Autor |
Poruka |
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
gaap je napisao/la: ›
Nebitna je sve dok ljubav postoji i traje. No, znate, zbog razlike u godinama ljudi imaju i različit "vijek trajanja"
|
točno tako...zato ja imam mladjeg dečka...žene duže žive uostalom |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Hm, pa ovisi o paru, mislim da se tu slažem s 8- icom: nedje ni 25 godina razlike nije previše, a negdje je i 6 mjeseci razlike kao nebo i zemlja. |
|
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
ozana je napisao/la: ›
Imam osjećaj da je naša Samantha jako, jako mlada. Čim joj se razlika od 5 godina čini ogromnom. A i zbog nekih drugih komentara. Btw, iako je ovdje potpisana samo kao "gost" vidim da je ovo njen tekst. Mala, drži se, narast ćeš i prije nego misliš
|
A tebi 5 nije puno? Pises kao da si dosta toga prosla....
A sta kazes na muskarca koji je cca 15 mladji od zene? Ni to nije puno?? |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Ako si ti ta koja je mladja, onda vjerojatno grijesis misleci da je problem u godinama...
|
A sta ako nije ona mladja...zar nesto mijenja na stvari?
Leteci mungos je napisao/la: ›
vjerojatnije je da je frajer u fazi momackog zivota, kada mu ne treba neko vezivanje...
|
Joooj, srećo, odavno sam ti to naglasila..."faza momackog zivota" je sintagma koja u normalnom muškarcu ne postoji. To je samo fikcija onih koji strahuju od svojih emocionalnih vjetrenjača pa se izgovaraju da je kvantitet jači adut od kvaliteta i koriste tu sintagmu za bijeg od zenki što su u prolazu kroz njihov krevet. |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Gemi je napisao/la: ›
A tebi 5 nije puno? Pises kao da si dosta toga prosla....
A sta kazes na muskarca koji je cca 15 mladji od zene? Ni to nije puno??
|
Nije... ako tebi i njemu nije puno. Sta drugi misle nije vazno. Tvoj zivot, tvoja odluka i tvoje posljedice.
Gemi je napisao/la: ›
A sta ako nije ona mladja...zar nesto mijenja na stvari?
|
Ista stvar... moja je starija. Teoretski zenski zivotni vijek je duzi od naseg pa onda ako je bog posten... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Alana Bates
|
Ali muškarci kasnije sazrijevaju, pa je tehnički djevojka od 16 godina psiho-emocionalno- mentalni ekvivalent frajeru od 20 (po meni, ima više šanse da uspije, mada- ima primjera koji totalno dokazuju suprotno!) |
|
|
|
|
|
jooooooj
Ukupno postova: 133 Lokacija: D.G.O. Spol: Muško
|
Alana Bates je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ali muškarci kasnije sazrijevaju, pa je tehnički djevojka od 16 godina psiho-emocionalno- mentalni ekvivalent frajeru od 20
|
Ma daj, pa ja sam tih godina i ne bi si nikada dopustio da hodam sa djevojkom od 16 godina, pa to graniči sa pedofilijom. Iako danas kada gledam te djevojke više ni sam ne znam koliko bi mogle imati godina pa se nerijetko i (ne)ugodno iznenadim.
Ali u teoriji to ima smisla. |
|
_________________ ...malo sam maka... |
|
|
|
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
[/quote]
Joooj, srećo, odavno sam ti to naglasila..."faza momackog zivota" je sintagma koja u normalnom muškarcu ne postoji. To je samo fikcija onih koji strahuju od svojih emocionalnih vjetrenjača pa se izgovaraju da je kvantitet jači adut od kvaliteta i koriste tu sintagmu za bijeg od zenki što su u prolazu kroz njihov krevet.
[/quote]
potpuno se slažem
i moram dodati, što ranije to neke cure shvate, to bolje za njih! ne dajte se valjati i takve je dečke lako prepoznati
zato ih prokužite, uzmite što možete i bježite prije nego oni pobjegnu od vas
jednom me jedan zeznuo i nikada više! |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Catharine, ovaaaaaj... nije da imam nešto protiv, ali zašto je moj nick u tvom potpisu?
vlale je napisao/la: ›
točno tako...zato ja imam mladjeg dečka...žene duže žive uostalom
|
ima nešto u tome |
|
|
|
|
|
idila
Ukupno postova: 48 Lokacija: sedmo nebo Spol: Žensko
|
|
|
_________________ [I]za inat rođena ... drugačija |
|
|
|
Alana Bates
|
Nadam se da nisi namjerno citirala narodnjak? (sramota i na mene, idući put kad budem ulazila na takvo mjesto, nakapat ću si voska u uši |
|
|
|
|
|
jooooooj
Ukupno postova: 133 Lokacija: D.G.O. Spol: Muško
|
Alana Bates je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nadam se da nisi namjerno citirala narodnjak? (sramota i na mene, idući put kad budem ulazila na takvo mjesto, nakapat ću si voska u uši
|
idući put Uštedi si voska i sačuvaj se sramote i nemoj da bude idučeg puta |
|
_________________ ...malo sam maka... |
|
|
|
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
[quote="CatCloe"]
Catharine, ovaaaaaj... nije da imam nešto protiv, ali zašto je moj nick u tvom potpisu?
Hej, Cat... nemam takvih sklonosti, ne brini
to je samo još jedna od mogućnosti ovog foruma, odeš na opciju 'you' i to je sve, cijela priča... |
|
|
|
Jugovac
Ukupno postova: 84 Lokacija: Penthouse Spol: Muško
|
Dušo, srce, dodi kod mene pa ćemo na miru raspraviti tvoju dvojbu...ma tko još pita za godine...ja sam sada 28, pa tko mi može zamjeriti sto sam s nekom brucošicom?
|
|
|
|
|
|
|
|