Autor |
Poruka |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Talijanski biskupi kupili trećeligaša Anconu
"Športski centar Talijanske biskupske konferencije (CSI) uz pomoć imućnih katolika kupio je 80 posto udjela u talijanskom trećeligašu AC Ancona.
'Svećenički klub', kako su neki odmah nazvali AC Anconu, odmah je donio etički kodeks kojim se želi zaustaviti nasilje i netolerancija u nogometu, izvijestio je u srijedu list 'La Stampa'. Kodeks propisuje da igrači koji naprave teži prekršaj ili se na drugi način na terenu pokažu u lošem svjetlu za kaznu moraju odraditi nekoliko sati društveno korisnog rada.
Ancona, koja je nekad igrala u prvoj talijanskoj ligi a trenutačno je prva na ljestvici Serie C1, smanjila je i cijenu ulaznica. Međutim, na tribine će moći samo oni navijači koji se odreknu uvrjedljivih transparenata.
Zarada kluba ići će u korist dobrotvornih projekata u nerazvijenim zemljama.
'Želimo naglasiti stvarno značenje športa', izjavio je predsjednik CSI-a Edio Costantini.
'Nogomet treba opet postati instrument odgoja a ne biti usmjeren prema gospodarskim interesima', dodao je.
Poznati ljubitelj nogometa u vrhu Katoličke crkve, državni tajnik Svete Stolice kardinal Tarcisio Bertone oduševljen je ovom inicijativom talijanskih biskupa, prenosi 'La Stampa'. Kardinal se nada kako će u talijanskoj Serie A uskoro zaigrati momčad Vatikana." [TPORTAL]
Evo ih, počeli su se širiti i u granice sporta. Nije dovoljno što su politički i kriminalno aktivni, sada se bacaju i u jedinu svetinju mnogim muškarcima, nogomet. No, sviđaju mi se neke izjave svećenika, one podebljane. Međutim i crkva je jedna institucija koja sve gleda na gospodarskoj i financijskoj bazi. Institucija koja odavno obmanjuje čovjeka i koja cijelo svoje vjerovanje i ideologiju zasniva na knjizi staroj nekoliko tisuća godina, za koju je dokazano da je puna laži (adam i eva, kako da ne...). Dakle, ja na ovo gledam kao na još jedan pokušaj financijske koristi crkve i njezinih predstojnika, stoga čisto sumnjam da će se podebljane rečenice ostvariti. No, možda sam u krivu, možda je ovo jedan veoma lijep potez, možda će zaista vratiti nogometu "instrument odgoja" i možda će zaista pomagati nerazvijenim zemljama. No, prije da će s tim parama plaćati podeblje internet račune i gorivo za svoje metalne ljubimce... |
|
|
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
bog im pomogo |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
bog im dao zdravlja, ak nam date gol stići će vas božja ruka |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Poslije himne, jedna krunica. |
|
_________________ |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Al znate šta ću vam reć, ne bi se ja uopće čudio da kroz 3-4 sezone Ancona završi u prvoj ligi, ipak je to crkva, kontam si da imaju para više nego Abramović |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
joj strašno. sreća pa ne jedem paštetu, jer vjerojatno i iz nje iskaču... |
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
davorccc je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Poslije himne, jedna krunica.
|
Evo Ti kikach |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
ali će s vremenom ime kluba biti FC Đizus od Ancone!
"...i u finalu LP igraju FC Đizus od Ancone i Chelsea, dva najbogatija kluba na svijetu..." |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
Monstrum je napisao/la: ›
Al znate šta ću vam reć, ne bi se ja uopće čudio da kroz 3-4 sezone Ancona završi u prvoj ligi, ipak je to crkva, kontam si da imaju para više nego Abramović
|
potpisujem....bože dragi crkva se stavrno svugdje petlja... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Al znate šta ću vam reć, ne bi se ja uopće čudio da kroz 3-4 sezone Ancona završi u prvoj ligi
|
Samo da nadodam da to ne bih bilo ništa novo. Ancono je igrala Serie A u nekoliko navrata. I zadnjih 20-ak godina su skorz između Serie C i Serie A.
Dakle nisu sad uzeli neki klub koji je bio u totalnoj banani, već klub koji ima tradiciju i neće biti ništa čudno ako se pojavi u Serie A. |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Citat: ›
'Svećenički klub', kako su neki odmah nazvali AC Anconu, odmah je donio etički kodeks kojim se želi zaustaviti nasilje i netolerancija u nogometu, izvijestio je u srijedu list 'La Stampa'. Kodeks propisuje da igrači koji naprave teži prekršaj ili se na drugi način na terenu pokažu u lošem svjetlu za kaznu moraju odraditi nekoliko sati društveno korisnog rada.
|
smanjila je i cijenu ulaznica. Međutim, na tribine će moći samo oni navijači koji se odreknu uvrjedljivih transparenata.
|
'Želimo naglasiti stvarno značenje športa', izjavio je predsjednik CSI-a Edio Costantini.
'Nogomet treba opet postati instrument odgoja a ne biti usmjeren prema gospodarskim interesima', dodao je.
|
a zašto nitko ne komentira ove stvari? ja mislim da su navedene stvari vrlo pohvalne! |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
aethur je napisao/la: ›
Talijanski biskupi kupili trećeligaša Anconu
"Športski centar Talijanske biskupske konferencije (CSI) uz pomoć imućnih katolika kupio je 80 posto udjela u talijanskom trećeligašu AC Ancona.
Ancona, koja je nekad igrala u prvoj talijanskoj ligi a trenutačno je prva na ljestvici Serie C1, smanjila je i cijenu ulaznica. Međutim, na tribine će moći samo oni navijači koji se odreknu uvrjedljivih transparenata.
Poznati ljubitelj nogometa u vrhu Katoličke crkve, državni tajnik Svete Stolice kardinal Tarcisio Bertone oduševljen je ovom inicijativom talijanskih biskupa, prenosi 'La Stampa'. Kardinal se nada kako će u talijanskoj Serie A uskoro zaigrati momčad Vatikana." [TPORTAL]
Evo ih, počeli su se širiti i u granice sporta. Nije dovoljno što su politički i kriminalno aktivni, sada se bacaju i u jedinu svetinju mnogim muškarcima, nogomet. No, sviđaju mi se neke izjave svećenika, one podebljane. Međutim i crkva je jedna institucija koja sve gleda na gospodarskoj i financijskoj bazi. Institucija koja odavno obmanjuje čovjeka i koja cijelo svoje vjerovanje i ideologiju zasniva na knjizi staroj nekoliko tisuća godina, za koju je dokazano da je puna laži (adam i eva, kako da ne...). Dakle, ja na ovo gledam kao na još jedan pokušaj financijske koristi crkve i njezinih predstojnika, stoga čisto sumnjam da će se podebljane rečenice ostvariti. No, možda sam u krivu, možda je ovo jedan veoma lijep potez, možda će zaista vratiti nogometu "instrument odgoja" i možda će zaista pomagati nerazvijenim zemljama. No, prije da će s tim parama plaćati podeblje internet račune i gorivo za svoje metalne ljubimce...
|
Nevidim što je loše pa gore si napisao kako je biskup rekao da će zarada ići u nerazvijene zemlje i kako bi ukazali na to kako nogomet treba opet postati instrument odgoja a ne biti usmjeren prema gospodarskim interesima.
Drugim riječima tvoj kometnar je obični izljev ljubomore.
Glede pomaganja zaostalijim zemljama i ukazivanja na to da nogomet treba opet postati instrument odgoja a ne biti usmjeren prema gospodarskim interesima.
SVAKA ČAST! |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zato što smatram da su to laži... zašto bih bio ljubomoran na crkvu? |
|
|