Autor |
Poruka |
desperadosx
Ukupno postova: 278 Lokacija: Burkinafaso Spol:  Muško
|
..a isti broj možeš "nabrijati" samo na višu potenciju..Vidiš Leteći,aritmetičku progresiju ipak možemo povezati sa nekim kauzalitetima,a i geometrijsku,kao npr.propadanje mozga srednjoškolske mladeži usred velikoga opijanja na gornjodravskoj obali..Milijuni ganglija propast će u mladim danima i bit će uzročno-posljedično odgovorni za sklerozu u preklimakteričnom razdoblju i amneziju u klimakteričnom razdoblju..ovdje se radi, na svu sreću o aritmetičkoj progresiji.. |
|
|
|
|
 |
no name
|
pa vi ste se ajme udaljili od teme, kakve veze matematika za stanjem u gradu... |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
@No name, ako dovoljno dugo o svemu promisljas shvatis da se sve moze matematicki objasniti. Doduse, tu postoji jedan zajeb, a to je da nam matematika nije pala s neba, nego smo ju sami skrojili.
I to toliko aljkavu, da jednu od osnovnih konstanti (Pi) nismo definirali u konacnom okviru.
Mozda je Pi upravo ono o cemu prica i Matrix trilogija, onaj prst koji upravlja "slobodom izbora", ona neravniva u matematickom savrsenstvu, okidac kaosa.
Hm... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol:  Žensko
|
..a isti broj možeš "nabrijati" samo na višu potenciju..Vidiš Leteći,aritmetičku progresiju ipak možemo povezati sa nekim kauzalitetima,a i geometrijsku,kao npr.propadanje mozga srednjoškolske mladeži usred velikoga opijanja na gornjodravskoj obali..Milijuni ganglija propast će u mladim danima i bit će uzročno-posljedično odgovorni za sklerozu u preklimakteričnom razdoblju i amneziju u klimakteričnom razdoblju..ovdje se radi, na svu sreću o aritmetičkoj progresiji..
|
hehehe za ovo dobiješ od mene 5 kikirikija!  |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
 |
Julko
|
|
|
 |
da da
|
Gaap, tvoje razmisljanje mi je onako, malo (uobicajeno) sjebano.
Istina je da je Tvrdja puna plastificiranih fuksi, da ima podosta picana po rock dogadjanjima (jebiga, isto su o tebi mislili kad su te vidjali oko Ladya, Valosha...), ali t ne znaci da nema sadrzaja i nema razlicitosti.
Bar znas gdje NECES ici ako ti se negdje ne ide. Meni je Q dno dna. Kao da me netko ubacio u time-capsule i roknuo u Tufnu, Vegu ondasnjeg vremena. I tada sam zazirao od celavih neandertalaca i plasticnih riba, zazirem i danas. Ali zato u Tvrdji imas 5-6 mjesta i skoro svako mjesto je drugacije.
Posh - picani, rap, djidjimidji... da imam 18 godina, tamo bih se isao grebati za snosaj
Beckers, Pub, Matrix - hrpa wanna-be poslovnjaka, udavaca koje hvataju te poslovnjake, fakera, usminkanih prodavaca magle...tu i tamo pokoji pseudointelektualac...
Big Ben - picani i stariji, all together... ekipa tipa parkijaneri, kestenjarski djir... relativno dobar mjuz...
Q - smece
Luna - matori frajeri i klinke sponzorinke ili matore ribe u lovu na mlade zdrepce
Papa Joe - subotom znaju imati dobar mjuz, retro disco, vamo tamo... nije prevelika guzva, ekipa nije previse sjebana i zna biti relativno dobra atmosfera... kad si covjek popije, barem ;-)
|
zna se da tamo zalaze pederi,tako da...nemamo mi nista protiv,ali ovo ocito nagovaranje...nema zaista smisla..mi tamo necemo ici,necemo.. |
|
|
|
|
 |
desperadosx
Ukupno postova: 278 Lokacija: Burkinafaso Spol:  Muško
|
Nemojte samo misliti da će netko plakati ukoliko vi ne budete išli tamo..
|
|
|
|
|
 |
petrusijan
Ukupno postova: 66 Spol:  Muško
|
Prijatelkji pozdrav!
Htio sam vas sve pitati koliko vas ima da stavite ovaj post da se malo bojle vidi, da pitam da li biste vi kao mladi ljudi posjetili večer poezije i gitara negdje u gradu, ili smatrate da je to zastarjelo, patetični i out of time????  |
|
|
|
|
 |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol:  Žensko
|
ova tema se umrtvila jer dolazi Nova ili sto? ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
 |
Visni Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
Cao svima!
Da li neko zna broj telefona i adresu kluba "Bastion"?
Hvala unapred  |
|
|
|
|
 |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
|
|
 |
Nena
Ukupno postova: 114 Spol:  Žensko
|
031/ 207 802
031/ 207 803 |
|
_________________ Nena031 |
|
|
 |
Visni Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
Leone i Neno,
Hvala vam na brzom odgovoru.
 |
|
|
|
|
 |
Hummin
Ukupno postova: 276 Lokacija: City 17 Spol:  Muško
|
Dakle stanje u gradu je i dalje očaj  |
|
|
|
|
 |
jooooooj
Ukupno postova: 133 Lokacija: D.G.O. Spol:  Muško
|
Ma nije očajno, ne bi stvarno nikoga htio uvrijediti ali što da živim npr. u Podravskoj Moslavini, kako bi mi onda bilo, ne mogu ni zamisliti. Neke stvari uzimamo zdravo za gotovo a u stvari nam je bolje nego mnogima. |
|
_________________ ...malo sam maka... |
|
|
 |
 |
|