Autor |
Poruka |
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
ugodno sam se iznenadio kad mi je brat rekao da je osijek razbio zagreb i novinama je pisalo da je mogao biti i veći rezultat te da su naši imali odličnu obranu ... kako komentirate ?
sudeći po tradiciji ne želim biti pesimističan ali sljedeće kolo će naši posrnuti ... kako to ? |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
ma kolko sam ja skonto iz prijenosa na slavonskom nisu opet nešto posebno umirali od ljepote a zagreb nije dobio 6 tekmi, ipak valja ih pohvalit pošto su im gostovanja tradicionalno falš. najveći dobitak je mali nikšić, gosn primorac bye bye. slavena smo zadnju u gostima dobili 0 : 1 ali tekma nije imala nekog natjecateljskog naboja, živi bili pa vidili, sve je moguće, uostalom ako može cibalia do boda možemo i mi do sva tri. |
|
|
|
Edge Ukupno postova: 24 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Također sam ostao ugodno iznenađen rezultatom iz ZG-a. Kako sam čuo mogli smo dato još tri komada ladno, al i ovako je odlično. Sadslijedi tekma protiv Slavena u gostima i nadam se nastavku pozitivne serije rezultata(za mene je to sve osim poraza ) jer zabiti 6 komada u dva kola, a pritom ne primiti niti jedan za Osijek je to nažalost stvaro velik podvig . |
|
|
|
|
|
Zoks Ukupno postova: 36 Spol: Muško
|
|
|
_________________ Nk Osijek Ultras |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
jesam! jebiga, žilić dobrano šije smoju, ali je potonji na vrlo dobro drugom mjestu, a obojica su uvjerljivi ispred ostalih! |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma kolko sam ja skonto iz prijenosa na slavonskom nisu opet nešto posebno umirali od ljepote a zagreb nije dobio 6 tekmi,
|
Ne treba zaboraviti da je Osijek igrao bez 5-6 standardnih prvotimaca... |
|
|
|
|
|
gengsta
Ukupno postova: 13 Lokacija: tavan Spol: Muško
|
I ne treba zaboraviti da Primorac nije igro |
|
|
|
|
|
DonQuijote
|
gengsta je napisao/la: ›
I ne treba zaboraviti da Primorac nije igro
|
zato su i počeli davati golove. |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Gol razlika se ekstremno poboljšala, da ne spominjem mjesto na tablici. Živo me zanima što će biti kad se "golgeter" oporavi... |
|
|
|
|
|
DonQuijote
|
na zadnjoj domaćoj tekmi priča mi lega koji zna primorca da ga je sreo koji dan prije tekme, i pita njega primorac "je l' trebaš kartu?", a ovaj njemu "kako igraš u zadnje vrijeme trebat će tebi!". ne ulazim u istinitost ispričanog, ali sam umro od smijeha! |
|
|
|
|
|
|
|