Autor |
Poruka |
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
hehe kao neki taliban i Bin Laden javio se preko video proruke ... nevjerojatno ...
istina je da je to politički proces protiv njega ali nije baš nevin ...
šta vi mislite ? |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Nisam vidjela poruku, ali ježim se od pomisli na nju i baš kao što kažeš, ko fankin taliban.....ja vjerujem u pravdu i da se sve vrati kad-tad.....kako si posijao tako ćeš i žeti... |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
A malo si čovjek diže popularnost i podsjeća nas da je još uvijek živ. Poput Vlatke, kad je zaboravimo ona nas opet podsjeti da je tu negdje. |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Naravno da je odmah osvanula na jubitou:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rF3sS1odZto[/youtube]
Jedva čekam zbirku poezije BG-a naslova kao "Moje stado, purani i Pilati" |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Siroče! |
|
_________________ |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
_Jimmy_ je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ali nije baš nevin ...
šta vi mislite ?
|
ne može ga nitko braniti jer nije s njim živio 24 sata niti ga ljudi trebaju uzimat zaozbiljno kad veli da nije " ni luk jeo ni luk mirisao"...pustite sudstvu da odradi svoje.. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Glavaš polako postaje legenda i kultni čovjek. Za 30-ak godina bit će majice s njegovim likom, ala Che Guevara, a snimat će se i filmovi.
Naravno, zbog ove eskapade jedan će pravosudni policajac morati ostati bez posla, ali ne sumnjam da je čovjeku osigurana budućnost.
Sve u svemu, možemo samo poželjeti da ovo nije i posljednji filmić s Glavom, jer ja bih vrlo radio vidio, recimo, ono kad je naoružan uletio u Slavonsku banku i pokupio lovu. |
|
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
mora se priznat da je to do sada najoriginalniji predizborni spot. |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Njegova slika iza rešetaka s natpisom: JA, pošten! |
|
_________________ |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Mudrost je znati trenutak kad treba otići,ovo je još jedna potvrda da je ovaj čovjek nema ni zrnca.
ljigavi pokušaji gmizavca fuuujjjj
Sudstvo će odraditi svoj posao,ali s obzirom na to tko je u pitanju čisto sumnjam u pravedan ishod. |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Kako super zvuči "policijska marica"... stvarno se sprema za zbirku poezije.
Ne izgleda ni izgladnjelo ni nevino.
Ipak se nadam da će otići u "ropotarnicu" (upotrijebio je i tu riječ), može skupa sa Sanaderom, što se mene tiče, i neće postati legenda. Ako u Osijeku počnu šetati ljudi s njegovim likom na majici ... ne želim to doživjeti. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
lion Ukupno postova: 22 Lokacija: Nepokoreni Grad Spol: Muško
|
_Jimmy_ je napisao/la: ›
hehe kao neki taliban i Bin Laden javio se preko video proruke ... nevjerojatno ...
istina je da je to politički proces protiv njega ali nije baš nevin ...
šta vi mislite ?
|
<de-evilized> sto usporedujes bin ladena i glavasa! stvarno samo tako jako pametna osoba kao sto si ti moze tako sta nappisati i pitati!
svaka ti cast! |
|
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Nikad se nisam voljela petljati ni davati komentare na taj slučaj, ali ovo "...omogućio sam mu da izbornom prijevarom dođe na vlast" zgadilo mi se. Javno priznanje o muljanju, varanju i prijevarama na izborima, a ono o pljački, korupciji i grabežu, i sl. Samo mi je diglo tlak. Svi su jednaki, dok mogu skupa žariti i paliti, sve je ok, i sve na našu štetu, NE PODNOSIM nijednog političara, čiji god bio, i žohari su mi humaniji od njih. |
|
|
|
|
|
|
|