Autor |
Poruka |
BamBy Ukupno postova: 51 Lokacija: Osijek031 Spol: Muško
|
Jeste vidjeli mafijaša, jeste vidjeli žabara, oportunista, kvazi managera, polu predsjednika, budale, kako otvoreno prijeti, maltene "Dis ti bio '91". Ajoj mene, zašto ovakvi ljudi s ovakvom retorikom dobijaju medijsku pozornost? Pomagajte jer ja ne znam...a učio sam svašta... |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
..hu iz faking mamic.....zar se o toj spodobi nešto treba i raspravljati......ja bi bolje o onoj drugoj stvari iz naslova....... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
.... druga stvar iz naslova je jedan od naziva za ženski spolni organ, a oni koji su gledali Variolu Veru, znaju izraz za karakternu osobinu... isto početno slovo.... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
Pizda tko izda... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
heeej, da razjasnimo nesporazum!!
Pizda je kod nas karakterna osobina (molim ne miješati pojmove)
...a znači ljigav lik, beskičmenjak, beskrupulozan...
Pica,iliti pička, po naški je najbitniji organ (poslije srca), kako za žene, tako i za muškarce ....bdw. vrti "gdje burgija neće", zbog nje su počinjali ratovi, etc., etc., sve u svemu, upravlja svijetom!!! |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
da, to smo ustanovili već.... |
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
sexyback je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sve u svemu, upravlja svijetom!!!
|
you wish |
|
|
|
|
|
Shadow Striker
Ukupno postova: 127 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ima Maminjo svojih mušica,al čovjeku svaka čast jer stoji uz svoj klub za razliku od onog pronicljivog Štimca koji je opustošio svoj. |
|
|
|
|
|
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
e zato sam ja žensko pa se nemoram živcirat ovakvim budalaštinama |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
|
Shadow Striker je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ima Maminjo svojih mušica,al čovjeku svaka čast jer stoji uz svoj klub za razliku od onog pronicljivog Štimca koji je opustošio svoj.
|
Da, stoji iz ljubavi, a ne zbog svoje managerske agencije. |
|
|
|
|
|
|
"Ovaj događaj je samo potvrda na kakvom ste vi zadatku, na zadatku koji se zove Hrvatska! Vi morate sačuvati našu Hrvatsku! Sada sam vani vidio 5-6 delikvenata i žao mi je što sam im morao reći da su Srbi moji prijatelji, da su Muslimani moji prijatelji... Ali među njima ima zavedenih Srbi i zavedenih Muslimani! Čuvajte Dinamo! Ovo nisu Bad Blue Boysi, ovo su dušmani, ovo su oni koji su željeli pokoriti Hrvatsku! Ne dajte im da je slome, čuvajte Hrvatsku, čuvajte Mirka Barišića i Zdravka Mamića, čuvajte Carlosa i Mikića, čuvajte ih od dušmana koji sve žele pokoriti i koji drže medijsku Hrvatsku... To je vaš zadatak..."
Čuvajte Zdravka Mamića, čuvajte Hrvatsku!Katastrofa! Ljude koji su među prvima krenuli u rat prozvati dušmanima koji su htjeli pokoriti Hrvatsku, a on narodni heroj bio u civilnoj zaštiti iako ni o tome nema nigdje pisanog traga. |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Velika greska u cijeloj prici je sto ga mediji prate. No, i tu imam odredjenu dozu razumijevanja jer primjerice RTL pusi ako Nova ima Mamiceve psovke, a oni ne...
On je siledjija, grubijan, badžo i jedini lijek je medijska blokada jer su ga mediji i razbahatili... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
DanicaV
|
U prinicipu je dobro što su objavili njegov "nastup", da se vidi o kakvoj sirovini se radi. Možda nekom dođe iz dupeta u glavu kakvi su nam "manageri" i ekipa koja ga podržava. Jedino što nema nikakvih sankcija.
Zanimljivo da državna televizija nije istog dana popratila nijednom.... tek je prikazano u Nedjeljom u dva i to malo. Ali kad znamo tko je glavna urednica informativnog programa HRT-a, ništa čudno. Otrovnica. |
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
mamić je najveća budaletina koja je ikad hodila ovim tlom i jedan od, na svu sreću, posljednjih velikih hrvatina, kojem ne samo da fali kulture nego i zdravog razuma. ipak drago mi je što je toliko medijski eksponiran jer me takvi čobani uvijek od srca nasmiju. s njim svaki dan imamo reality show tipa big brader na tematiku tko je veći debil s mamićem u ulozi glavnog favorita |
|
|
|
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol: Muško
|
hm.. pa u cijeloj su jučerašnjoj priči cige najbolje prošli... |
|
|
|
|
|