Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Ovo su kontrole stare mikrovalke. Jednostavno i pregledno. Analogni timer.
Kontrole nove mikrovalke. Napredak! Digitalni timer, 'brzi dugmići' za pojedina jela ili skupine hrane. Poseban feature: MORE i LESS gumbi. Puna numerička tipkovnica. Brzi programi za automatsko odmrzavanje! Jednostavno kuhanje vode za nesicu: *zatvori vrata*-1-0-0-'beverage' program-start. Samo 7 koraka do kave za upamtiti!
I, koja je po vama jednostavnija za uporabu? ;-)
Btw, moji su nedavno uzeli novi štednjak. Crni, ono, full cool izgleda, ima čak i digitalni sat. Sa namještanjem istoga sam ja imao ozbiljnih problema; elem, sat služi i za programiranje vremena pečenja i sve, ali sve je to toliko zajebano da mi se čini kako su uz štednjak trebali uključiti staru vekericu... |
|
|
|
|
|
aggy
Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
imam novu ali analognu mikrovalku, super jednostavna je a ima isto toliko funkcija ko i digitalna. ak pitas koja mi je jednostavnija... pa ono.. analogna! ne patim za mikrovalkama sa 30 dugmica i deset svjetlosnih efekata... ova tehnologija danas me cisto zna ubit u pojam, cemu sve komplicirati kad sve moze bit jako jednostavno. btw. imam i ja novi digitalni, inox stednjak koji mi ide na k... jer mu svaki put kad nestane struje treba namjestiti sat... nikad vise za stednjak pljunit 4 tisuce, nikad! |
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja još kuvam na šporetu i meni super! jes, i drva su malo poskupila, ali malo kupiš, malo pokupiš od komšije dok ne gleda, snađe se čoek... |
|
|
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ja nisam znala digitalnu namjestiti pa su mi kokice izgorjele. Analogna je zakon! |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
.....odmah sam imao digitalnu....tako bi vjerovatno sa analognim imao određenih problema.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
aggy je napisao/la: ›
imam novu ali analognu mikrovalku, super jednostavna je a ima isto toliko funkcija ko i digitalna. ak pitas koja mi je jednostavnija... pa ono.. analogna! ne patim za mikrovalkama sa 30 dugmica i deset svjetlosnih efekata... ova tehnologija danas me cisto zna ubit u pojam, cemu sve komplicirati kad sve moze bit jako jednostavno. btw. imam i ja novi digitalni, inox stednjak koji mi ide na k... jer mu svaki put kad nestane struje treba namjestiti sat... nikad vise za stednjak pljunit 4 tisuce, nikad!
|
ooo, ima se, moze se, |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
mrzim dugmiće, pogotovo kad ih ima puno! |
|
|
|
|
|
aggy
Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ruana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
imam novu ali analognu mikrovalku, super jednostavna je a ima isto toliko funkcija ko i digitalna. ak pitas koja mi je jednostavnija... pa ono.. analogna! ne patim za mikrovalkama sa 30 dugmica i deset svjetlosnih efekata... ova tehnologija danas me cisto zna ubit u pojam, cemu sve komplicirati kad sve moze bit jako jednostavno. btw. imam i ja novi digitalni, inox stednjak koji mi ide na k... jer mu svaki put kad nestane struje treba namjestiti sat... nikad vise za stednjak pljunit 4 tisuce, nikad!
|
ooo, ima se, moze se,
|
ha ha ha, tj. imaju moji... al ja svojatam. ne bit zlobna |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
ruana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ooo, ima se, moze se,
|
ha ha ha, tj. imaju moji... al ja svojatam. ne bit zlobna
|
hehe, ma salim se, znas to |
|
|
|
|
|
|