Autor |
Poruka |
Deez
Ukupno postova: 414 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Bilke je napisao/la: ›
super_leptir je napisao/la: ›
HNS... pa sjetio sam se njih... ali oni imaju biraca isto koliko i HSU otprilike... ili manje... jer kontam da su se na drzavnoj razini isto jako iskompromitirali... posebno sa "gospodinom" cacicem.
|
Gospodin ili ne, čovjek razumije gospodarstvo. Pogledaj kako se Varaždinska županija razvija. Ne priča o tome tko je gdje bio '91, ne maže oči da je brodogradnja "delikatno" pitanje, već odmah kaže da će ukinuti 2 brodogradilišta čim dođe na vlast. Rijetko kad sam imao dojam da mulja. Nedostatak mu je manjak prefriganosti koja je potrebna za dobitak glasa glupog naroda koji ništa ne razumije...
|
Pa jel nije HSLS u Varaždinu na vlasti? |
|
_________________ www.excalibur.hr |
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Bilke je napisao/la ( Pogledaj post): ›
HNS... pa sjetio sam se njih... ali oni imaju biraca isto koliko i HSU otprilike... ili manje... jer kontam da su se na drzavnoj razini isto jako iskompromitirali... posebno sa "gospodinom" cacicem.
|
Gospodin ili ne, čovjek razumije gospodarstvo. Pogledaj kako se Varaždinska županija razvija. Ne priča o tome tko je gdje bio '91, ne maže oči da je brodogradnja "delikatno" pitanje, već odmah kaže da će ukinuti 2 brodogradilišta čim dođe na vlast. Rijetko kad sam imao dojam da mulja. Nedostatak mu je manjak prefriganosti koja je potrebna za dobitak glasa glupog naroda koji ništa ne razumije...
|
Ali bio je dovoljno prefrigan za namještanje poslova svojim firmama dok je bio ministar. Možda je sposoban, ali je pošten koliko je i Đapić magistar. |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
Jeff Murdock
|
Deez je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Bilke je napisao/la: ›
|
|
Pa jel nije HSLS u Varaždinu na vlasti?
|
U gradu HSLS, u županiji HNS. |
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ironično da u Glavaševom gradu, njegova stranka tek na trećem mjestu... općenito, ako bih komentirao dosadašnje glasovanje ( a eto hoću), ne čudi me što je HSP na prvom mjestu... građani su vidjeli da se radi u gradu otkada su na vlasti (hm, barem dok su bili) i time su zaslužili povjerenje... SDP pak, ima novog lidera, čovjeka u kojeg mnogi vjeruju, pa je razumljivo da mnogi njegovu stranku žele vidjeti na čelu grada... no...smatram kako gradski SDP ipak nema dovoljno kavalitetnih ljudi... osim one njihove predsjednice i predjednika mladih, sumnjam da je itko dovoljno kompetentan za upravljanje gradom... jedino je razočaravajuće što mnogi ne žele još uvijek na izbore... bez obzira na manjak kavalitetnih ljudi općenito u strankama, treba izići i dati svoj glas nekome... pa makar i samome sebi ( )... |
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Nitko nema dovoljno kompetentnih ljudi, a ponajmanje Hsp. Pogotovo kad su ga napustili dva od tri kompetentna. |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ironično da u Glavaševom gradu, njegova stranka tek na trećem mjestu... općenito, ako bih komentirao dosadašnje glasovanje ( a eto hoću), ne čudi me što je HSP na prvom mjestu... građani su vidjeli da se radi u gradu otkada su na vlasti (hm, barem dok su bili) i time su zaslužili povjerenje... SDP pak, ima novog lidera, čovjeka u kojeg mnogi vjeruju, pa je razumljivo da mnogi njegovu stranku žele vidjeti na čelu grada... no...smatram kako gradski SDP ipak nema dovoljno kavalitetnih ljudi... osim one njihove predsjednice i predjednika mladih, sumnjam da je itko dovoljno kompetentan za upravljanje gradom... jedino je razočaravajuće što mnogi ne žele još uvijek na izbore... bez obzira na manjak kavalitetnih ljudi općenito u strankama, treba izići i dati svoj glas nekome... pa makar i samome sebi ( )...
|
mislim da ova anketa i nije baš mjerodavna, a bojim se da bi odaziv na izbore mogao biti još i manji. |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
lufus je napisao/la: ›
aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ironično da u Glavaševom gradu, njegova stranka tek na trećem mjestu... općenito, ako bih komentirao dosadašnje glasovanje ( a eto hoću), ne čudi me što je HSP na prvom mjestu... građani su vidjeli da se radi u gradu otkada su na vlasti (hm, barem dok su bili) i time su zaslužili povjerenje... SDP pak, ima novog lidera, čovjeka u kojeg mnogi vjeruju, pa je razumljivo da mnogi njegovu stranku žele vidjeti na čelu grada... no...smatram kako gradski SDP ipak nema dovoljno kavalitetnih ljudi... osim one njihove predsjednice i predjednika mladih, sumnjam da je itko dovoljno kompetentan za upravljanje gradom... jedino je razočaravajuće što mnogi ne žele još uvijek na izbore... bez obzira na manjak kavalitetnih ljudi općenito u strankama, treba izići i dati svoj glas nekome... pa makar i samome sebi ( )...
|
mislim da ova anketa i nije baš mjerodavna, a bojim se da bi odaziv na izbore mogao biti još i manji.
|
istina, nije mjerodavna, ali svako istraživanje sadržava u sebi neke dijelove prave situacije i mišljenja u gradu... |
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Zadnja Pulsova pokazuje da u 4. jedinici Sdp vodi ispred Hdz-a i Hsp-a, dok Hdssb ne prelazi prag.
Nije bas Gallupova, ali nije ni loša. |
|
|
|
|
|
Jeff Murdock
|
Blofeld je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nitko nema dovoljno kompetentnih ljudi, a ponajmanje Hsp. Pogotovo kad su ga napustili dva od tri kompetentna.
|
Da, ovo je točno. Neće im biti lako na izborima... |
|
|
|
|
flak
Ukupno postova: 18 Lokacija: jug/2 osijek Spol: Muško
|
pernabukano je napisao/la: ›
HDSSB. Čist iz razloga što su riskirali još 2godine mirnog sjedenja u foteljama zbog razotkrivanja istine oko dvorane. Iako su neki analitičari upozoravali da to ne bi bilo pametno tj. da bi im rejting mogao pasti svejedno su bili odlučni.
|
U potpunosti se slažem.Za razlilu od bivšeg gradonačelnika( čitaj pobjegulje)kojemu je draža fotelja i novci od potreba grada kojem je bio na ćelu.Čovjek koji javno izjavljuje da navija za Dinamo ne zaslužuje biti prvi čovjek u gradu.HSP će biti prava stranka kad se riješi to nemoralnog lika. |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
HDSSB?
Ljudi, jeste vi svi skupa slijepci???
Necu se vise javljat u ovom topicu, ali prije toga svima govorim da nam je tocno onako kako zasluzujemo...
Ovim putem apeliram na mlade i razumne ljude da izadju na sve izbore koji ce uslijediti, makar samo unistili listic jer je i to vasa duznost... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ostavljam otvorenu mogućnost da se radi o mojoj gluposti ali kako se, zaboga, glasuje na ovu anketu??
kako god okrenem, u topicu, na naslovnici, ovako ili onako... uvijek dobijem samo gotove rezultate, ni jedan link za glasove... hmmm? |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
To bi značilo da si glasala ili su ti ukrali glas |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
To bi značilo da si glasala ili su ti ukrali glas
|
možda jesam, pa sam zaboravila (to će biti najvjerojatnije objašnjenje ) ali šta je onda s tim kad se odlogiraš? gosti ne mogu glasovati?? |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la: ›
To bi značilo da si glasala ili su ti ukrali glas
|
možda jesam, pa sam zaboravila (to će biti najvjerojatnije objašnjenje ) ali šta je onda s tim kad se odlogiraš? gosti ne mogu glasovati??
|
Tako je, gosti odmah vide rezultate i nemaju mogucnost glasanja |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
|
|