Autor |
Poruka |
diva
Ukupno postova: 623 Spol: Nebitno
|
Sakoić bijelii, da li je to znak nevinosti našeg novog gradonačelnika ili što?
Šeće Mujo putem i ugleda Hasu kako kopa po septičkoj jami rukama. I pita on Hasu: - Haso, pa šta to radiš? Šta tražiš među tim govnima? - Ma, pusti, upao mi je sako unutra. - Ma, jesil' ti lud? Pa, neš više valjda takav sako nosit? - Ma, znam da sako više nije nizašto, ali da u džepu nije bilo nekog bureka. |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Ne mogu vjerovat da nakon 15 godina međusobnog klanja ti ljudi sjede zajedno u koaliciji. Ne držim stranu ni Đapiću, al brate Benašić je ipak bio desna ruka Kramariću koji kurca nije napravio za ovaj grad. Đapo ako ništa drugo za 2 godine je pokrenio ovaj grad. I šta sad opet drkanje kurca 15 godina? Dajte nam da si sami izaberemo gradonačelnika. Hoćemo izbore!!! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
cane ...i ja bi izbore... |
|
|
|
|
|
Burence
Ukupno postova: 143 Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Burence je napisao/la: ›
serete po "glaviću" koji je za vrijeme rata bio jedan od rijetkih koji je ostao tu i nije bio čkapi ko ostali koji su pobjegli čim je pala prva granata! da je krao, krao je.. ne možeš vrcati med a da ne obližeš prste! mogu mislit koja bi vi nevinašca bili da ste u toj poziciji...
|
Drago mi je što HDSSB pozitivno djeluje na mladež. Nema beda, ako se opet pripuca - ja bježim i ostavljam tebi da kradeš, može? Da sam ne bih došao u napast...
Nama čupalo utičnice i strujne kablove, ali hej, tako nam i treba kad starci nisu bili doma nego po nekakvim selendrama ala Ivanovac, Antunovac, Laslovo, Paulindvor...
Nadam se da nitko nije pokrao glavonju dok je sa Šeksom cugao u bunkeru u podhodniku.
A glede novog gradonačelnika - upalio sam svijeću za Osijek. Onaj lampaš po 10kn.
|
meni je jedino žao što ne utječu dovoljno na "starež" i što ih pravopisno ne obrazuju! a ŠTO vam je to čupalo utičnice???? da nije bilo tih koji su pili kavicu u pothodniku, samo bi ti utičnice ostale od kuće!! sudeći po tvom postu, vjerujem ti da bi odmah zbrisao ali čisto sumnjam da ne bi omastio brk prije toga... |
|
_________________ www.pivopije.com
|
|
|
|
Burence
|
lufus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Burence na kojim je to bojištima Đapić bio? Još će ispast narodni heroj, a možda bude i PTSP mirovinu tražio
|
ne znam kako si uopće u mom postu našao poveznicu između đapića i nekog bojišta tako da ti ni ne mogu odgovoriti na to... |
|
|
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Ujedno, nismo mi krivi što je čovjek zagovornik lopova i osumnjičenika za ratne zločine čija stranka po zadnjim anketama neće prijeći izborni prag. Dogodilo se! |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
a ŠTO vam je to čupalo utičnice????
|
Kaže se TKO.
Neke hrvatine, očito, jer nisu pobjegli već su ostali krasti.
sudeći po tvom postu, vjerujem ti da bi odmah zbrisao ali čisto sumnjam da ne bi omastio brk prije toga...
|
Upravo tako, odmah bih spakovao kofere. Učim iz tuđih grešaka, što mogu... Pucati ne znam dovoljno dobro, a ginuti zbog debila koji su do jučer kartali sa zapovjednikom 'onih preko' još manje znam.
Znaš li uopće pozadinu priče o svađi Arkana i Glavaša?
A glede mašćenja brkova - prvo fruštuk, ondak na put! ;-) |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Burence
|
Blofeld je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ujedno, nismo mi krivi što je čovjek zagovornik lopova i osumnjičenika za ratne zločine čija stranka po zadnjim anketama neće prijeći izborni prag. Dogodilo se!
|
da, mozda neka narucena anketa ili ova sa 031 foruma... vrlo bitna i utjecajna anketa.. ne da mi se vise tu prepirati kad je nekome lakse u dupe neg' u glavu.. |
|
|
|
|
|
Burence
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Znaš li uopće pozadinu priče o svađi Arkana i Glavaša?
|
znam isto kao i ti, sve stvari na relaciji rekla-kazala jer onaj tko iole zna nesto pouzdano o tome, ne prica o tome.. |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
znam isto kao i ti, sve stvari na relaciji rekla-kazala jer onaj tko iole zna nesto pouzdano o tome, ne prica o tome..
|
Jedan koji je znao nešto o tome i pričao svojedobno si je ispalio metak .44 u glavu, baš na mjestu na kojem smo prije pušili travu. Tragično. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
av8or
Ukupno postova: 189 Spol: Nebitno
|
Evo jedne najave!!!!
Danas u gradu Osijeku, svakako pogledajte najnoviji nastavak tragikomične farse koja se odvija u našem gradu pod imenom "Crna mačka beli mačor".
P.S.
i naravno nagradno pitanje za sve: A tko je mačka a tko mačor?
P.P.S.
Svako podudaranje sa stvarnim osobama ili događajima je točno, namjerno i potencirano... |
|
|
|
|
|
|
|