Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



GISKO: Izložba ručno pletenih radova "Pletenje"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66080
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.05.2024. 11:42 
Naslov:  GISKO: Izložba ručno pletenih radova "Pletenje"
Od 09.05.2024. 16:00 do 31.05.2024. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Tijekom svibnja i lipnja, u Ogranku Industrijska četvrt Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, može se pogledati izložba ručno pletenih radova autora skupine "Pletenje Bosutsko" pod nazivom "Pletenje", a koja se održava u sklopu projekta Mala galerija GISKO.

Grupa djeluje već treću godinu (s prekidom za vrijeme COVID-a) i okuplja zaljubljenike u ručno pletenje u dobi od 7 do 77 godina, neovisno o iskustvu. Na izložbi je moguće vidjeti radove članova koji su iglu za pletenje uzeli u ruke tek ove godine, ali i radove iskusnih članova. Ova je izložba kolaž svih mogućih tehnika, od početničkih, sve do naprednih, pa je tako moguće vidjeti: pletenje u krug, pletenje pletenica, dvostrano pletenje, tehniku BRIOCHE, tehniku ENTRELAC i tehniku SWING.

Ova izložba, osim što će prikazati što su vrijedne ruke ove homogene skupine isplele, neka bude poziv i poticaj svim zainteresiranim građanima da ponovno uzmu zaboravljene igle iz ormara, ali i onima koje će zaintrigirati novi izazovi te da se pridruže tečaju pletenja koji od početka kreće s dolaskom jeseni.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: