Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Zbog radova GPP preusmjerava trasu autobusne linije A2: Ul. Hrvatske Republike – Retfala

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 67371
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.06.2024. 9:48 
Naslov:  Zbog radova GPP preusmjerava trasu autobusne linije A2: Ul. Hrvatske Republike – Retfala
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Od srijede, 19. lipnja 2024. godine u sklopu radova na sanaciji kanalizacijskog kolektora koje izvodi tvrtka Vodovod Osijek d.o.o., za promet će se zatvoriti dio Kolodvorske ulice, na dionici od Prenjske do Kozjačke ulice.

Zbog toga je GPP d.o.o. Osijek u obvezi preusmjeriti trasu autobusne linije A2: Ul. Hrvatske Republike – Retfala prema sljedećem:

iz smjera Ul. Hrvatske Republike prema Retfali prometuje se obilazno, iz Gundulićeve ul. – desno u Kanižlićevu ul. – lijevo Ulica J.J. Strossmayera – lijevo u Svilajsku ulicu i dalje po trasi linije sve do TC „Portanova“
iz smjera Retfale prema Ulici Hrvatske Republike prometuje se istom trasom: iz Svilajske ulice – desno Ulica J.J. Strossmayera – desno u Kanižlićevu ulicu – lijevo u Gundulićevu ulicu i dalje po trasi linije.

U oba smjera na predmetnoj liniji se ukidaju 3 para autobusnih stajališta: Jahorinska ul. sjever i jug, Psunjska ul. sjever i jug te Kolodvorska ul. istok i zapad te se umjesto njih uvode zamjenska stajališta: Ružina ul. i Ul. A. Kanižlića, Kolodvorska ul. sjever i jug u Strossmayerovoj ulici i Svilajska ul. sjever i jug u Strossmayerovoj ulici.

Ovakva regulacija je privremena, do završetka planiranih radova u ovoj fazi radova, ili do nove obavijesti.

Mole se putnici za razumijevanje.

[klik za uvećanje]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: