WTF, je.. tijesto na sto načina!!! Ovo je još jedan minus, znači ukupno (2) dvojka. Sad sam bijesan još uvijek i hitno trebam piće! I tako prošla ponoć, malo mi se podiglo raspoloženje, pijemo lagano i tako, probamo se oraspoložit od sveopćeg košmara. Idem do šanka kad ono još jedan racku, nestalo pića! Nema piva više, nema ovog, nema onog, ima soka i vode i neke žeste! Ljudi pa 1.00h je ujutro a oni ostaju bez cuge WTF!!!! Ovo je još jedan minus, to je sad (1) jedinica!!!
Da ne spominje veliku gužvu svukuda, gužve u WC-ima, ljudi rigaju doslovno na sve strane, cure padaju i valjaju se pijane po podovima, sve prljavo, užas, podovi mokri, tanjuri , prazne boce i čaše posvuda, užas, mogu bacit cipele! Nitko nekupi smeče, prazne boce i slično, pa što je to! SEXY & GLAM, ma to je više SHIT & CRAP!! Računajte malo oko 1500 ljudi najmanje puta 170kn po osobi najmanje (to nisu vip i one skuplje karte) izađe ih 255.000 kuna! Ovo možemo nazvati čistom pljačkom, jer ukupni dojam je 1 (ima još toga ali neda mi se više pisati) a ostaje mi samo gorke sječanje i blijedaslika prošlogodišnje zabave, kojoj ova nije ni do koljena, i zato pozivam Sve da bojkotiraju "We Love Crap", ovaj mislim "We Love Music" organizaciju jer to je hrpa kretena i lopova, sretno im bilo ali mene više neće vidjeti, niti dobiti podršku, dao Bog da im djeca hodala unatrag!!! Pozdrav i Laku noć!

caky

Ukupno postova: 6
Post Postano: 02.01.2011. 1:25 
Naslov:  

Niste vi bili u Esseker Centru... da vidite što znači koma organizacija ... plače mi se...

Evil Poodingh

Ukupno postova: 2517
Post Postano: 02.01.2011. 3:04 
Naslov:  

Ja ne kužim...

Prošle godine svi hvalili taj doček...

Sada se ta ekipa raspala, te je drugi dio ekipe napravio doček u Essekeru, i za oba kažu da je bila loša organizacija. Ne znam, jesu to ljudi koji su ošli našli nove ljude puno manje sposobne od ovih bez kojih su ostali ili u cemu je problem...

Ukupno postova: 2517
Post Postano: 02.01.2011. 3:05 
Naslov:  

A još su mi gora ova podbadanja sa "1 post nickovima", sa jedne i sa druge strane, kako je onaj drugi party bio odvratan. Ljudi moji, bolje nastavite raditi skupa, išlo vam je odlicno...

Ukupno postova: 61
Post Postano: 02.01.2011. 10:38 
Naslov:  

Evil Poodingh je napisao/la (Pogledaj post): › Ja ne kužim...

Prošle godine svi hvalili taj doček...

Sada se ta ekipa raspala, te je drugi dio ekipe napravio doček u Essekeru, i za oba kažu da je bila loša organizacija. Ne znam, jesu to ljudi koji su ošli našli nove ljude puno manje sposobne od ovih bez kojih su ostali ili u cemu je problem...

a znaš kak je...svi se pomamili za parama Rolling Eyes

ilordan

Ukupno postova: 32
Post Postano: 02.01.2011. 11:55 
Naslov:  

evo da i ja dodam komentar koji... meni je bilo dobro jer sam imao dobruuu ekipu i nisam imao previše pameti i došao sam u 8 sati pa si zeuzeo stol itd itd( kad sam kupovao kartu rekli su da dođem u 8 da si zauzme ako želim stol ) i čekati j... sat vremena da uđem ( čitaj smrzo sam se ko jebena pička a da nepričam kako mi je curi bilo )... cuge je bilo dosta a i kad je ponestalo žestokog pića ovi iz vip-a su mi iznjeli tako da sam se snašao Razz ... hrane je bilo prvi maks 2 sata tako da tko je usao u 11 sati taj nije imao šta jesti... a stanje unutra kako je bilo da nepričam, od skliskog poda do wc koji je ja mislim uništen jebeno ( slavine isčupane itd itd ) .... zaštitara je bilo ko šuge a niti jednog nije stavio ispred wc-a da pazi šta rade određeni manijaci u wc al dobro to nije moj problem xDDD ... ja sam se zabavio, pojeo sam koliko sam mogao itd ali sve to zato jer sam ušao prvi unutra ali žalim jadne ljudi koji su došli u 9 sati Sad ... mislim da su oni popizdili i jebali im mater što su platili 200kn da se smrznu ko pičke čekajući ulazak ... eto... nekima je bilo dobro nekima loše al sveukupna ocjena je slaba

Ukupno postova: 76
Post Postano: 02.01.2011. 12:50 
Naslov:  

Hehe.... nekak kontam da se ni vi u gradskom vrtu niste bas usrecili Very HappyVery Happy

Za utjehu ni u Essekeru nije bilo bolje gdje su vladali isti problemi: cekanje 45 min na cca minus pingvin, garderoba na koju se jos duze ceka i bezobrazno naplacuje, klope i vecine cuge nestalo do ponoci....

ocito da su se organizatori dobro oparili na racun toga sto su raji upropastili najludju noc u godini...

zalosna hrvatska stvarnost balkanskog mentaliteta

Skoči u forum: