Autor |
Poruka |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Meni to ne predstavlja problem...
Al da vidim šta vi kažete |
Zadnja promjena: nake_rado; 30.09.2007. 17:23; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Meni trenutno problem predstavljaju ovaj čavao i teniska loptica koji mi se pojavljuju nad glavom kad pokušam razmišljati o čemu se u ovom topicu radi?! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
MF
Ukupno postova: 120 Spol: Žensko
|
pola litre - čega? |
|
_________________ "KAD ČOVJEK NE ZNA ŠTO ŽELI NA KRAJU DOBIJE MNOGO ONOGA ŠTO NE ŽELI" |
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
O jebote pa nije neki teški rebus pol kile vode a.k.a Osječko pivo - šator 7kn. Kupiš 2kg karlovačkog jednu srkneš pred šatorom drugu uneseš(prokrijumčariš) unutra i poslje toga 2 osječka i račun je ljep! |
|
|
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Piva?
S 14god?
tc tc tc tc
Meni je s 14 problem bio slanac kad je poskupio 50 lp
|
|
_________________ "Svaki ljudski problem ima rješenje!
Precizno, uvjerljivo i pogrešno."
Dr.House
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Djeca su danas napredna A i inflacija je tu...
Ja već vidim oduševljene šankere koji će pecati kovanice da bi uzvratili kusure. Ideja je briljantna kao i na Špancir festu - pola litre Pana 11 kn??? |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
honey
Ukupno postova: 230 Spol: Nebitno
|
dA, DA..INFLACIJA JE KRIVA!! |
|
_________________ nije bogat čovjek koji puno ima, nego onaj koji malo treba |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
ma cigosi samo gledaju kako bi pokrali mase, još i rade veći šator za zadovoljnu klijentelu, a pivo će za 5 godina bit 15 naku, a svirat će krivi spoj iz stare pivnice. to je zakon jebenog tržišta i halapljivih govnara |
|
|
|
:::Bruno:::
Ukupno postova: 203 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
sjebali su sami sebe... sada onaj ko jehtio popiti 2 piva će popiti samo jedno |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Prvo se kukalo na sve strane kad su se pojavile informacije da ove godine neće biti ništa od svega, a kad su si ljudi iz pivovare dali truda i organizirali sve opet ne valja. I ne samo da ne valja, već su halapljivi govnari. Svaka vam čast! Majke, Let 3, Belfast Food, Psihomodo Pop, Vatra, Tattva, Gužva u 16-ercu, The Beat Fleet, Marijan Ban i Diktatori, Urban & 4, u manjem šatoru tamburaši (svaku večer drugi!) i pivo (pola litre, a ne kapi za oči) je 7 kuna, ulaz je besplatan...Pa stvarno kako se usude?! |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
neka. kao platiše i konzumenti imaju pravo pizditi za svaku dlaku u jajetu pa bila ona i imaginarna. a prodavač ako je pametan znat će im ugoditi. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
a starci mu neki mali tajkuni, a zar vec s 14 god pije, lose lose |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
lufus je napisao/la: ›
Prvo se kukalo na sve strane kad su se pojavile informacije da ove godine neće biti ništa od svega, a kad su si ljudi iz pivovare dali truda i organizirali sve opet ne valja. I ne samo da ne valja, već su halapljivi govnari. Svaka vam čast! Majke, Let 3, Belfast Food, Psihomodo Pop, Vatra, Tattva, Gužva u 16-ercu, The Beat Fleet, Marijan Ban i Diktatori, Urban & 4, u manjem šatoru tamburaši (svaku večer drugi!) i pivo (pola litre, a ne kapi za oči) je 7 kuna, ulaz je besplatan...Pa stvarno kako se usude?!
|
slažem se, ove su si godine stvarno dali truda i organizirali besplatni festival s prilično respektabilnom glazbenom svitom, povećali šator i trajanje festivala, i sve to nauštrb samo 2 kune skupljeg piva, koje je opet među najjeftinijima u gradu, i opet ne valja!
a zašto mi se ne sviđa što je pivo 7 kuna? zato što mi se na takvim eventima ne da stalno davati i primati hrpu kovanica raznih apoena. |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
lufus je napisao/la: ›
Prvo se kukalo na sve strane kad su se pojavile informacije da ove godine neće biti ništa od svega, a kad su si ljudi iz pivovare dali truda i organizirali sve opet ne valja. I ne samo da ne valja, već su halapljivi govnari. Svaka vam čast! Majke, Let 3, Belfast Food, Psihomodo Pop, Vatra, Tattva, Gužva u 16-ercu, The Beat Fleet, Marijan Ban i Diktatori, Urban & 4, u manjem šatoru tamburaši (svaku večer drugi!) i pivo (pola litre, a ne kapi za oči) je 7 kuna, ulaz je besplatan...Pa stvarno kako se usude?!
|
slažem se, ove su si godine stvarno dali truda i organizirali besplatni festival s prilično respektabilnom glazbenom svitom, povećali šator i trajanje festivala, i sve to nauštrb samo 2 kune skupljeg piva, koje je opet među najjeftinijima u gradu, i opet ne valja!
a zašto mi se ne sviđa što je pivo 7 kuna? zato što mi se na takvim eventima ne da stalno davati i primati hrpu kovanica raznih apoena.
|
Neki su nadareni za to da nešto organiziraju ,a neki samo zato da pljuju tuđi rad i trud...štaš ima nas svakavih..budem ja orobila kasice pa vam razmjenim |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
|
|